[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де замовити квіти у Львові?
SwensonДата: Сб, 07-06-25, 14:32 | Повідомлення# 1
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Репутація: 0
Статус: Offline
Я зараз у відрядженні за кордоном, але дуже хочу зробити приємне мамі на день народження — на жаль, особисто бути не зможу. Хочу замовити їй доставку квітів у Львові, бажано з красивою упаковкою і листівкою. Але важливо, щоб сервіс був перевірений, бо вже мала гіркий досвід — одного разу замовила, а букет привезли на день пізніше, ще й з’явились проблеми з оплатою. Порадьте, будь ласка, реально надійний сервіс доставки квітів у Львові, де все буде чітко, як обіцяно, і щоб вибір букетів був не тільки стандартний, а й щось цікаве, дизайнерське. Не хочу просто "три троянди в целофані", хочу, щоб це було справді святково, зі смаком. І бажано, щоб можна було легко замовити онлайн без дзвінків.

Повідомлення відредагував: Swenson - Сб, 07-06-25, 14:33

VelosaДата: Сб, 07-06-25, 14:34 | Повідомлення# 2
Початкуючий Граматик
Повністю розумію твої побоювання — теж колись потрапляв у халепу з доставкою квітів. Але вже давно користуюсь одним сервісом, який реально не підводить. Рекомендую подивитися сайт — це сервіс, що спеціалізується саме на доставці квітів у Львові. У них надзвичайно стильний та широкий вибір букетів: від класичних троянд до авторських композицій із сезонних квітів, які створюють професійні флористи. Упаковка завжди охайна й естетична, додають листівку з твоїм побажанням, усе виглядає дуже дорого і зі смаком. Замовлення оформлюється буквально за кілька хвилин онлайн — зручно, без зайвих дзвінків, і є кілька способів оплати, включно з оплатою з-за кордону. Ще великий плюс — вони реально дотримуються термінів доставки: жодного разу не було запізнень, навіть у святкові дні. Для таких випадків, як у тебе, це просто знахідка. Замовляю там регулярно — для мами, дружини, навіть колегам у подарунок, і завжди все на найвищому рівні.

https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv

Повідомлення відредагував: Velosa - Сб, 07-06-25, 14:34

ВалетДата: Вт, 10-06-25, 19:32 | Повідомлення# 3
Початкуючий Граматик
Чудовий сервіс, рекомендую)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: