[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » Сюди пишеться все, що не стосується літпроцесу » Чому загинув Євген Кушнарьов ? (... а він міг би бути чиїмось спонсором :))
Чому загинув Євген Кушнарьов ?
Як і чому загинув Євген Кушнарьов ?
1.1)Рушниця вистрілила в пана Кушнарьова с а м а[ 0 ][0.00%]
2.2)Куля спокійно висіла в повітрі, а Кушнарьов на неї...[ 1 ][25.00%]
3.3)Мисливці були тверезі і нічого не зрозуміли[ 0 ][0.00%]
4.4)Мисливці були абсолютно тверезі...[ 2 ][50.00%]
5.5)... куля зрикошетила від якогось звіра[ 0 ][0.00%]
6.6)... якийсь звір почав відстрілюватися[ 1 ][25.00%]
7.7)Кравченко ...промахнувся і потрапив у Кушнарьова[ 0 ][0.00%]
8.8)Кушнарьова поранили ...ще у 2004 році ...[ 0 ][0.00%]
Усього відповідей: 4
kokaДата: Сб, 20-01-07, 22:45 | Повідомлення# 1
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
Як людину пана Кушнарьова , безперечно, жаль і ми висловлюємо щирі співчуття родичам загиблого ; менше з тим, оскільки покійний був не просто людиною, а політиком, то ми не можемо не обговорювати причини і наслідки його смерті, хоча це, можливо, і дещо цинічно.

Длина ответа не должна превышать 50 символов

Тому тут я наводжу більш деталізовані запитання :

1)Рушниця вистрілила в пана Кушнарьова с а м а
2)Куля спокійно висіла в повітрі, а Кушнарьов на неї сам кілька разів наштрикнувся
3)Мисливці були тверезі і нічого не зрозуміли
4)Мисливці були абсолютно тверезі і не могли випадково поранити товариша ( спонсор рубрики - "Хортиця. Абсолютна якість")
5)Перед машиною вибіг якийсь звір, у нього почали стріляти і куля зрикошетила від якогось звіра
6)Перед машиною вибіг якийсь звір , у нього почали стріляти , а якийсь звір почав відстрілюватися
7)Кравченко хотів вистрілити собі в голову третій раз, але промахнувся і потрапив у Кушнарьова
8)Кушнарьова поранили помаранчеві бандити ще у 2004 році, але він мужньо терпів аж до 2007 року, аж поки не стік кров"ю



Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.

Повідомлення відредагував: koka - Сб, 20-01-07, 22:50
 
КамЮДата: Чт, 25-01-07, 08:35 | Повідомлення# 2
Почесний Мак-арій
Група: Диякон
Повідомлень: 203
Репутація: 2
Статус: Offline
Версія Майдану

Насправді Євгеній Петрович був не на полюванні (Боже борони!), а їздив по районах Харківщини, де спілкувався з виборцями, вислуховував депутатські накази та ретельно записував на папірця всі пропозиції трудівників села щодо подальшого поглиблення конституційної реформи. Та, повертаючися з одних таких зборів, побачив Кушнарьов на лісовій галявині кількох браконьєрів, що шукали кабана. „Еге, - зметикував голова комітету Верховної Ради з питань правової політики, - а мисливський сезон вже того, закритий. Це ж – брутальне порушення правил спеціального використання об'єктів тваринного світу, за яке передбачене адміністративне стягнення, встановлене статтею 82 частина 2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з конфіскацією знарядь правопорушення, тьху ти, рушниць.

А рушниці які, мабуть італійські – це ж бюджет Ізюмського району зразу стане багатшим на кілька десятків тисяч доларів... Боже, та вони ще й п'яні. Ну все, якщо в дозвільній системі МВС про це довідаються, на бачити більше цим панам дозволів на володіння мисливською зброєю... О, а пляшок скільки накидали, негідники. Це ж – стаття 73 КУпроАП, „Засмічення лісів відходами”, що передбачає накладання штрафу в розмірі до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Треба негайно затримати правопорушників і доставити їх до найближчого відділку міліції.”

Одним словом, зупинився Євгеній Петрович біля браконьєрів, показав своє депутатське посвідчення, пояснив, що він – слуга народу й взагалі патріот України та запропонував туристам проїхатися до дільничного міліціонера. Робити нема чого – розрядили мисливці свої рушниці (народний депутат, ясна річ, за цим особливо прослідкував, знаючи, що заряджену мисливську зброю перевозити категорично заборонено), зачохлили знаряддя правопорушення, сіли в „джип” і поїхали писати явку з повинною.

Та треба ж було такому трапитися, що по дорозі авто оточила вовча зграя. Сіли хижаки прямо серед дороги, зубами клацають і хочуть скуштувати депутатського тіла. Замислив був водій „джипа” бампером легенько пару тварюк стусонути та їхати собі далі. Але Євгеній Петрович як закричить: „Не смій! Це ж жива істота, тварина Божа, не роби гріха. Я зараз вовкам прочитаю кілька витягів з програми Партії Регіонів, і вони самі зрозуміють всю ганебність свого вчинку”. Вийшов народний обранець, відкрив зошита з промовами Віктора Януковича та партійною програмою й став читати. Але один з мисливців зненацька вискочив з машини, розчохлив рушницю, вставив патрон та навів знаряддя правопорушення на вожака зграї. І кинувся тоді Євгеній Петрович під кулю, закривши своїм тілом нещасного звіра.

Повідомлення відредагував: КамЮ - Чт, 25-01-07, 08:35
 
zipaДата: Чт, 25-01-07, 12:28 | Повідомлення# 3
Філозоф Хома Брут
Група: Диякон
Повідомлень: 71
Репутація: 0
Статус: Offline
КамЮ smile

Впевнений, що саме так все і було!


Талант не проп'єш.
Особливо якщо його немає...


Повідомлення відредагував: zipa - Чт, 25-01-07, 12:36
 
kokaДата: Пт, 26-01-07, 00:20 | Повідомлення# 4
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (КамЮ)
Версія Майдану

?????

Насправді вперше ця стаття Володимира Бойка з"явилася на сайті ОРД http://www.ord.kiev.ua/categ_1/article_51221.html , ще 18 січня, тобто за день до похоронів. А на дайджесті "Майдан" стаття опублікована лише 23 січня, тобто вже після похоронів. "Майдан", як звичайно, посилання на першоджерело чи першодрук не дав, та чого від них можна сподіватися ....


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
 
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » Сюди пишеться все, що не стосується літпроцесу » Чому загинув Євген Кушнарьов ? (... а він міг би бути чиїмось спонсором :))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: