[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гарна новобудова
AnriMatisДата: Чт, Учора, 13:55 | Повідомлення# 1
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Репутація: 0
Статус: Offline
Мрію про квартиру, але мені не подобаються старі будинки. Хочу обрати щось у новобудові, можливо навіть не в Києві, а десь у передмісті. Що порадите ви?

BonussДата: Чт, Учора, 21:22 | Повідомлення# 2
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата AnriMatis ()
Мрію про квартиру, але мені не подобаються старі будинки. Хочу обрати щось у новобудові, можливо навіть не в Києві, а десь у передмісті. Що порадите ви?

Якщо душа не лежить до старих будинків — це абсолютно нормально. Зношені комунікації, темні під’їзди, незрозумілі сусіди… навіть найкращий ремонт у квартирі не перекриє відчуття загальної «втомленості» будинку. У такому випадку краще дійсно дивитися в бік новобудов — і не обов’язково в самому Києві.

Зараз дуже круто розвиваються передмістя: там і тиша, і більше зелені, і ціни ще не так божеволіють, як у столиці. Що скажете що до Бучі? Сучасна архітектура, продумане планування, гарна локація — для тих, хто хоче поєднати міський комфорт і спокійне передміське життя. І головне — без радянського спадку під вікнами.

Так що якщо хочеш щось нове, зі своєю атмосферою, — однозначно раджу дивитись на такі варіанти. Передмістя зараз уже не поступається місту, а іноді навіть приємніше.

Гранд Бурже https://grandbourget.com/ ідеальний житловий комплекс.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: