[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » Сюди пишеться все, що не стосується літпроцесу » ВУРДАЛАКИ
ВУРДАЛАКИ
kokaДата: Чт, 07-06-07, 01:52 | Повідомлення# 1
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
06 Червня 09:35

Акція "Зробіть подарунок Україні! Переходьте на українську!" у Черкасах

6 червня о 15:00 у приміщенні Черкаського прес-клубу (вул. Фрунзе, 29, оф. 902, готель "Росава") відбудеться прес-конференція Громадського руху "Не будь байдужим!".

Конференція буде присвячена акції "Черкаси! Зробіть подарунок Україні! Переходьте на українську!".

У прес-конференції візьмуть участь:
- лідер гурту "Мандри", Сергій Фоменко;
- лідер гурту "Мотор’ролла", Сергій Присяжний;
- лідер гурту "ФлайzZzа", Андрій Тимчук;
- лідер гурту "Вурдалаки", Костянтин Павляк;
- координатор акції "Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!" Оксана Левкова.

Черкаси шосте місто, до якого саме з таким закликом звертаються активісти Руху – музикальні гурти "Мандри", "Гайдамаки", "Мотор’ролла", "Ot Vinta!" й "ФлайzZzа". Акція вже відбулась у Чернігові, Житомирі, Хмельницькому, Вінниці й Кіровограді.

У рамках акції всі школи Черкас отримають набір сучасних книжок української класики та світової літератури. Також на центральних вулицях міста місцеві волонтери будуть розповсюджувати книжечку "Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!", в якій зібрані психологічні і практичні рекомендації для того, щоб допомогти мешканцям перейти на українську мову або стати її дієвим симпатиком.

Після прес-конференції лідери гуртів, а також волонтери, вийдуть на вулиці міста й будуть роздавати книжечку-порадник мешканцям Черкас. Представники ЗМІ зможуть на власні очі побачити реакцію черкащан.

Фінальним акордом акції у Черкасах стане концерт за участю гуртів "Гуляйгород", "Вурдалаки" (Черкаси), "ФлайzZzа", "Мотор’ролла" й "Мандри", який відбудеться того ж дня о 18:00 у Палаці культури "Дружба народів".

Громадський рух "Не будь байдужим!" не має відношення до політики і є незалежною громадською ініціативою. Організаційну та матеріальну підтримку акції надає широке коло учасників.


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
 
kokaДата: Чт, 07-06-07, 14:42 | Повідомлення# 2
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
фотографії ВУРДАЛАКІВ знаходяться в альбомі http://koka.pp.net.ua/photo/4-1

фонограми - в розділі http://koka.pp.net.ua/load/


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
 
kokaДата: Нд, 17-06-07, 22:48 | Повідомлення# 3
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
ПРЕСА ПРО ВУРДАЛАКІВ :
========================

http://gpu-ua.info/index.php?&id=166486

У Полтаві визначилися з гуртами, які 8–10 червня братимуть участь у фестивалі мистецтв ”Мазепа-фест”. На прослуховуванні відібрали гурти ”Майже колір” із Запоріжжя, ”Вурдалаки” із Черкас, ”Онейроїд”, ”ДМЦ”, ”Дель Тора” з Полтави.

— Гонорарів цим артистам не платитимуть, — каже помічник директора ”Мазепа-фесту” Юлія Карпачова, 23 роки.

Гонорари платитимуть тільки ”розкрученим” виконавцям. Найбільший — 3 тис. грн — дадуть ”Гайдамакам”. Решті — по 1–1,5 тис. Серед них ”Перкалаба”, ”Гуцул Каліпсо”, ”Щастя”, ”Кому вниз”, ”Королівські зайці”. Їм подарують глиняні тарілки із зображенням гетьмана Івана Мазепи.

Вхід на фестиваль безплатний. Проте можна купити благодійні квитки по 3, 5, 10 грн. Зібрані гроші підуть на пам’ятник Мазепі. Футболки із зображенням гетьмана коштуватимуть 25 грн.

— Хотіли випустити диски з піснями учасників, але частина гуртів продала авторські права іншим компаніям, — каже директор ”Мазепа-фесту”, нардеп Микола Кульчинський, 60 років.

На фестиваль витратять 200 тис. грн. Кошти дала ”Наша Україна”, місцева ”Просвіта”. 20 тис. грн виділили з обласного бюджету.

Олександр ЛУЦЕНКО
==============

http://www.ukrnationalism.org.ua/news/?n=2906

Акція "Зробіть подарунок Україні! Переходьте на українську!" у Черкасах
6 червня у приміщенні Черкаського прес-клубу відбулась прес-конференція Громадського руху "Не будь байдужим!".

Конференція була присвячена акції "Черкаси! Зробіть подарунок Україні! Переходьте на українську!".

У прес-конференції взяли участь лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко, лідер гурту "Мотор’ролла" Сергій Присяжний, лідер гурту "ФлайzZzа" Андрій Тимчук, лідер гурту "Вурдалаки" Костянтин Павляк, координатор акції "Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!" Оксана Левкова.

Черкаси шосте місто, до якого саме з таким закликом звернулись активісти Руху – музикальні гурти "Мандри", "Гайдамаки", "Мотор’ролла", "Ot Vinta!" й "ФлайzZzа". Акція вже відбулась у Чернігові, Житомирі, Хмельницькому, Вінниці й Кіровограді.

У рамках акції всі школи Черкас отримали набір сучасних книжок української класики та світової літератури. Також на центральних вулицях міста місцеві волонтери розповсюджували книжечку "Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!", в якій зібрані психологічні і практичні рекомендації для того, щоб допомогти мешканцям перейти на українську мову або стати її дієвим симпатиком.

Після прес-конференції лідери гуртів, а також волонтери, вийшли на вулиці міста щоби роздати книжечку-порадник мешканцям Черкас.

Фінальним акордом акції у Черкасах став концерт за участю гуртів "Гуляйгород", "Вурдалаки" (Черкаси), "ФлайzZzа", "Мотор’ролла" й "Мандри", який відбудеться того ж дня о 18:00 у Палаці культури "Дружба народів", повідомляє Освітній портал.

Громадський рух "Не будь байдужим!" не має відношення до політики і є незалежною громадською ініціативою. Організаційну та матеріальну підтримку акції надає широке коло учасників.

=================
http://allcherkassy.info/archives/496

6 июня в Черкассах состоится акция “Сделайте подарок Украине! Переходите на украинский!” 6 Июнь, 2007

6 июня в 15:00 в помещении Черкасского пресса-клуба (ул. Фрунзе, 29, оф. 902, отель “Росава”) состоится пресс-конференция Общественного движения “Не будь равнодушным!”, посвященная акции “Черкассы! Сделайте подарок Украине! Переходите на украинский!”.

В пресс-конференции примут участие:
- лидер группы “Мандры”, Сергей Фоменко;
- лидер группы “Мотор’ролла”, Сергей Присяжный;
- лидер группы “ФлайzZzа”, Андрей Тымчук;
- лидер группы “Вурдалаки”, Константин Павляк;
- координатор акции “Сделай подарок Украине! Переходи на украинский!” Оксана Левкова.

Черкассы шестой город, к которому именно с таким призывом обращаются активисты Движения - музыкальные группы “Мандры”, “Гайдамака”, “Мотор’ролла”, “Ot Vіnta!” и “ФлайzZzа”. Акция уже состоялась в Чернигове, Житомире, Хмельницком, Виннице и Кировограде.

В рамках акции все школы Черкасс получат набор современных книг украинской классики и мировой литературы. Также на центральных улицах города местные волонтеры будут распространять книжечку “Сделай подарок Украине! Переходи на украинский!”, в которой собраны психологические и практические рекомендации для того, чтобы помочь жителям перейти на украинский язык или стать его реальным симпатиком.

После пресс-конференции лидеры групп, а также волонтеры, выйдут на улице города и будут раздавать книгу-руководство жителям Черкасс. Представители СМИ смогут собственными глазами увидеть реакцию черкащан.

Финальным аккордом акции в Черкассах станет концерт при участии групп “Гуляйгород”, “Вурдалаки” (Черкассы), “ФлайzZzа”, “Мотор’ролла” и “Мандры”, который состоится в тот же день в 18:00 в Дворце культуры “Дружба народов”.

Общественное движение “Не будь равнодушным!” не имеет отношения к политике и является независимой общественной инициативой. Организационную и материальную поддержку акции предоставляет широкий круг участников.

Источник:
osvita.org.ua

=================

http://www.nbb.com.ua/index.p....d1383db

Черкаська молодь підтримала заклик "небайдужих"

Вчора, 6 червня, черкаський палац культури "Дружба народів", який розрахований на 1200 глядачів, був переповнений. Молодь, яка прийшла на музично-інтерактивну акцію руху "Не будь байдужим!", гаряче зустрічала на сцені гурти "Гуляйгород", "ФлайzZzа", "Мотор’ролла", "Мандри", а також місцевий - "Вурдалаки".

Ведучий концерту фронтмен гурту "Мандри" Сергій Фоменко (Фома) закликав юнаків та дівчат зробити подарунок Україні - перейти на українську мову спілкування.

Напередодні концерту волонтери руху "Не будь байдужим!" подарували всім школам Черкас комплекти книжок вітчизняних та зарубіжних письменників українською мовою. Окрім цього, активісти руху на вулицях міста роздали городянам чотири з половиною тисячі книжок-порадників про те, як перейти на українську. Цього разу порадники одержали також студенти вузів, працівники обласної державної адміністрації та міської ради.

Сьогодні ініціативна група, яка провела акції в Чернігові, Житомирі, Хмельницьку, Вінниці, Кіровограді та Черкасах, розпочала підготовку до концерту в Сумах. Там "небайдужі" зустрінуться з місцевою молоддю 20 червня.

-------------------------------------

http://www.hw.net.ua/art.php?id=46136

15 червня 2007 03:16 Автор: Віктор Тімохін
П’ятий Мазепа-фест у Полтаві: нотатки подорожнього

""Вурдалаки" з Черкас – ніякої готики, все весело, потужно та енергійно. Така сучасна вурдалацька естрада."

============

http://www.muzon.com/view_post.php?post_id=4007

12. «Вурдалаки» (Черкаси) - особливо люблю, коли на моїй музичній мапі зявляються гурти з малорозкручених міст. Та слухати уважно заважав серйозний і водночас смішний пан, як лідер-вокал, та молода панна (можливо донька?).Вищезазначений пан перед початком виступу виказав своє невдоволення організаторам заявивши: «Нам обіцяли сім тисяч глядачів, а тут півтори»! Тато й панна співали про щось потойбічне (про що ще можна співати з такою назвою), музиканти старанно вспівували етно-мотиви під бжібжібжі - та переконливості все одно не було. Будемо слідкувати за ними далі.


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.

Повідомлення відредагував: koka - Пн, 18-06-07, 00:35
 
КамЮДата: Пн, 18-06-07, 01:05 | Повідомлення# 4
Почесний Мак-арій
Група: Диякон
Повідомлень: 203
Репутація: 2
Статус: Offline
Ось такої, sad . Ось цим безбатенчикам, що забули і мову солов'їну і пісню калинову Мандри із Флайзою грають і навіть Вурдалаки. А ми ось тутечки всіляким русифікаціям не піддавались і шо нам? Дуля! Де справедливість?
 
kokaДата: Ср, 20-06-07, 16:27 | Повідомлення# 5
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
2007-06-07

Підтримай вітчизняне. Переходь на українську. У Черкасах відбувся рок-концерт на підтримку державної мови.
Черкащани роблять подарунок Україні і переходять на українську. Принаймні, до цього їх закликати учасники акції «Не будь байдужим», яка відбулася у місті. Черкаси стали шостим містом на шляху активісті руху. Вони встигли побували у Чернігові, Житомирі, Хмельницькому, Вінниці та Кіровограді. Попереду – східний та південний регіони. Волонтери розмовляють виключно державною мовою, співають українських пісень та роздають людям книги з психологічними порадами, як легше вивчити рідну мову.

Більшість волонтерів руху – студенти. Про рух дізналися з інтернет-форумів чи почули від знайомих. Вони носять футболки у кольорах національного прапору з літерою «Ї» на спині. Ця літера – символізує українську мову, говорять вони. Її немає в російському алфавіті, отже, вона – український ексклюзив. Хоча активісти і стверджують, що свою роботу не спрямовують проти інших мов та культур, просто в усьому виокремлюють саме вітчизняне.
Активісти роздають людям на вулицях книги з психологічними порадами, як легше перейти на рідну мову. Перехід автори книги пропонують здійснювати у 5 етапів. Визначити день, придбати українські книги та журнали, знайти кілька україномовних друзів, звертатися українською мовою у громадських місцях і перейти на українську на роботі.
До громадськості музиканти зверталися на благодійному концерті. Вхід вільний, тому від бажаючих подивитися на відомі та не дуже відомі гурти відбою немає. Останні радо спілкуються з глядачами, відповідають на запитання. Говорять про Україну і українське простою мовою. Вдягнені у стилі кежуал і на сцені почуваються аж занадто розкуто. Та схоже, саме така манера спілкування ближча молодому поколінню. А на додачу презентують свою музику. Вони вдягнені у національні костюми, співають етнічні пісні у стилі рок. У концертній програмі – виступи гуртів «Гуляйгород», «ФлайZZа», «Мотор’рола»та «Мандри». У Черкасах до них приєднався місцевий гурт «Вурдалаки».

http://www.vikka.ck.ua/region_news/632.html


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.

Повідомлення відредагував: koka - Ср, 20-06-07, 16:29
 
kokaДата: Вт, 26-06-07, 01:57 | Повідомлення# 6
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
Хроніки "ВУРДАЛАКІВ"
24.06.2007 р. - Запис двох композицій на київській студії "100% Рекордз".
25.06.2007 р. - Участь у програмі київського "Радіо Рокс" "Відкритий доступ". З 19.00 до 20.00 на хвилі 103,6 FM ми були разом зі слухачами "Радіо Рокс", котрим поталанило послухати два наших нових треки, записаних лише вчора на студії "100% Рекордз".
Фотографії з місця цих подій можна переглянути у нашому фотоальбомі.


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
 
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » Сюди пишеться все, що не стосується літпроцесу » ВУРДАЛАКИ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: