[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мистецький Форум » * ДРУКАРНЯ » Де і як надрукувати свої твори » Журнал "Шум" (Про Журнал "Шум")
Журнал "Шум"
shadowmДата: Ср, 03-09-08, 19:41 | Повідомлення# 1
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день!

У Львові існує такий собі музично-літературний сам-видав журнал "Шум", вже випущено в світ 6 випусків (7-й готується до випуску).

Журнал "Шум" - це наша спроба підняти культурний рівень суспільстві, спроба зробити свій власний внесок до загальної справи, в яку вклали зусилля безліч поетів, митців, художників та музикантів. Ми прагнемо дати читачу ту інформацію, яка б була корисна як для загального розвитку, так і для інтелектуальних роздумів про світ та оточення в ньому. Ми готові безкоштовно надати можливість публікувати свої роботи в журналі кожному, хто хотів би, щоб його почули інші, хто хотів би поділитися власною творчістю та працею, щоб вони знайшли своїх прихильників та шанувальників. В цьому журналі ніколи не буде ні політики, ні попси, ні цензури, ні розпалення ворожнечі між людьми з різними вподобаннями та ідеями. Ми назвали свій журнал "ШУМ", адже шум є всюди, саме шум здатен містити в собі найбільше інформаційних потоків, абсолютно різних напрямків та характеру. Як і в шумі, в нашому журналі Ви знайдете найрізноманітніші статті, та творчiсть різних стилів та напрямків того, що називають МИСТЕЦТВОМ.

Якщо Вас цікавить співпраця з нами, або Ви хотіли б друкуватися в нашому журналі, чи просто хотіли б висловити свою думку чи побажання, пишіть нам на електронну адресу shadowm@mail.ru або ICQ 118145.
http://www.tryglav.org.ua/shum

Запрошуємо усіх бажаючих!

 
Мистецький Форум » * ДРУКАРНЯ » Де і як надрукувати свої твори » Журнал "Шум" (Про Журнал "Шум")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: