Червоний борщ від Олеся Бережного
|
|
КамЮ | Дата: Ср, 15-08-07, 09:26 | Повідомлення# 1 |
Почесний Мак-арій
Група: Диякон
Репутація: 2
Статус: Offline
| Щиро вітаю нашого просвітленого гуру Олеся Бережного із виходом книги у фактівській серії "Exceptis excipiendis". Не терпиться скуштувати цієї літературної страви у вельми енігматичній обкладинці. http://fact.kiev.ua/books/book_256/ . Чи не стане бува ця визначна подія приводом відвідати найближчим часом рідну неньку-Україну із презентацією?
|
|
| |
tanya | Дата: Ср, 15-08-07, 10:04 | Повідомлення# 2 |
Муза
Репутація: 2
| Олесю, супер!!!! Мої щирі вітання Оформлення і справді апетитне!!! Я би сказала - кулінарно-еротичне. Ну... червоний колір взагалі клас! Щодо "вдяганки" ця книжка дуже і дуже екстра
модератор всіх поетів
|
|
| |
corda | Дата: Ср, 15-08-07, 12:48 | Повідомлення# 3 |
Філозоф Хома Брут
Репутація: 1
| Прийміть мої сердечні ґратуляції, пане Олесю!
Не вір, не бійся, не проси.
|
|
| |
Oles | Дата: Ср, 15-08-07, 18:36 | Повідомлення# 4 |
Богослов Халява
| Друзі, щиро дякую! Для постійних гаківців ця книжка у видавництві ФАКТ не буде жодною несподіванкою - бо це тематична збірка з тих історичних оповідань, що я подавав на ГАКові й що раніше друкувалися у різних журналах. Тому якщо вона матиме успіх - то бодай у першу чергу завдяки тим коментарям, порадам і критиці, які я отримав на ГАку. Дизайном обкладинки я страшенно задоволений! Щиро, Олесь Б
Повідомлення відредагував: Oles - Ср, 15-08-07, 18:36 |
|
| |
Myroslava | Дата: Ср, 15-08-07, 21:03 | Повідомлення# 5 |
Матушка
| вітаю з книжкою!
|
|
| |
zlanich | Дата: Чт, 16-08-07, 11:32 | Повідомлення# 6 |
Початкуючий Граматик
Репутація: 0
| Приєднуюсь до поздоровлень, товаришу Олесь. Окремий респект виноситься на честь обкладинки книжки. Молодчинка! При нагоді зроблю відповідну інвестицію у розмірі 11 гривень. І це мінімально! :)))))
|
|
| |
oleksa | Дата: Чт, 16-08-07, 14:19 | Повідомлення# 7 |
Ритор Тиберій Горобець
| Олесю, вітаю з книгою Бажаю, щоб на "друге" й "третє" були приготовані не менш смачні страви!!!!!
тим
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 16-08-07, 19:26 | Повідомлення# 8 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
| Боже, Олесю, за віщо ти так не любиш москалів ???? Навіть обкладинку організували таку, котра ілюструє антимоскальський віршик "Слоника замучили кляті москалі..." Так, беру в праву руку келих коньяку , набираю в легені повітря ,- "Ну ! За Бережного і його "Борщ" !"
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
|
|
| |
ted_leshchack | Дата: Чт, 16-08-07, 21:45 | Повідомлення# 9 |
Початкуючий Граматик
| щонайщиріше приєднуюся до всіх респектів так і далі і не збавляючи обертів!!!!!
у житті все не так, як насправді
|
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 20-09-07, 13:02 | Повідомлення# 10 |
Матушка
| Купила книжечку на Львівському форумі Не одна я - багато хто з зустрічних гаківців бігав із нею:) Тому ми всі чекаємо на автографи
|
|
| |
Anton | Дата: Чт, 20-09-07, 15:24 | Повідомлення# 11 |
Ритор Тиберій Горобець
| Так, дайош автограф-сесію, факси не приймаються. Автора на батьківщИну!
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
Oles | Дата: Чт, 20-09-07, 21:22 | Повідомлення# 12 |
Богослов Халява
| Дякую-дякую, друзі. Та я б залюбки! Підскажіть коли найкраще було б приїхати, аби всіх зайців повбивати одним рейсом. Припускаю, що Форум Видавців - це напевне найцікавіший час бути в Україні. Але ж це стається завжди у вересні, коли починається новий навчальний рік і повні вила з відпусткою. Мені ж їхати через океан менше, ніж на тиждень немає сенсу... Про які цікаві літературні приводи, події, явища ви чули взимку чи навесні? Щиро, Олесь Б
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пт, 21-09-07, 11:51 | Повідомлення# 13 |
Матушка
| Quote (Oles) Про які цікаві літературні приводи, події, явища ви чули взимку чи навесні? у києві теж проводяться книжкові ярмарки - один на початку листопада, другий - у квітні. має сенс їхати саме на них. вони не такі масштабні, як львівський, але теж насичени книжками і подіями.
|
|
| |
Oles | Дата: Пт, 21-09-07, 22:04 | Повідомлення# 14 |
Богослов Халява
| Quote (Myroslava) у києві теж проводяться книжкові ярмарки - один на початку листопада, другий - у квітні. має сенс їхати саме на них. Дякую. Це абсолютно має сенс. Буду міркувати як це здійснити. До речі, в листопаді буде "медвін", так? А що в квітні?
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пт, 21-09-07, 23:27 | Повідомлення# 15 |
Матушка
| Quote (Oles) А що в квітні? у квітні - теж "медвін"(то фірма, які ті ярнмарки організовує) і фантастичний "портал", здається
|
|
| |