| zipa | Дата: Вв, 23-01-07, 12:28 | Повідомлення# 16 |
Філозоф Хома Брут
Група: Диякон
Репутація: 0 [0%]
Статус: Offline
| | Quote (КамЮ) | | Михайле, дякую. Моє оповідання добряче влежалося в редакційній валізі. Мабуть одна із причин - редакція КР кожне число формує за тематикою. | Та я в курсі щодо їх тематичної політики :) Цікаво просто, коли вони вже в принципі "бачать" в яку з найближчих "тем" запхають оповідання, то скільки приблизно часу проходить до фактичного виходу? А що гонорари настільки величезні, що то може викликати увагу податкової? :) Ну, як то не комерційна таємниця, то буду вдячний, якщо повідомите про це як не тут, то поштою (zipa@ukr.net) з повагою, Зіпа.
Талант не проп'єш. Особливо якщо його немає...
|
| |
| |
| КамЮ | Дата: Вв, 23-01-07, 13:21 | Повідомлення# 17 |
|
Почесний Мак-арій
Репутація: 2 [2%]
| | Quote (zipa) | | Цікаво просто, коли вони вже в принципі "бачать" в яку з найближчих "тем" запхають оповідання, то скільки приблизно часу проходить до фактичного виходу? | У моєму випадку від схвалення до публікації пройшло 8 чи 9 місяців.
|
| |
| |
| corda | Дата: Сб, 27-01-07, 13:50 | Повідомлення# 18 |
Філозоф Хома Брут
Репутація: 1 [1%]
| Шановний Юрію! У мене вдома врешті полагодили інтернет, і тепер я можу привітати Вас з публікацією (думаю, що це - лише початок, а далі буде ще багато такої ж вдалої і смачної прози). Зичу Вам творчої наснаги і подальших успіхів! З повагою та симпатією - Д. Р.
Не вір, не бійся, не проси.
|
| |
| |
| Oles | Дата: Пн, 12-02-07, 22:43 | Повідомлення# 19 |
Богослов Халява
Репутація: 1 [1%]
| Юрію, сьогодні надибав ось таку дискусію довкола твого камента щодо Квітослави. Кумедно: http://strongowski.livejournal.com/360990.html
|
| |
| |
| КамЮ | Дата: Вв, 13-02-07, 14:22 | Повідомлення# 20 |
|
Почесний Мак-арій
| Таки кумедно. Особливо фрагмент мапи від Отара, .
|
| |
| |
| tatchin | Дата: Чт, 15-02-07, 21:37 | Повідомлення# 21 |
Ритор Тиберій Горобець
Репутація: 0 [0%]
| Шановний друже Юрію - прийми і мої скромні пять копійок до загального вітання. Хоча й запізно, але краще так, ніж взагалі. Справи. Сорі.
|
| |
| |
| КамЮ | Дата: Чт, 15-02-07, 22:39 | Повідомлення# 22 |
|
Почесний Мак-арій
| Дякую Сергію, йой ще Дані забув подякувати (гадаю не запізно).
|
| |
| |