[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мистецький Форум » ПОСИЛАННЯ НА У-КРЕАТИВНІ РЕСУРСИ » Форуми поетів і прозаїків » Форум Севама Гутірка українських поетів
Форум Севама Гутірка українських поетів
ОксанкаДата: Чт, 19-07-07, 01:48 | Повідомлення# 1
СЕВАМА-МАМА
Група: Диякон
Повідомлень: 38
Репутація: 1
Статус: Offline
Літо - напружена пора: усім хочеться чим скорше викінчити заплановане і чкурнути на відпочинок.
Однак, поетичні душі потребують спілкування. Ви можете знайти його на нашому форумі Севама (на санскриті - це яблуко) (Гутірка українських поетів) .

Заходьте до нас у гості. У нас легко і просто зареєструватися, за лічені секунди система на Ваш мейл пришле Вам підтвордження про реєстрацію. Якщо ж із Вашого комп'ютера чи із роботи Ви не маєте змоги це зробити, то для Вас ми створили так званий "Вільний форум", де не потрібна реєстрація.
Поети публікують свої твори і ведуть бесіди про життя поетичне та навколопоетичне, виливають душу і теревенять. Теревені? - це балачка про все і ні про що у дружному колі однодумців :).
Окрім того, наш форум гарно вписався і подружився у колі форумів "Українці у світі" - ми товаришуємо і інтенсивно переписуємося із форумами "Українці в Скандинавії", "Українці в Швейцарії", "Українці в Канаді", "Українці в Іспанії", "Українці в Польщі" (посилання на ці форуми виведені у нас окремою темою). Їхні формучани заходять до нас, публікуються і спілкуються.

Отже, до зустрічі на нашому форумі (Гутірка українських поетів)

Прикріплення: 23113374.jpg (51.7 Kb)


Посміхаймось, бо ми цього варті :)

Повідомлення відредагував: Оксанка - Чт, 19-07-07, 02:10
 
ted_leshchackДата: Чт, 19-07-07, 01:56 | Повідомлення# 2
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 13
Репутація: 0
Статус: Offline
tongue

у житті все не так, як насправді
 
Мистецький Форум » ПОСИЛАННЯ НА У-КРЕАТИВНІ РЕСУРСИ » Форуми поетів і прозаїків » Форум Севама Гутірка українських поетів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: