[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шукаю де можна замовити гіпохлорит натрію для басейну?
uteguДата: Пн, 28-10-24, 14:14 | Повідомлення# 1
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Цікавить питання гіпохлориту натрію для басейну – які марки ви використовуєте, наскільки задоволені? Хотілося б знайти надійний варіант без надмірного запаху та максимально безпечний. Якщо маєте перевірені джерела, де купуєте, поділіться, будь ласка!

DerДата: Пн, 28-10-24, 14:15 | Повідомлення# 2
Початкуючий Граматик
Серед різних варіантів знайшов один, який мені справді підходить: запах ледь відчутний, а вода залишається кришталево чистою. Я завжди розводжу його у воді перед додаванням, щоб уникнути занадто різкого запаху і зберегти безпеку для шкіри. Якщо дотримуватися дозування, ефект тримається довго, і ніяких проблем не виникає.

RemkopДата: Пн, 28-10-24, 14:19 | Повідомлення# 3
Початкуючий Граматик
Я особисто використовую гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L він став для мене справжньою знахідкою! Пробував інші засоби для дезінфекції, але такого стійкого і швидкого ефекту не було.
Я взагалі не думав, що хімія може бути такою зручною: розчинив — і вода в басейні як нова. Після цього засобу вода абсолютно безпечна і не викликає алергії чи подразнення, що дуже важливо для нашої сім’ї. Замовляю вже втретє і більше не хочу експериментувати з іншими варіантами, бо саме цей справді працює на всі 100%. Якщо хочете якісний догляд — спробуйте C-15L, не пошкодуєте!

Гіпохлорит натрію AquaDoctor C-15L https://aquadoctor.ua/ua/product/gipohlorit-natrija-aquadoctor-c-15/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: