[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мистецький Форум » * ДРУКАРНЯ » Де і як надрукувати свої твори » Новий літературний альманах "Золота доба" (Пошукується проза та поезія українською мовою)
Новий літературний альманах "Золота доба"
OlesДата: Ср, 27-12-06, 21:42 | Повідомлення# 1
Богослов Халява
Група: Диякон
Повідомлень: 109
Репутація: 1
Статус: Offline
У першу чергу для авторів-початківців. Поцуплено інфу звідси: http://community.livejournal.com/literatura_ua/67280.html

Новий літературний альманах (потрібні автори)
За два тижні мені та Оленці Максименко потрібно заповнити новий літературний альманах. Треба проза та поезія українською мовою. Пишете російською - можемо теж "пристроїти", але ми займаємося саме контентом україномовного альманаху. Подати треба якнайскоріше сюди: dutan@jedi.org.ua. Не знаю, як Олена, а особисто я надаватиму перевагу тим авторам, які не мають виходу ні до яких літературних тусівок та угрупувань (вони ж бо й так мають змогу друкуватися). Даєш молоду кров!
- перевага надається першодрукам
- велика перевага надається всіляким есеям, рецензіям, публіцистиці на навкололітературну тематику

---
Новий літературний альманах "Золота доба" видає ТОВ "РЖ "Зброя та полювання" (не лякайтеся, вони багатопрофільні;))

 
adeptДата: Нд, 31-12-06, 10:47 | Повідомлення# 2
Філозоф Хома Брут
Група: Батюшка
Повідомлень: 74
Репутація: 1
Статус: Offline
Пане Олесь, я вислав Вам поштою дещо.... Прошу перечитати і сповістити мене поштою про Ваше рішення щодо прийняття чи відмови творів до альманаху.

Спасибі за оголошення.

З повагою, Олег Сірий


креатиф і кінець світу.
 
СемінаристДата: Пн, 01-01-07, 22:21 | Повідомлення# 3
Група: Семінарист





Привіт, Олесю!

Надіслала вам свої твори на ту адресу, що лишили у повідомленні, однак лист повернувся (такої адреси нібито не існує)...

 
tanyaДата: Пн, 01-01-07, 22:23 | Повідомлення# 4
Муза
Група: Диякон
Повідомлень: 240
Репутація: 2
Статус: Offline
попереднє повідомлення - то була я, Тетяна confused

модератор всіх поетів
 
vyacheslavДата: Вт, 02-01-07, 01:58 | Повідомлення# 5
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Пане Олесь ! На ГАКу є частина моїх творів,які не друкувались.Чи не була б ваша
ласка переглянути їх та оцінити можливість появи їх в альманаху ?
З повагою.Вячеслав.


Вячеслав
 
СемінаристДата: Пн, 08-01-07, 17:42 | Повідомлення# 6
Група: Семінарист





Друзі!
Оце тільки щойно добрався до компутера, до якого не зазирав ще... з минулого року. Тому перепрошую, що не відповідав раніше. (У свою поштову скриньку ще не зазирав - тож прошу трохи зачекати, якщо надсилали листи особисто мені.)
До речі, я започаткувув цю гілку просто передруком інформації, яка мені здалася цікавою і яку я випадково надибав у Мережі (посилання на джерело я подав).
Особисто ж я жодного стосунку до цього проекту не мав і не маю, тому не маю жодної можливості оцінювати нічого щодо цього ольмонагу. Дуже перепрошую, якщо когось ввів у оману.
Щиро,
Олесь Б :)
 
zipaДата: Пн, 22-01-07, 19:14 | Повідомлення# 7
Філозоф Хома Брут
Група: Диякон
Повідомлень: 71
Репутація: 0
Статус: Offline
Щодо цього альманаху.
Наскільки я читав, у людини, яка збирала твори для альманаху, полетіла поштова скринька. І тому до першого номера потраплять лише твори, які вона встигла скачати на комп в перший день.
Але оскільки альманах планується щомісячним, то має сенс надсилати ще.
Ось нове мило - dutan@ukr.net

з повагою,
Зіпа


Талант не проп'єш.
Особливо якщо його немає...
 
OlesДата: Пн, 22-01-07, 23:26 | Повідомлення# 8
Богослов Халява
Група: Диякон
Повідомлень: 109
Репутація: 1
Статус: Offline
Дайош гоголівців у "Золоту добу"!!!
shock shades
 
DutanДата: Пн, 12-03-07, 15:40 | Повідомлення# 9
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, я і є отой редактор, що всю цю кашу заварив.
Дякую авторові гілки за її створення!
У нас тут справді виникли деякі технічні заминки - спершу полетіло "мило", потім ми журнал перереєстровували, так як називав його чоловік з Білорусії, який вирішив, що "Золотий вік" це те саме, що "Золотой век", але, на щастя, все обійшлося таки "Золотою добою".
Перший номер, в зв*язку із заминками при перереєстрації, виходить у квітні.
Нам дуже потрібні автори на наступні номери - журнал щомісячний, тому боюся, що ми "заволаємо" від нестачі матеріалів десь влітку:)
Ще _дуже_ потрібні оглядачі всіляких літературно-мистецьких подій, а також люди, які могли б писати про книжкові новинки і т.д.
Моє мило і ася: dutan.kymel@gmail.com
178517287
 
OlesДата: Пн, 12-03-07, 18:32 | Повідомлення# 10
Богослов Халява
Група: Диякон
Повідомлень: 109
Репутація: 1
Статус: Offline
Щиро вітаю! Дякую, що завітали!
Будь ласка завітайте також до нас на Гоголівську академію. Знайдіть там такі тексти, що зацікавлять - а тоді зв"язуйтеся з авторами і домовляйтеся. Думаю, що всі від цього тільки виграють.
Успіхів!
Щиро,
Олесь Б biggrin
 
zipaДата: Ср, 01-08-07, 18:34 | Повідомлення# 11
Філозоф Хома Брут
Група: Диякон
Повідомлень: 71
Репутація: 0
Статус: Offline
До речі.
В другому номері журналу "Золота Доба" вийшло оповіданнячко від Зіпи - "Янгол-Охоронець".

Що окрім Зіпи є в номері? Цитую ананс від редактора smile

У липневому номері можна знайти таке:

У Ромка Горбика про плантації пейоту та українську мафію в Штатах, про дивні пристрої з вентиляторів у Насті Сніжної, про “собачку жалко” у Михайла Зіпунова, питання добра та зла у Мирії Ряполової, а також щось своє у віршах Віки Черняхівської, Світлани Загреби, Ірини Дементьєвої та багатьох інших.

А крім того:

Любко Дереш. “Трохи Пітьми”
Ольга Любарська:
“...За виразом одного митця, є речі, написані кров’ю серця, а є такі, що писалися шлунковим соком. На творчості Дереша це видно надто сильно, а тому говорити про його геніальність не доводиться. Дереш не є генієм, він везунчик, який непогано крутить поверховими знаннями психології, окультизму, вуличного фольклору, психоактивних речовин і музики. Дереш – симпатичний і винахідливий компілятор, а тому читати його витвори, це все одно, що із захватом слухати оповідки якогось «мальчіка-души кампаніі»: цікаво, але вірити, що з ним разом вчилася Лєна Головач, не варто. Крім того, на нашому вундеркіндові дуже добре спрацьовує «правило четвертого витвору»: перші три речі пишуться легко і чесно, але якщо їх спіткає успіх, то четверта буде вже нечесна і за гроші. «Трохи пітьми» - це вже надто нечесно і за гроші...”

Мистецькі “ізми”: На руїнах старого світу
Лада Молодан
“...Будь-який витвір мистецтва має, умовно кажучи, два пласти сприйняття. Один пласт – сприйняття на рівні “красиво-некрасиво”, “подобається – не подобається”. Інший – “знаю”, “розумію”. І від кожної людини залежить, на якому рівні зупинитися. Однак, на мій погляд, СУДИТИ про живопис, знаходячись на першому рівні сприйняття – це уподібнитися тій самій ленінській домогосподарці...”

Юрій Андрухович:
“...До легалізації я не виробив свого остаточного ставлення. Я зараз, чесно кажучи, намагаюся уникнути прямої відповіді на запитання і не хочу бути максимально відвертим, тому що з роками я стаю відповідальним за свої слова. Тому якщо я зараз з цієї трибуни почну вимагати легалізації трави і ви це всі промультиплікуєте, то, напевно, це не буде з мого боку якийсь найрозумніший вчинок. Але я цілком і повністю переконаний в тому, що сама по собі ініціація, переживання якогось досвіду, пов’язаного з травою, можуть бути важливими і у деяких випадках навіть необхідними і дуже потрібними. Але я не хотів би на цьому пункті вибудовувати якісь програми. Я вважаю, що передусім це дуже інтимна справа...”

Та ще всілякої-всячини.
Місце продажу журналу змінити ніззя! Петрівка, українська ятка. Хочете по 8 грн без націнки? Продам:) Навіть з безкоштовною доставкою на Контрактову площу!
Передплатний індекс для лінивих: 96448

Передплата
Якщо хтось буде передплачувати журнал - будь ласка, робіть це через ДП "Преса" (тобто на пошті). У них передплатна ціна 1 примірника буде 8.40 (при відпускній ціні редакції 8 грн), а у всяких там посередників типу "Самміт" - 15.60 !!!!
Ось.

П.С.
Вже у продажу smile


Талант не проп'єш.
Особливо якщо його немає...
 
Мистецький Форум » * ДРУКАРНЯ » Де і як надрукувати свої твори » Новий літературний альманах "Золота доба" (Пошукується проза та поезія українською мовою)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: