[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як правильно працювати з постачальниками секонд хенду?
DimmaДата: Вт, 17-06-25, 12:05 | Повідомлення# 1
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Хтось може поділитися порадами, як правильно працювати з постачальниками секонд хенду в опті, щоб не переплачувати за товар, але й не знизити якість? Де шукати постачальників, щоб вони були чесні?

Повідомлення відредагував: Dimma - Вт, 17-06-25, 12:05

EEhozaqДата: Вт, 17-06-25, 12:06 | Повідомлення# 2
Початкуючий Граматик
Щодо якості — я завжди радився з людьми, які вже працюють з постачальниками. Особливо якщо є можливість, спробуйте отримати товар на пробу. Також важливо враховувати умови доставки — це може бути додатковим фактором, який впливає на вартість товару. Іноді найкраще — це працювати з перевіреними компаніями, навіть якщо ціна трохи вища.

Повідомлення відредагував: EEhozaq - Вт, 17-06-25, 12:06

GoppopppДата: Вт, 17-06-25, 12:07 | Повідомлення# 3
Початкуючий Граматик
Важливо звертати увагу на надійність постачальників, а не тільки на ціну товару. Я завжди шукаю постачальників з хорошими відгуками і прозорими умовами. Також намагайтеся домовлятися про пробні партії товару, це дозволить вам перевірити якість без великих ризиків. Якщо ціна занадто низька — це може бути сигналом до того, що товар не найкращий.

eeohvДата: Вт, 17-06-25, 12:12 | Повідомлення# 4
Початкуючий Граматик
Цитата Goppoppp ()
Важливо звертати увагу на надійність постачальників, а не тільки на ціну товару. Я завжди шукаю постачальників з хорошими відгуками і прозорими умовами. Також намагайтеся домовлятися про пробні партії товару, це дозволить вам перевірити якість без великих ризиків. Якщо ціна занадто низька — це може бути сигналом до того, що товар не найкращий.

Привіт! Я теж тільки починав свій бізнес і зараз працюю з BritishSecond. Якість товару в них супер, але є кілька порад для тих, хто тільки починає.
Перш за все, перевіряй всі деталі про умови оплати і доставку перед тим, як робити перший замовлення. У мене був досвід, коли постачальники обіцяли хорошу якість, а потім товар не відповідав стандартам. З ними таких проблем не було, тому я і рекомендую цього постачальника секонд хенду оптом BritishSecond крім того, варто замовити невелику партію спочатку, щоб перевірити все на практиці.

постачальник секонд хенду оптом BritishSecond

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: