"Нова проза"
|
|
tanya | Дата: Пн, 02-04-07, 17:25 | Повідомлення# 1 |
Муза
Група: Диякон
Репутація: 2
Статус: Offline
| Привіт! Отримала повідомлення від Юрія Сичова (редактора поквартального альманаху "Нова проза") - триває активний набір текстів до весняного номера!!! Прозаїків на ресурсі багато, то ж гарна можливість надрукуватись. Тим паче багато"наших" там уже видавалось (Олесь Бережний, Оксана Лущевська, Марія Козиренко...) кого зацікавила інформація, ось адреса редакції : novaproza@ukr.net
модератор всіх поетів
|
|
| |
oksana | Дата: Пт, 27-04-07, 00:11 | Повідомлення# 2 |
Початкуючий Граматик
Репутація: 0
| Хочу додати трішки від себе: альманах - дуже хороший, тому у наших руках все аби допомогти його розвитку, бо редактори і справді ЗАКЛИКАЮТЬ :)Тому не вагайтесь, а надсилайте твори!
|
|
| |
Maryanna Onysk'o | Дата: Ср, 02-05-07, 22:44 | Повідомлення# 3 |
Група: Семінарист
| На які теми відправляти тексти і якого об'єму?Звісно якщо це ще актуально:)
|
|
| |
tanya | Дата: Пт, 04-05-07, 10:29 | Повідомлення# 4 |
Муза
| власне... було би краще, якби на це запитання відповіли ті, хто там друкувався Але оскільки я відкрила цю тему, то політику даного альманаху розумію так: подаються твори молодих або маловідомих авторів як малих, так і великих прозових форм. Принаймні вичитала в інтернеті, що один із номерів альманаху був присвячений виключно роману (не пам*ятаю автора). Але, гадаю, для початку можна спробувати із новел-оповідань...
модератор всіх поетів
|
|
| |
Tryndjuk | Дата: Вт, 08-05-07, 18:14 | Повідомлення# 5 |
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
| Quote (tanya) | Привіт! Отримала повідомлення від Юрія Сичова (редактора поквартального альманаху "Нова проза") - триває активний набір текстів до весняного номера!!! Прозаїків на ресурсі багато, то ж гарна можливість надрукуватись. Тим паче багато"наших" там уже видавалось (Олесь Бережний, Оксана Лущевська, Марія Козиренко...) кого зацікавила інформація, ось адреса редакції : novaproza@ukr.net | Відправляв. Мабуть один з небагатьох українських альманахів, де відповідають на листи.
|
|
| |
Семінарист | Дата: Ср, 23-05-07, 00:03 | Повідомлення# 6 |
Група: Семінарист
| "На які теми відправляти тексти і якого об'єму?Звісно якщо це ще актуально:)" - я думаю на будь-які теми можливо (у межах розумного :)). І Таня має рацію, що будь-які прозові твори можна відправляти, а там вже справа редактора, який дуже сумлінно ставиться до своєї роботи, а тобто - відповідає навіть коли в творі щось не так чи так (в будь-якому разі). Успіхів!
|
|
| |
КамЮ | Дата: Пт, 13-07-07, 16:17 | Повідомлення# 7 |
Почесний Мак-арій
| Отримав авторський примірник "Нової прози". Просто таки Діджіром 1,5. Із 10 авторів альманаху сім гаківців.
|
|
| |
tanya | Дата: Пт, 13-07-07, 21:11 | Повідомлення# 8 |
Муза
| Юрію, а можете поділитись інформацією, а хто конкретно є у тому номері, бо я також надсилала рукопис...
модератор всіх поетів
Повідомлення відредагував: tanya - Пт, 13-07-07, 21:12 |
|
| |
Малахай | Дата: Пт, 13-07-07, 21:19 | Повідомлення# 9 |
Богослов Халява
Репутація: 1
| Quote (КамЮ) Отримав авторський примірник "Нової прози". Просто таки Діджіром 1,5. Із 10 авторів альманаху сім гаківців. Таки точно! Quote (tanya) Юрію, а можете поділитись інформацією, а хто конкретно є у тому номері, бо я також надсилала рукопис... Юрій Камаєв, Тетяна Мельник, Олексій Тимошенко, Олександр Пащенко, Олесь Барліг, Сана Праедгарденссон,Ігор Скрипник.
Повідомлення відредагував: Малахай - Пт, 13-07-07, 21:29 |
|
| |
tanya | Дата: Пт, 13-07-07, 22:26 | Повідомлення# 10 |
Муза
| Уряяяяяяяяяя!!!!! ну все - надіюсь, авторські примірники мені надішлють а ще мене цікавить от що: хтось із "наших" подавав свої рукописи після мого оголошення... власне, комусь допомогла та інформативна стрічка? У це видання мені порадила Оксана Лущевська подати твори (за що їй вдячна за інформацію ) щиро вітаю усіх авторів даного випуску!!!!
модератор всіх поетів
Повідомлення відредагував: tanya - Пт, 13-07-07, 22:33 |
|
| |
Малахай | Дата: Пт, 13-07-07, 22:29 | Повідомлення# 11 |
Богослов Халява
| Quote (tanya) комусь допомогла та інформативна стрічка? Звичайно. Дякую!
Повідомлення відредагував: Малахай - Пт, 13-07-07, 22:29 |
|
| |
tanya | Дата: Пт, 13-07-07, 22:34 | Повідомлення# 12 |
Муза
| то ми майже в чаті, виходить, спілкуємось? цей часопис для мене має подвійну радість, оскільки це мій дебют у сенсі публікацій прозових творів Ні, чесне слово, радість просто неймовірна
модератор всіх поетів
Повідомлення відредагував: tanya - Пт, 13-07-07, 22:36 |
|
| |
Малахай | Дата: Пт, 13-07-07, 22:36 | Повідомлення# 13 |
Богослов Халява
| Виходить, що так
|
|
| |
oleksa | Дата: Нд, 15-07-07, 13:12 | Повідомлення# 14 |
Ритор Тиберій Горобець
| таки Діджіром 1,5. Вітаю всіх авторів.
тим
|
|
| |
interested | Дата: Ср, 15-10-08, 10:18 | Повідомлення# 15 |
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
| какая тематика произведений сейчас пользуется наибольшей популярностью?
|
|
| |