[ГПКЧ ]

Як нам стало відомо з конфіденційних джерел, нова українська влада збирається зробити доступ у соціальні мережі платним. Зроблено це буде відразу після президентських виборів 25 травня 2014 року, незалежно від того, переможе у виборчій гонитві Петро Порошенко чи  якийсь інший кандидат. 

Нова  українська влада планує зробити платним доступ у такі соціальні мережі, як Вконтакте, Одноклассники, Фейсбук, Твіттер, Інстаграм та інші. Уряд виходить з того, що все більше громадян проводять свій особистий та робочий  час у соціальних мережах, проте держава від цього не отримує жодного зиску. А бюджет сьогодні, як відомо, порожній, і джерел надходжень до бюджету з кожним днем стає все менше та менше. З іншого боку, громадяни проводять у інтернеті загалом та у соцмережах зокрема все більшу частку свого часу, а час, як відомо, це гроші, котрих так не вистачає у держбюджеті для виплати заробітних плат нашим вчителям, лікарям та іншим знедоленим верствам населення.

Тому на черговому засіданні Кабміну ухвалене рішення про запровадження плати за доступ до соціальних мереж. Виконання цього рішення покладене на Міністерство Доходів та Зборів України, у якому буде створено новий структурний підрозділ - Департамент інтернету та соціальних мереж.

Згідно цього рішення, громадяни, котрі вже зареєстровані у соціальних мережах чи збираються це зробити, повинні стати на облік у місцевому органі МДіЗ, отримати персональний номер та сплатити одноразовий реєстраційний збір. У подальшому  планується запровадити щомісячну або щоквартальну абонентську плату.

Громадяни, котрі мають у соціальних мережах кілька акаунтів, будуть сплачувати реєстраційний збір за кожен акаунт окремо.

У рішенні Кабміну наголошується, що окремі категорії населення будуть звільнені від сплати одноразового збору та абонентських платежів, у першу чергу - це лікарі, вчителі, пенсіонери, ветерани першої та Другої світових воєн, учасники бойових дій в Афганістані та Південному Сході України, а також  інші представники верств знедолених громадян.

Головуючий на засіданні Кабміну перший заступник прем'єр-міністра України з гуманітарних питань підкреслив, що таким чином Україна зможе наповнити свій бюджет  та подолати фінансову кризу, зумовлену злочинними діями попередників і терористів та сепаратистів на Південному Сході України. А це дасть змогу своєчасно виплачувати пенсії пенсіонерам, а також зарплати вчителям, лікарям та іншим категоріям держслужбовців.

Що ж стосується величини  фіксованого збору та  абонплати, то, за словами  першого заступника прем'єр-міністра України з гуманітарних питань це будуть невеликі суми, у межах від 30 до 300 гривень, у залежності від  середньомісячного доходу на членів родини.

Ми віримо,- наголосив  перший заступник прем'єр-міністра України з гумані ... Читати далі »

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 1635 | Додав: koka | Дата: 20-05-14 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Як нам стало відомо з конфіденційних джерел, столицю України збираються переносити із Києва у Дніпропетровськ. Вже підготовлено навіть  проект постанови Верховної Ради України  про внесення змін до Конституції України в розрізі статті 20.

Зміни до конституції будуть внесені відразу після виборів мера Києва та президента України 2014 року.

Серед причин перенесення столиці з Києва до Дніпропетровська  називається "знищення столичної інфраструктури внаслідок дій сепаратистів та екстремістів", пошкодження урядових будівель та архітектурної цілісності Майдану Незалежності, близькість Чорнобильської АЕС та Межигір'я, поганий стан греблі Київської ГЕС, перевантаженість столичних (колишніх столичних) вулиць транспортом, тощо. 

Окремим рядком прописане те, що внаслідок територіальної віддаленості Києва від географічного центру України стала можливою  втрата Криму. Наголошується, що перенесення столиці відбувається для недопущення подібних прикрих інцидентів у майбутньому, - вказують наші конфіденційні джерела.

"Столицею України є місто Дніпропетровськ" - говориться у проекті постанови.

Внесення згаданих змін до Конституції України вже підтримали ряд депутатів та банкірів Січеславщини.



 

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 1683 | Додав: koka | Дата: 19-05-14 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

...не було ніякого "золотого унітазу". Просто примітивних людей заманювали у психологічну ловушку. Тобто, натовп треба було налаштувати психологічно проти Януковича. Для цього у натовп запускали мислевіруси про "золотий унітаз". Це метафора, у яку пересічний українець легко міг повірити, так як унітаз є практично у кожного в оселі, ну і золото також - чи обручка, чи зуб, чи ланцюжок. Тобто кожен міг собі легко уявити "золотий унітаз" (явище візуалізації мислеформи).

Причому, той факт, що у радянські часи побутувала думка про те, що у майбутньому із "прєзрєнного металу" будуть робити унітази у громадських туалетах (щоб підкреслити прєзрєнність цього металу і відкинути "благородність"), нікого, по суті, не бентежив.

Тобто, могло ж існувати і таке пояснення, що Янукович просто замовив собі унітаз із золота, щоб познущатися над "благородним металом", що називається - "опустити" його в очах світової громадськості. Але таку точку зору не тиражували у ЗМІ, а натомість викладали гіпотезу про "золотий унітаз" таким чином, аби викликати у маленьких пересічних українців люту заздрість і ненависть до власника "золотого унітазу".

Унітаз - саме по собі явище до певної міри сакральне. Є навіть такі люди, котрі, сидячи на унітазі, медитують або ж проводять 5-хвилинки із підлеглими  Колись я читав, що є навіть релігійна течія - відгалуження від християнства- де люди моляться саме у момент дефекації, так як вважають, що у цей момент вони перебувають найближче до бога.

Якби замість "золотого унітазу" говорилося про "золотий батон" чи про "іридієву гантелю" або "платинові шахмати" - ефект був би не настільки сильний.

Тобто, у цій маніпуляції було використано найнизменніші людські почуття, на грані тваринних інстинктів.

Ну і до чого це привело (і до чого ще призведе) - ми це добре бачимо.

Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 749 | Додав: koka | Дата: 18-05-14 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Нещодавно одна із американських компаній*,  котра спеціалізується на виготовленні портативних бомбосховищ, вийшла на ринок України. 

Ми зустрілися із представником цієї фірми  в Україні 36-річним  паном Миколою Кейджем у їхньому офісі на Подолі, у Києві.

- Пане Миколо, розкажіть нашим читачам про той асортимент товару, котрий ви представляєте на Українському ринку.

- Так, дякс. Отже, ми представляємо на українському ринку продукцію відомої фірми з США, котра спеціалізується на випуску портативних та індивідуальних бомбосховищ в категорії мас-маркету, а також ексклюзивних бомбосховищ преміум-класу сімейного типу.  Наше представництво володіє винятковими правами на продаж і поширення нашої продукції на теренах України і, маємо надію, Росії та Білорусі. Наші клієнти як із самих США, так і з інших країн, таких як Лівія, Ірак, Сербія, Чорногорія та  інші вже мали змогу оцінити  високу якість нашої продукції.

- Чому саме Україна?

- У зв'язку із політичною ситуацією в Україні, котра може у будь-який час перерости у військово-політичну ситуацію, ми вирішили, що наша продукція незабаром може стати в Україні дуже... дуже...як це українською? дуже needed, вострєбованою

- Розкажіть, будь ласка, нашим читачам, як користуватися вашою продукцією?

- О, користуватися нашою продукцією дуже просто. Ось візьмемо, для прикладу, індивідуальне бомбосховище типу іА1.  Воно розраховане на одну -дві людини. У запакованому вигляді виріб легко  може розміститися навіть у багажнику легкового автомобіля. Наприклад, ви є щасливим власником нашого іА1 і їдете у своєму автомобілі з Ужгорода у Донецьк. Раптом ви бачите, як із неба падають бомби. Ви зупиняєтеся, дістаєте із багажника складений  іА1, під'єднуєте його кабель до гнізда прикурювача - і за 5, максимум 7 хвилин роботи вмонтованого компресора ви отрумуєте чудове  1-2 місне портативне бомбосховище. До речі, воно обладнане також портативним біотуалетом, журнальним столиком і підставкою для ноутбука.

- Тобто, я так розумію, ваше портативне бомбосховище є надувним?

- Так, звісно, іА1 є портативним надувним бомбосховищем. Обладнане всередині також  портативним надувним біотуалетом,  надувним журнальним столиком і надувною підставкою для ноутбука. За індивідуальним замовленням можемо доукомплектувати виріб надувним ноутбуком, надувною дівчиною, надувним телевізором, тощо.

- Але скажіть, будь ласка, як надувне бомбосховище може вберегти людину від ядерного вибуху?

- О, ядерний вибух! Це прекрасно! Прекрасне запитання! Ядерний вибух має два аспекти: фізичний та  моральний. Фізично, звичайно, від ядерного вибуху врятуватися важко. Однак, з точки зор ... Читати далі »

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 982 | Додав: koka | Дата: 17-05-14 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

*
**
***


ХТО ВОЛОДІЄ ІНФОРМАЦІЄЮ - ТОЙ ВОЛОДІЄ СВІТОМ???

... багато людей.... більшість людей.... 99,99% людей вважають, що вираз "володіти інформацією" означає отримувати інформацію з екранів телевізорів, інтернету, газет та журналів, тощо.

Насправді, це ВЕЛИКА ПОМИЛКА.


Володіють інформацією ті, що цю інформацію СТВОРЮЮТЬ і продають тупим лохам за гроші. І тупі лохи думають, що чим більше інформації куплять, отримають, дізнаються, - тим більше шансів у них, тупих лохів, щоб заволодіти світом.

Світом вже давно володіють ті, що володіють засобами поширення (дез)інформації.

Подивіться, хто у вашому регіону володіє кабельним телебаченням, газетами, хто є найпотужнішими інтернет-провайдерами, - і ви почнете розуміти, хто насправді володіє світом.

І за що вбили Влада Лістьєва.

ОТЖЕ, НАСПРАВДІ ВСЕ ТРІШКИ ІНАКШЕ:


хто володіє інформацією з телевізора -
тим володіють власники телеканалів!

***

**

*
Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 908 | Додав: koka | Дата: 02-03-14 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

ЯК ПРАВИЛЬНО КИП'ЯТИТИ МОБІЛКУ ?

Дана стаття присвячена темі професійного варіння мобілок.

Звичайно ж, що ви чули і знаєте, що мобілки слід регулярно щомісяця варити у ледь  підсоленій воді для того, щоб убити усіляку шкідливу мікрофлору, яка заводиться всередині мобілки.

Британські вчені нещодавно встановили, що всередині мобілок, завдяки сприятливим кліматичним умовам, вільно розмножуються різні хвороботворні мікроорганізми, такі як туберкульозна паличка, гепатит А, різного роду кандиди, цвіль, хламідіоз, гепатит С і так далі.

Найкращим способом продезінфікувати нутрощі мобілки і вберегти себе від небезпеки страшних захворювань - є кип'ятіння мобілки у злегка підсоленій воді. УВАГА!! У жодному  разі не можна кип'ятити включену мобілку! Перед кип'ятінням мобілку слід обов'язково вимкнути! Також слід від'єднати акумулятор і прокип'ятити його окремо від мобілки, інакше між акумулятором і мобілкою при високій температурі побіжать великі струми і ваша мобілка може вийти з ладу!

Отже, ви зібралися прокип'ятити свою мобілку. Як це краще зробити? ... Читати далі »
Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 1014 | Додав: koka | Дата: 09-11-13 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Що собою являла Україна наприкінці 19-го - на початку 20-го століття?
Один із найситіших та найзаможніших регіонів царської Росії.
Ні про яку "самостійність"   ніхто не говорив  і не хотів навіть чути.  Груші росли просто на вербах. 
Вся "революційність"   була сконцентрована   у плаксивих поезіях Лесі Українки та Павла Грабовського. Іван Франко та Стефан Ковалів  із Західної України мріяли про визволення України від національного гніту Польщі. Все.

Покажіть мені хоч одне повстання якихось українських козаків  чи запорожців  у 19- на початку 20  століття.

Поки ФРС не почали у 1913 році друкувати фальшивий долар і фінансувати знищення геополітичного супротивника США  Росії, - ніякого "інтегрального націоналізму"  в Україні просто не існувало. У 1913 році жиди в Америці починають друкувати масово долар, а вже 4 серпня 1914 році у Галичині   було створено Союз Визволення України, згодом штаб-квартиру перенесено у Відень. Сценарій розколу Росії дуже схожий на пізніші сценарії розколу Кореї, В"єтнаму, Йємену, на події у Грузії, тощо.

Коли сьогоднішні   "націоналісти"  закликают до перегляду   підсумків Жовтневої Революції 17 року та Громадянської війни, внаслідок яких утворилася УРСР, то до чого ми повинні повертатися?  До входження більшої   частини України  у Російську імперію, а меншої - до так званого "Євросоюзу"?   Чи до періоду перед 1654 роком?
Зауважу, що Україна перед 1654 роком також не була монолітною.  В Україні тоді існувало козацтво, двор'янство (шляхта), існували простолюдини, а також існували "запорожці" - запорізькі козаки. Причому    сьогоднішнім аналогом запорожців є т.зв. "донецькі".

Запорожці теж вважалися "бандитами", часто ворогували із звичайними реєстровими козаками, підкорялися тільки своїм  отаманам, тощо.  Євреї  у ті часи, як і тепер, утримували питно-розважальні заклади (корчми, гинделики),   слухали п"яні теревені   як одних, так  і  інших,  і "закладали"    козакам запорожців, а запорожцям - козаків. За що їх "любили"  як одні, так і другі.

Не знаючи  минулого, не збудуєш майбутнього. Отже, не слід дивуватися тому, що ніхто з політиків теперішньої України навіть не уявляє собі, яку "Україну майбутнього"  слід будувати.
Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 936 | Додав: koka | Дата: 09-06-13 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Стахис - многолетнее растение, выращиваемое в однолетней культуре. Известен под другими названиями: китайский артишок, чистец, хороги. Принадлежит к семейству яснотковых. В пищу используют, так называемые клубеньки, оригинальной формы, похожие на ракушки розовато-перламутрового цвета, но на черноземных почвах приобретают желтоватый оттенок. Клубеньки являются наростами на корневищах как у картофеля. Размер клубеньков: от 2 до 7 см в длину и 1-2 см в диаметре. По вкусу клубеньки - что-то среднее между артишоком и скорцонерой.

Стахис фото

Считается, что стахис - выходец из Юго-Восточной Азии. Предположительно, в Европу он был завесзен в период татаро-монголького нашествия и впоследсвии распространился по всему миру. Поные стахис очень любим в Монголии, Северныhttp://www.trava-myrava.ru/administrator/index.php?option=com_content&sectionid=4&task=edit&cid[]=130х областях Китая и Японии. Там он возделывается на значительных с/х площадях. Примечательно, что все части растения съедобны. Листья и стебли употребляют в качестве салатной зелени и овощной добавки в супы, гарнира к рыбным и мясным блюдам. Но основной и самой ценной составляющей растения стахис являются его клубни, именуемые клубеньками за сравнительно небольшие размеры.

Стахис формирует раскидистый куст высотой 50-60 см с опушенными листьями и стеблем, внешне напоминающими огуречную траву или мяту. Он холодостоек и светолюбив. Вегетационный период растянут и составляет 130-140 дней. Хорошие урожаи дает на плодородных легких и рыхлых почвах на возвышенных участках.  Размножается стахис посадкой клубеньков аналогично посадке картофеля.

В апреле-мае клубеньки высаживают в подготовленные лунки на глубину 5-7 см. Расстояние между рядами 70 см, между растениями 35-30 см. Норма посадки определяется потребностями. Урожайность стахиса поражает: посадив один клубенек, можно получить взамен от 100 до 200. Для жителей Средней полосы и Северных райнов, решивших выращивать стахис, очевидно есть проблема найти клубеньки для размножения.

Я что-то не встечал их в свободной продаже в Москве и окресностях. На просторах Интернета можно найти объявления о продаже клубеньков для размножения. Цены конечно "хищнически-капиталистические" (от 25 руб за шт), но, учитывая его урожайность и желание вырастить, можно раскошелиться на десяток-другой и потом получить уже полную "стахисную независимость", а особо предприимчивым и дополительный источник дохода. Но это растение, к сожалению, практически не культивируется у нас. Стахис, как и ... Читати далі »

Категорія: Рідна земля | Переглядів: 2027 | Додав: koka | Дата: 15-10-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 7 8 »