[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » Сюди пишеться все, що не стосується літпроцесу » Чергова спам-локшина про "заробіток в інтернеті" (попередження автору !!!)
Чергова спам-локшина про "заробіток в інтернеті"
malincaДата: Вт, 25-09-07, 13:04 | Повідомлення# 1
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Дочитайте до кінця цю статтю, знайдіть всього 3 хвилини, Ви нічого не втратите, читання ще нікому серйозно не зашкодило. Я Вас запевняю - Ваше матеріальне становище різко покращиться якщо Ви цього тільки захочете! Я пропоную Вам річ, до якої й сам ставився спочатку скептично. Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - це ПРАЦЮЄ.
(Розумію, з якою недовірою ви це читаєте - але продовжуйте, прошу, дочитайте статтю до кінця). Ви напевно бачили подібні оголошення - Інтернет зараз переповнений ними. Але в тім то й справа, що заробити можна тільки завдяки ЧЕСНОСТІ й ОБОВ'ЯЗКОВОСТІ. Aвтор не я, знайшов на бізнесі-форумі. ЧИТАЮЧИ ЦЕ ВИ МОЖЕТЕ ЗМІНИТИ СВОЄ ЖИТТЯ! Це змінило й моє! Я натрапив на це на одному форумі зовсім випадково й вирішив спробувати. Бродячи як звичайно по різних форумах я знайшов цю статтю,
у якій говориться, що МОЖНА ЗРОБИТИ ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 6$ (=36 грн). Ну так... подумав я, це чергова фішка для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця. Далі там говорилося, що треба послати по 6 грн на 6 Іnternet гаманців, які нижче перераховані. Потім викреслити перший гаманець зі списку, тим самим, змістивши список на один рядок вгору, у результаті чого шостий рядок звільняється, куди Ви вписуєте номер свого Іnternet гаманця й закидаєте дане, з Вами
на шостому рядку, повідомлення на 200 різних форумів. Ніяких хитрощів... Ну я поміркував і подумав, що я в принципі нічого не гублю крім 6$... і вирішив спробувати. Встановив Інтернет гаманець, перелічив всім учасникам акції по 6 грн і почав розсилати ці оголошення на різні форуми. Протягом 3-х днів я зареєструвався на 120 бізнес форумах, безкоштовних дошках оголошень і сайтах про роботу. Через тиждень, заглядую у свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО! Надходжень ніяких взагалі. А інші учасники пишуть, що за тиждень заробили хто по 25$, хто по 15$. От тобі й на, подумав я, потрапив у
черговий лохотрон як останній дурень, що хотів заробити за пару тижнів тисячі доларів. Ну я кинув це заняття, так і не дославши своє оголошення до 200 форумів. Ще через тиждень, заради цікавості заглянув у свій Інтернет гаманець. Дивлюся, усього одне надходження 6 грн. Так, думаю, справа не варта уваги, випадково найшовся такий же наївний як і я. Ще через два тижні, випадково в Інтернеті знайшов коментар до цього проекту. Відкрив свій Інтернет гаманець, а в ньому вже близько 30$. Звідки? Незрозуміла картина, але однаково за 1 місяць 30$ це дуже мало. І раптом після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець стали приходити гроші щодня, ще через 2 тижні на моєму рахунку вже було більше 1000$. Після цього я відправив свої оголошення ще приблизно на 100 форумів. Результат був приголомшуючий. На кінець 2 місяця, я одержав 4 700$ і гроші йдуть щодня . Кожні 10 хвилин на мій рахунок надходить по 1$. І це все коштувало мені всього 6$! Я був у дуже поганому економічному становищі і довго не міг знайти собі нормальну роботу до того, як натрапив на цю статтю. Я не повірив, що це працює, поки не почав одержувати перекази з усього світу. Моя робота тепер - це щодня по 2 години в Інтернеті і ВСЕ!
Тепер розповім Вам як це працює, і найголовніше ЧОМУ! Я вам обіцяю, що якщо ви будете в точності дотримуватися нижчеподаних інструкцій, то ви почнете одержувати набагато більше грошей, ніж ви думали, не докладаючи до цьому особливих зусиль. Погодьтесь, це просто! Це легально. І ваш внесок становить усього лише 6$. ВАЖЛИВО: ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ, АЛЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ! УВАГА! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЮ СТАТТЮ КІЛЬКА РАЗІВ!
Додержуйтеся інструкцій у ТОЧНОСТІ і 6000$ і більше будуть вашими протягом двох місяців! Все це вдало працює завдяки ЧЕСНОСТІ учасників. ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1. Зареєструйтеся в Українській платіжній системі, що знаходиться за адресою http://іmoney.com.ua/, гарненько ознайомтеся як працює дана система, клікнувши мишкою "Що це таке", далі пройдіть на посилання: http://іmoney.com.ua/download/іndex.ru.htm і завантажте Інтернет Гаманець v.2.4 і згідно з інструкцією встановіть гаманець, потім виберіть оптимальний для себе варіант поповнення гаманця і внесіть 41 грн. (5 грн. - одноразова плата за сервіс). Тільки не забувайте вписувати ваші достовірні дані, інакше ви в подальшому не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
2. Візьміть перший номер гаманця з нижеподаного списку і відправте на нього 6 грн, вписавши цей номер у поле "Номер рахунку", (у поля "Ім'я одержувача" й "E-maіl одержувача" вписувати нічого не потрібно), у поле «Контракт/призначення платежу» напишіть - "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців". Усе, що Ви зробили – це створили послугу, і найголовніше - абсолютно легально. Ви просите законний сервіс, за який платите. Далі, починаючи з другого, за аналогією відправте по 6 грн. на наступних 5 гаманців (не забудьте вписувати в поле Контракт/призначення платежу: "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців").
1) 410043613663
2) 410043659059
3) 410043749812
4) 410043776349
5) 410044051590
6) 410045670241
ПОВТОРЮЮ: щоб одержувати дохід, необхідно відправити на кожний із цих 6 гаманців по 6 грн, - інакше, мережними модераторами гаманців ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
Тепер УВАГА!
Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця (можна у форматі txt або як вам зручніше). У скопійованій статті викресліть із цього списку, 1-ий гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, таким чином перемістіть список на один рядок вище (6 стає 5, 5 стає 4...), і впишіть в 6-тий рядок номер Вашого гаманця.
3. Робіть у моїй статті які хочете зміни, але збережіть головну ідею. Розмістіть цю статтю не менш ніж на 200 форумах, дошках оголошень і сайтах про роботу. Запам'ятайте, чим більше ви розмістите, тим вищим буде ваш дохід, і цей дохід буде прямо залежати від вас.
Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, гарантує Вам дохід 6 000 $ - ЦЕ МІНІМУМ протягом двох місяців! Більше розміщень - більший дохід при чому у геометричній прогресії. ПАМ’ЯТАЙТЕ ЦЕ! Цей бізнес продовжує існувати й процвітати тільки ЗАВДЯКИ ЧЕСНОСТІ Й СЕРЙОЗНОСТІ УЧАСНИКІВ. Отже, коли ви досягнете першої позиції, ви будете мати тисячі доларів просто як ЗАСНОВНИК списку!
Це коштуватиме Вам 6$ і зовсім дріб'язкової роботи! Займіться цим зараз – не відкладаючи на завтра.
Як поширювати інформацію у форумах:
1. Відкриваємо пошуковий сайт rambler.ru, yandex.ru, google.com, aport.ru, yahoo.com
2. Пишемо в рядку пошуку фразу: " форум почати нову тему", “робота додоти вакансію” або "форум почати нову тему робота" (без лапок) (можна також по-російськи – більше можливостей). Пошуковий сайт знайде тисячі сторінок, посилання на які відразу приводять на МІЛЬЙОНИ нових тим форумів. І ще: не лякайтеся, якщо раптом на тім сайті, куди Ви захотіли помістити своє оголошення, уже є одне або кілька схожих. Це зайвий раз підтверджує те, що цей бізнес дійсно працює!
Знаходьте сайти, де люди безкоштовно розміщують оголошення і де вони залишають свої електронні адреси. А тепер я Вам розповім, чому Ви в кожному разі фактично нічого не губите, а тільки виграєте! Скажімо, з 200 розміщень я одержу тільки 5 відповідей, тобто відгукнеться всього 2, 5% людей (дуже маленька й низька цифра)! Виходить, я одержу 5$, перебуваючи на 6-ий позиції в списку! Тепер ці 5 людей роблять по 200 розміщень кожен МІНІМУМ з моїм гаманцем на 5-ій позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим п'яти - це вже 25$! Далі ці 25 людей роблять по 200 розміщень із моїм гаманцем уже на 4-му рядку (тому що вписують свої) і тільки 5 відповідають - мій дохід - 125$! Тепер, цих 125 людей, розмістивши й одержавши тільки 5 відповідей, дають мені 625$ прибутку (я на 3-їй рядку)! Далі веселіше: ці 625 людей роблять по МІНІМУМ 200 розміщень зі мною на 2-ий рядку і тільки 5 людей відповідають, це вже 3125$! Ну а найцікавіше, це те, що ці 3125 чоловік роблять по 200 розміщень кожний з моїм гаманцем уже на 1-ої рядку і їм відповідають знову тільки 5 людей, мій дохід-15625$! Чи не переконлива цифра?! І це все за первісний внесок в 6$! Коли Вас у списку вже немає (припинилися надходження або надходження дуже малі), розмістіть цю статтю знову на 200 форумах! І ВСЕ! Ви собі можете уявити, що тисячі людей з усього світу приєднуються до Інтернету і читають ці статті щодня ! Точно так само, як і Ви зараз читаєте цю! Ну, то як? Чи витратите Ви всього 6$, щоб дізнатися, чи це працює? А якщо Ви все зробите так, як я описав вище, ЦЕ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ, ПРИСЯГАЮСЯ ВАМ! Бо щодня в Інтернеті з'являються від 20 до 50 тисяч нових користувачів! Щодня в Інтернеті з'являються десятки нових сайтів і сотні форумів для заповнення нових тим. ЦЕ ФАКТ! За прогнозами фахівців, тільки до кінця 2006 року кількість користувачів Інтернетом збільшиться з сьогоднішніх 9 мільйонів чоловік до 21 мільйона! Які шанси, що вони захочуть спробувати себе в чомусь новому? Тільки запам'ятайте: ЧЕСНІСТЬ І ТІЛЬКИ ЧЕСНІСТЬ ЛЮДЕЙ дозволяє процвітати цьому бізнесу! Раджу бути в цій справі чесними. Люди не дурні, говоріть тільки правду і тільки про реальний прибуток, тоді у вас більше шансів бути почутим! Гроші відносно легкі, і якщо прикладете свої здібності, зусилля, спробуєте новими методами донести до ще більшого числа людей зміст ідеї, то успіх посміхнеться вам, можливо, ще ширше, ніж вашим попередникам! Невелику частину таких грошей непогано було б перелічити, наприклад, у дитячий будинок, соціальний фонд вашого міста або в інші благодійні організації. Не скупіться і тоді гроші будуть діставатися вам у житті ще легше! Будьте чесні й спонукайте до цього інших! Успіху!
P.S. Я переклав цю статтю з російської мови, тому щоб мати змогу розміщувати її на російськомовних сайтах країни, раджу Вам зробити зворотній переклад на російську мову. Дана стаття призначена лише для жителів України, оскільки зареєструватися в системі УПС можуть лише жителі України.
==================

Попередження від модератора :
Поки що я не стираю цю локшину, бо мене вразило, що її переклали українською smile
Попереджую форумчан, що у такому стилі , як правило, складаються "лохотрони".


Повідомлення відредагував: koka - Вт, 25-09-07, 17:53
 
Мистецький Форум » ** ОФФ-ТОП » Сюди пишеться все, що не стосується літпроцесу » Чергова спам-локшина про "заробіток в інтернеті" (попередження автору !!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: