Київська Русь
|
|
Myroslava | Дата: Чт, 20-09-07, 13:13 | Повідомлення# 1 |
Матушка
Група: Диякон
Репутація: 1
Статус: Offline
| Не знала, куди це на форумі написати, тому роблю окремою темою. Вітаю вибраних (ну, поки мною, що поробиш) гаківських поетів та поеток, а саме Таню Мельник Дану Рудик Аню Хромову Андрія Зланіча Сергія Татчина із виходом добірки кращих віршів - репрезентації поетичної частини сайту гак ув останньому (вересневому) номері часопису "Київська Русь" що називається "про чуття" (у них кожен номер тематично окреслений) нарешті!!!! Адже тягнулось усе те півроку... там ще і моє передмова є авторські примірники я візьму і обіцяю передати сподіваюсь, це не остання публікація! Бо гарних авторів у нас вже йой як багато
|
|
| |
tanya | Дата: Чт, 20-09-07, 14:51 | Повідомлення# 2 |
Муза
Репутація: 2
| Мирославо! Щиро дякую за все!!! Мені передмову Дана по телефону озвучила (і на днях прийдуть примірники DJрому та КР)... Гарно і дуже тепло написано. Ну що ще сказати... Вітаю кожного автора із таким гарним дебютом у КР (принаймні для мене це дебют у даному часописі) і взагалі із публікацією. Знаю - що для кожного автора це важливо. А для тих, що за межами України, сприймається особливо гостро і пронизливо. Дякую!
модератор всіх поетів
|
|
| |
КамЮ | Дата: Чт, 20-09-07, 14:55 | Повідомлення# 3 |
Почесний Мак-арій
| Вітаю моїх улюблених поетів із публікацією у цьому авторитетному часописі!!!
|
|
| |
Anton | Дата: Чт, 20-09-07, 15:13 | Повідомлення# 4 |
Ритор Тиберій Горобець
| Щиро вітаю поетів. От завжди відчувалося, що Мирослава більше любить поезію
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
КамЮ | Дата: Чт, 20-09-07, 15:26 | Повідомлення# 5 |
Почесний Мак-арій
| Еге ж, Мирослава, подейкують, самого Татчина бачила
|
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 20-09-07, 16:47 | Повідомлення# 6 |
Матушка
| Quote (Anton) Щиро вітаю поетів. От завжди відчувалося, що Мирослава більше любить поезію да ну, я й прозу люблю, насправді
|
|
| |
tanya | Дата: Чт, 20-09-07, 19:01 | Повідомлення# 7 |
Муза
| Антоне! Ну хтось же повинен любити у цьому світі поетів... Наскільки пригадую КР, то у даному часописі було бааааагато прози і трііііішечки поезії. Але й за це дяка і пошана. Та це характерно для будь-якого часопису. Так що прозаїки отримують значно більші порції читацької любові
модератор всіх поетів
|
|
| |
Anton | Дата: Чт, 20-09-07, 20:27 | Повідомлення# 8 |
Ритор Тиберій Горобець
| Поетів я теж більш люблю, ніж прозаїків. Але все ж таки - прозу більше за поезію Це парадокс
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
Oles | Дата: Чт, 20-09-07, 21:15 | Повідомлення# 9 |
Богослов Халява
| Вітаю поетів! Люблю "Київську Русь" надзвичайно! Тому щиро радію, що там збільшується частка гаківської присутності. Щиро, Олесь Б з.і. До речі, чи хтось уже бачив число "Київської Русі", що називається "Велика Волинь"?
|
|
| |
corda | Дата: Пт, 21-09-07, 20:18 | Повідомлення# 10 |
Філозоф Хома Брут
| Прагну сердечно подякувати Мирославі за все те, що вона робить для розвитку ГАКу!
Не вір, не бійся, не проси.
|
|
| |