Віртуальна бібліотека ГАКу
|
|
koka | Дата: Чт, 28-12-06, 02:25 | Повідомлення# 16 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
Статус: Offline
| Quote (КамЮ) | Кока, в нас в конторі фраза "шеф в Болгарії" стала крилатою, . (це з "Премії") | От як зараз зручно : відкрив книжку, знайшов "Премію", перечитав..... Дійсно, є таке місце - шеф поїхав у Болгарію А в якому контексті вона , ця фраза, вживається у Вашому офісі ? Цікаво ...
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
|
|
| |
|
koka | Дата: Сб, 20-01-07, 22:54 | Повідомлення# 18 |
Admin
| Oles, я вислав тобі пакунок. Незабаром отримаєш, якщо митниця дасть добро
|
|
| |
Oles | Дата: Пн, 22-01-07, 18:52 | Повідомлення# 19 |
Богослов Халява
Група: Диякон
Репутація: 1
| Дякую. Чекаю з нетерпінням!
|
|
| |
tanya | Дата: Вт, 23-01-07, 22:28 | Повідомлення# 20 |
Муза
Репутація: 2
| Вітаю!!!!!!!!!!! Дану Рудик із публікацією віршів у "Роман-газеті"!!! Оксану Лущевську з публікацією прози у альманасі "Нова проза" Дуже за вас рада, любі мої!!! Успіхів та творчої наснаги і багато-багато нових публікацій!!!
модератор всіх поетів
Повідомлення відредагував: tanya - Вт, 23-01-07, 22:31 |
|
| |
КамЮ | Дата: Ср, 24-01-07, 00:58 | Повідомлення# 21 |
Почесний Мак-арій
| Приєднуюся до вітань наших чудових поеток!!!! . :respect: Добавлено (24-01-07, 00:58) --------------------------------------------- Вітаю Антона Санченка з публікацією "Баркароли" у часописі "Київська Русь", книга "Шляхи". На цей твір я вже відгук писав, додати особливо нічого. Оповідання - ніштяк. І вообще, аффтор - класний чувак і офігенно пише морську прозу. (Це я так, щоб зробити приємність пану Антону, позак щойно взнав, що він полюбляє білінгвізм, суржик і всілякі сленги, )
Повідомлення відредагував: КамЮ - Ср, 24-01-07, 08:51 |
|
| |
Anton | Дата: Ср, 24-01-07, 11:04 | Повідомлення# 22 |
Ритор Тиберій Горобець
| Ага, то уже надійшли авторські примірники? Було дуже приємно побачити твоє оповідання в тому ж числі. Може б ти до Києва все ж таки вибрався з такого приводу?
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
tanya | Дата: Ср, 24-01-07, 11:21 | Повідомлення# 23 |
Муза
| Антоне, щиро вітаю вас із публікацією!!!! Дуже приємно, що так плодовито-урожайно розпочався Новий рік для ГАКівців. Успіхів!!!
модератор всіх поетів
|
|
| |
КамЮ | Дата: Ср, 24-01-07, 11:27 | Повідомлення# 24 |
Почесний Мак-арій
| Антоне, скинь мені на мило (є на моєму ГАКівському профілі) свою мобілку. Спробую вибратися, тільки не знаю коли точно, бо на роботі гаряча пора.
|
|
| |
Anton | Дата: Ср, 24-01-07, 12:28 | Повідомлення# 25 |
Ритор Тиберій Горобець
| Дякую, Тетяно. Сподіваюся, що тенденція підтвердиться і в подальшому. Добавлено (24-01-07, 12:28) --------------------------------------------- Юрію, відправив контакти на твою скриньку.
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
Oles | Дата: Ср, 24-01-07, 16:42 | Повідомлення# 26 |
Богослов Халява
| Антоне! Щиро вітаю з публікацією в КР! Дайош Санченка на папері! Коко! Учора отримав твій пакунок з книжками і плакатами. Грандіозно! Дав прочитати кілька оповіданнячок своїй дружині - вона так реготала, бідолаха, що аж сльози струменіли ручаями. Перечитав навскидку кілька речей - і вставило знову, як ніби уперше. Дайош Коку Черкаського на папері! УСІ ПИШІТЬ ЩЕ!!!
|
|
| |
koka | Дата: Ср, 24-01-07, 20:51 | Повідомлення# 27 |
Admin
| Quote (Oles) | Коко! Учора отримав твій пакунок з книжками і плакатами. Грандіозно! Дав прочитати кілька оповіданнячок своїй дружині - вона так реготала, бідолаха, що аж сльози струменіли ручаями. Перечитав навскидку кілька речей - і вставило знову, як ніби уперше. Дайош Коку Черкаського на папері! | Блін, пісєц, я такий радий, що ти отримав, бо ти ж подивися на штемпель - я відсилав зі Східниці, це таке село в Карпатах, де я перебував на заслуженому відпочинку, мені там тьотьки на пошті сказали, що на митниці інколи бувають проблеми з книжками.... шо можуть не пропустити... і шоб я гарно записав свою зворотню адресу, бо МОЖЕ ПОВЕРНУТИСЯ назад, блін, я оце сидів тихенько і боявся навіть пукнути, шоб не вернулося назад ! ( так само, мабуть, як КамЮ, коли очікував своєї публікації в Київській Русі) отже , можна сказати, що наркотрафік до америки прокладено тепер американці потраплять в офігенну наркотичну залежність від укрсучліту, ант зей ? чи є в тебе якісь запитання по розповсюдженню ?
|
|
| |
koka | Дата: Ср, 24-01-07, 20:52 | Повідомлення# 28 |
Admin
| Quote (Oles) | вона так реготала, бідолаха, що аж сльози струменіли ручаями | а від чого саме , цікаво ? там наче нічого такого смішного немає.....
|
|
| |
КамЮ | Дата: Ср, 24-01-07, 22:00 | Повідомлення# 29 |
Почесний Мак-арій
| Ось перші відгуки прогресивної громадськості щодо Кокиного "Трансу". Сумно Зацитую: Інші зізнаються : ця книга ("Транс") докорінно змінила моє уявлення про цей світ. Ми поглянули на наше буття з іншої точки зору. Кока, мабуть час задуматися над такими речами, як відповідальність митця, виховне значення творів і всяким таким.
Повідомлення відредагував: КамЮ - Ср, 24-01-07, 22:05 |
|
| |
Oles | Дата: Сб, 27-01-07, 01:25 | Повідомлення# 30 |
Богослов Халява
| Quote (koka) | а від чого саме , цікаво ? там наче нічого такого смішного немає..... | Оползень. Це, можливо, мій наулюбленіший твір. Авжеж, "нічого такого смішного немає". Я собі ледь пуп не зірвав. Добавлено (27-01-07, 01:25) --------------------------------------------- До речі, друзі, прошу зазирність сюди
|
|
| |