Із Вашого дозволу буду першим . Наближається Хеппі Нью Йеар! По-перше, хочу всіх Гаківців і неГаківців поздоровити зі святом (я це пишу, а Новий Рік уже, блін :-), через 8,5 годин
Тому так
Хай Новий Рік буде не менш щасливий, ніж попередній, а Більш! Кажуть, як Новий Рік стрінеш, так його і проведеш... Ми стріли його разом, провели його Книжкою Першого Діджірому - тому хай буде Друге щастя!
- Особливо вітаю пані Мирославу (без неї не було б альманаху і нас таких, як ми є)
- Велике дякую директорам Зеленого песика (без Вас ми б усі не познайомились, як-то кажуть, "лічно")
- Окрема подяка Коці Черкаському (без тебе не було б цього форуму і нової видавничої справи :):holiday: І всім-всім-всім, разом узятим.... Дякую за все, за що маю дякувати і за те, за що не маю ;-)
ПРИЄДНУЙТЕСЬ!!! Поздоровте інших Гаківців від свого і чужого імені :-) Гоголі-Моголі Вас не забудуть.....
І ще.... (це ще не все)
Поділіться тим, як Ви провели Новий Рік. Чим він вам допоміг? Де ви його провели? Як? Може, цей Новий Рік став для вас прозрінням і просвітлінням... може, чимось іще? Я, наприклад, обов*язково напишу, як його проведу (поїдемо гуляти через 7 годин)
Спасибі Вам зараннє..... Перше і востаннє.....
ІЗ НОВИМ РОКОМ ВАС! ІІІІЗЗЗЗ НННОООВВВИИИИММММ РРРООООКККООООММ!!!!!:santa: :holiday: :king: :xmas: :xmas: :) :bye: :book: :santa: :santa: