[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: adept  
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » КІНЕЦЬ. » Кінець Світу? Міф чи реальність? (Буде він чи не буде? Якщо буде - коли?)
Кінець Світу? Міф чи реальність?
adeptДата: Ср, 29-11-06, 17:28 | Повідомлення# 1
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
І справді. Кінець Світу турбував багатьох людей. Безліч теоретиків писали про це, але ніхто не вгадав його початок (поки що). У нас із вами є можливість передбачити його альтернативний початок, середину і продовження. Як? У себе спитайте. А потім напишіть сюди думки щодо цього всього.

креатиф і кінець світу.
 
svetakedykДата: Ср, 29-11-06, 18:17 | Повідомлення# 2
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 47
Репутація: 1
Статус: Offline
Я можу бачити і можу не бачити. І в те і в інше можу вірити, залежить від бажання і набутої фантазії. З релігійної точки зору - кінець буде.
З наукової - кінець буде.
Вірніше, він не буде, а уже є. Є з самого початку.
Якщо розглядати це як питання релігії, то не всі люди віруючі.
Науці повірять більше - бо це видиме дійство. Але так чи інакше він буде.
Наука каже, що через міліон років існуючі види тварин рослин... усе вимре. Залишаться найсильніші. але людей серед них не буде(пауки, пацюки, птах і то не такі, як ми їх бачимо зараз). Та що загадувати на міліон років уперед, коли прогнозуть в найближчі роки в приблизно від 2010 до 2030 дві комети, що можуть реально загрожувати Землі. Ну звичайно люди розуміють це, як кінець, перш за все тому, що це можна перевірити і довести.
Релігійна ж точка зору має зовсім інший напрямок, побудований на почуттях віруючої людини.
Тому кожному треба вирішити окремо - наука чи релігія.

А можливо це є єдине(нероздільне) а ми сприймаємо його, як два різні напрямки.


Sveta
 
kokaДата: Ср, 29-11-06, 21:43 | Повідомлення# 3
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (adept)
У нас із вами є можливість передбачити його альтернативний початок, середину і продовження. Як? У себе спитайте. А потім напишіть сюди думки щодо цього всього.

Олег, ти нас дуриш. cool Обіцяв писати багато і цікаво, і ось ми дочекалися : " У себе спитайте. А потім напишіть сюди..." Давай на бочку власну версію !!!


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
 
adeptДата: Чт, 30-11-06, 10:53 | Повідомлення# 4
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (svetakedyk)
Вірніше, він не буде, а уже є. Є з самого початку.

Кінець світу зародився відразу після власного народженння. Те ж саме, як ми народжуємось, ми відразу починаємо помирати.
Добре. Якщо кінець світу наступив, то чому його ми не бачимо (не всі бачать) і не розуміємо, і/або не сприймаємо? Тому, що не хочемо. Наприклад, боїмося. Ми звикли жити у власній ілюзії ірреальності - ірраціональності. Дивно - людина - раціональна істота, за своєї природою - складена. Але чомусь дуже складна. Бог зробив її простою, а людина сама вигадала собі складнощів, які наразі переросли у хвороби, катаклізми і насамкінець у справжній кінець світу.
"Корочє", ви все побачите на власні очі в 2013 році - саме тоді буде кінець світу. Кінець світу слід вважати початком і він уже почався. Просто зараз його не всі бачать лише тому, що немає глобальних катастроф. Поки що немає. Але скоро з*являться. Цьому сприяє не лише діяльність людей, а й Богів: так відкриється гіперпростірний перехід у 4 вимір нових плазмових вібрацій (зараз ми живемо у 3-му вимірі квантових).
Тому 2013 рік. За чи Проти?


креатиф і кінець світу.
 
adeptДата: Чт, 30-11-06, 10:55 | Повідомлення# 5
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (adept)
А можливо це є єдине(нероздільне) а ми сприймаємо його, як два різні напрямки

Гарна думка, Світлано smile


креатиф і кінець світу.
 
svetakedykДата: Чт, 30-11-06, 11:22 | Повідомлення# 6
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 47
Репутація: 1
Статус: Offline
Знаєш, ти підняв таку тему, що навіть думати страшно. Ось тому люди й не думають, не задумовуються(ніколи, серед буденних проблем). Щоб підняти планку на вищий рівень духовності людської, замало писати тобі, замало перейматися мені. чи ще комусь, і взагалі всім. Бо треба свідомо подивитися правді у очі, у великі очі, і прийняти той духовний світ, як рідний. Покищо, багатьом з нас він чужий. Коли розуміння,терпіння...любові відсутнє у окремій маленькій сім'ї, що вже казати за країну, чи світ взагальному. Людство це сім'я, тільки люди з власної пихи охрестили її великою, а насправді вона маленька, маленька в порівнянні з Всесвітом.

Чи буде 2013р. "переломним"? Я також бооюся думати, бо також людина і моя духовність не настільки висока аби гідно це прийняти(та й не в даті суть). Але я вчусь молитись...
Бо два різнві напрямки, як на мене, є одним цілим. Та наша унікальність недозволяє собі побачити небажане.


Sveta
 
adeptДата: Чт, 30-11-06, 15:01 | Повідомлення# 7
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (svetakedyk)
думати страшно

Я борюся з тим, щоб вам не було страшно думати. Бо страху не існує, розумієш, Світлано? Це просто витвір людської фантазії, що заважає нормально жити. Ось.
Quote (svetakedyk)
подивитися правді у очі, у великі очі

Правильно. Треба дивитися разом - не одному мені. А зараз, до речі, прискорюється час і, коли люди побачать наслідки своєї діяльності - кінець світу, всі почнуть молитися або... вбивати інших. Я хотів би, щоб усі почали вірити в Бога, бо інакше всі помруть. І не лише в матерії (це не страшно), а повністю, абсолютно, в усіх своїх видах і наслідках. Я просто не хочу, щоб душі людей зникли назавжди з літопису Всесвіту, розумієш?
Quote (svetakedyk)
моя духовність не настільки

Настільки :-)
Quote (svetakedyk)
наша унікальність недозволяє

Наша унікальність дозволяє все. Абсолютно все. Варто лише схотіти її сприйняти у вигляді Бога чи ще когось... Досить згадати лише свободу вибору - дар Його - що дозволяє нам усе, що тільки може і не може бути.


креатиф і кінець світу.
 
svetakedykДата: Пт, 01-12-06, 00:12 | Повідомлення# 8
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 47
Репутація: 1
Статус: Offline
То все добре, що коли люди побачать кінець тоді почнуть вірити. Вірніше. погано, що лише тоді, а не зараз. Та власне, як зробити аби людина прозріла зараз? Розумію, це залежить від кожного особисто. Чому від кожного особисто залежить цілий світ?
Лячно. Ну добре, я перестану боятися. Вже перестала. Та чому мені неспокійно, але то не звичайний неспокій, дивний...хочеться плакати, плачу, я завжди плачу. коли говорю з Ним. Але то не звичайні сльози...

Добавлено (2006-12-01, 00.12.40)
---------------------------------------------
Господи, який же це реальний міф!



Sveta
 
pathfinderДата: Пт, 01-12-06, 11:54 | Повідомлення# 9
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
А звідки дата? Якими розрахунками користувалися? smile

Хоча, звісно, у формулюванні "КС у 2013 році. ЗА чи ПРОТИ?" є свій шарм. Якщо люди погодяться (в першу чергу мається на увазі концепція соціальної згоди) з тим, що кінець світу тоді станеться, то він справді станеться smile

 
adeptДата: Пт, 01-12-06, 14:11 | Повідомлення# 10
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (svetakedyk)
Господи, який же це реальний міф

І справді. Дуже реальний. І, що головне, я думаю, що все ви побачите на власні очі. Побачите і прозрієте!
Quote (pathfinder)
Якими розрахунками користувалися?

Я розрахував собі математичний алгоритм, за яким живу. Згідно з ним кінець світу вже настав, але не всі бачать: не хочуть сприймати і/чи розуміти. З іншого боку згідно моєї теорії скоро всі все побачать на власні очі. Руйнація матеріалізму відбудеться у три видимі етапи: 2013, 2066 і 2129 роки. Спочатку будуть глобальні катаклізми, які неможливо передбачити матеріальними речами, потім глобальні хвороби, ліки від яких лише шлях до Бога. Потім Європу накриє чорний туман, який протримається не один день. В усіх країнах буде оголошено надзвичайний стан і бронетехника заїде в кожне місто. Влада покладе руки на червоні кнопки. Чи буде атомна війна - питання. Але кінець світу буде на всі 300 відсотків. До речі, кінець треба розуміти як початок: для того, щоб збудувати четвертий вимір, треба зруйнувати наш (третій). Усі люди, що це зрозуміють, перейдуть у наступний. Решта повернеться назад обходити всі кола Сансари...


креатиф і кінець світу.
 
pathfinderДата: Пт, 01-12-06, 14:38 | Повідомлення# 11
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо ми все одно це побачимо і прозріємо, навіщо питати чи ми за чи проти?

Я спитав чому саме ці дати, бо цікаво, щому, наприклад, не 2009, чи 2017, чи 2026 (чи 20.12.2012, як казали давні майя)?

 
svetakedykДата: Пт, 01-12-06, 17:53 | Повідомлення# 12
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 47
Репутація: 1
Статус: Offline
Я знаю людину, яка говорить майже те саме що й ти Олег. Це священник невеликої каплички(домашньої). Нажаль, він також прогнозує третю світову.
В після воєнні роки, діти малювали голод, біль... Моя дитина багато малює, але вона малює радість, щастя... - казку. От я не розумію, чому людина(взагальному) наступає на ті ж самі граблі. Невже батьки хочуть аби їхні діти малювали голод...? Стовідсотково впевнена - ні. Повторюся, не в даті суть, хоч час занадто спішить, а ми йдемо поволі. Суть у кожному з нас. Адже більше людей віруючих. З тієї маси більше віруючих показово, і лише мізерна частина носять у серці справжню віру. Але віра без добрих справ мертва. Тому і ми мертві, бо живемо кожен для себе, за для власного задоволення. Для розуміння віри треба вбачати в собі найгіршу людину, пробачити всім, але не собі. От коли духовне серце почне омиватися сльозами каяття, тоді душа починає бачити Бога. Власне тоді коден з нас почне сприймати кінець. А покищо це лише незрозуміла розмова кількох людей.
Не можна любити за когось, але можна любити когось. Тому нехай сила любові віруючих рятує сплячих... іншого шляху не бачу.


Sveta
 
adeptДата: Сб, 02-12-06, 22:35 | Повідомлення# 13
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (pathfinder)
чи 20.12.2012, як казали давні майя

Щодо 2012 - згоден. Планету розхитають людські вібрації. Але це не кінець, а початок. Але початок не для всіх. Якщо Ви чули про гармонічну конвергенцію (про неї ще Крайон казав, який вченюлявся в людські тіла), то це її пік.
Quote (svetakedyk)
Тому нехай сила любові віруючих рятує сплячих... іншого шляху не бачу.

:-)
Якщо люди не знають про кінець світу, що прийшов, їм треба сказати. Якщо вони не розуміють інших мов, окрім людської, їм треба говорити язиком. За темних треба молитися і вірити в те, що Любов Врятує Світ. Тоді так і буде. Я хочу, щоб так було. Наївно? Можливо, а що не наївно?
І ще мені хочеться, щоби не лише світлі зайшли у Рай,а й темні побачили Його. Бо скоро буде Рай на землі. Але спочатку треба зруйнувати людські ілюзії - кінець світу це зробить. І тоді буде початок. Але до цього безліч невідомих епідемій, катаклізмів, суцільна темрява у Європі і, скоріше за все, 3 світова...
Але після цього ми зійдемо в РАЙ!!!


креатиф і кінець світу.
 
svetakedykДата: Нд, 03-12-06, 11:16 | Повідомлення# 14
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 47
Репутація: 1
Статус: Offline
Яким "язиком" ім треба говорити(нам - людям)? Вух нема, аби слухати. Треба відростити. Виростуть, а слухати не вміють. До поки навчаться "кінець вже й скінчиться"...Я також наївна, дуже-дуже. Хтось бачить мою наівність, навіть розуміє її, але всеодно не сприймає потоку тих почуттів. Може масово людей водити до церков ?наприклад, не сидіти, як я за компом у неділю ранком, а йти на службу до церкви?
Знаєш, коли людина вірить, то вона ловить Велике, Значуще Ніщо. Можеш ти крачати язиком і "язиком" до поки не має душа отого Ніщо тебе не почують. Звичайно, сподіватися треба, адже ти віриш... Але зараз навіть у церквах спасіння нема - ми (люди) і їх осквернили. Ні, насправді все дуже красиве. світ красивий, гармонійний... Може тому Він страждає, бо ми топчемо ту красу, ламаємо своєю байдужістю.

(Моя розмова занадто емоційна і задовга...)


Sveta
 
adeptДата: Нд, 03-12-06, 12:59 | Повідомлення# 15
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброї неділі smile
Quote (svetakedyk)
Це священник невеликої каплички(домашньої). Нажаль, він також прогнозує третю світову.

Подивіться йому в очі: якщо вони коричневіі слизькі- ідіть геть. (дружня порада) Якщо вони чорні і глибокі (і водночас прозорі) - слухайте його, бо він тримає правду за хвіст.
Quote (svetakedyk)
Може масово людей водити до церков ?

Весь прикол у тому, що ми не можемо впливати на свободу вибору - волевиявлення людської особистості як такої...
Quote (svetakedyk)
а йти на службу до церкви?

До церкви ходити не обов*язково.
У Єванг-ії від Фоми сказано (Ватикан, звісно, вважає це єрессю): "Бог не в спорудах із каменю і дерева (не в церквах,-авт.), а всередині вас. Підніміть камінь, розпаліть древо- і ви знайдете його". Ці слова були пророцькі - їх навмисно пізно знайшли.
Як бачити початок світу кінця? Він є. Наприклад, ця зима. Вона буде набагато теплішою за всі попередні - гармонічна конвергенція (особливі промені світла, що якраз пронизують планету в Божій любові, мають місце).
Тепер вам більше не буде холодно. Чому? Бо віднині у вас є можливість зігрівати інших своєю любов*ю - цю можливість має Бог і ви, як частина Його.
Quote (svetakedyk)
Але зараз навіть у церквах спасіння нема
У церквах спасіння не було і ніколи не буде, бо вони в*яжуть нитками культ людини, а не Бога. Спасіння всередині вас, але для цього треба відкритися. Мені здається, що ви не дуже хочете сидіти потемки в Європі, коли ми відрубимо світло... Чи хочете? Якщо світло будевсередині вас, світло буде і в душі.
Quote (svetakedyk)
світ красивий, гармонійний..
Він має бути таким, але на цій планеті - поки що я цього не бачу. Інші теж. Тому ремонт під назвою "кінець світу" буде...
Quote (svetakedyk)
ми топчемо ту красу
ЦЕ так... Про що з вами раніше говорили Гуру Рінпоче (Дорогоціннний Майстер) чи Будда (нині вознесенні вчителі в небі)? Вони радили розтоптати ваш матеріалізм. Не всі хотіли. Час настав. Тепер всі розтопчуть...
Quote (svetakedyk)
(Моя розмова
....
Наша розмова ...


креатиф і кінець світу.
 
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » КІНЕЦЬ. » Кінець Світу? Міф чи реальність? (Буде він чи не буде? Якщо буде - коли?)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук: