Віртуальна бібліотека ГАКу
|
|
tanya | Дата: Пт, 01-12-06, 10:11 | Повідомлення# 1 |
Муза
Група: Диякон
Репутація: 2
Статус: Offline
| Пропоную створити віртуальну бубліотеку ГАКівців!!! Нехай би кожен, хто має свої публікації (власні книжки, твори в періодиці, в електронних виданнях) написав би інформацію: де можна прочитати, придбати Гадаю, це було би цікаво всім!!!!!
модератор всіх поетів
|
|
| |
koka | Дата: Пт, 01-12-06, 11:41 | Повідомлення# 2 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
| ну да... я, коли створював тему "Продаю свою книжку ! " саме це і мав на увазі
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
|
|
| |
Tryndjuk | Дата: Ср, 13-12-06, 21:13 | Повідомлення# 3 |
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Репутація: 0
| Quote (koka) | я, коли створював тему "Продаю свою книжку ! " саме це і мав на увазі | І більше нічого? А як, щодо реальної можливості продажу Видавцеві авторського права на твір?
|
|
| |
tanya | Дата: Нд, 24-12-06, 11:58 | Повідомлення# 4 |
Муза
| хотіла би я знайти такого реального Видавця, який би захотів купити право на мою книгу (книги), твір...
модератор всіх поетів
Повідомлення відредагував: tanya - Нд, 24-12-06, 12:00 |
|
| |
koka | Дата: Ср, 27-12-06, 16:31 | Повідомлення# 5 |
Admin
| Уррррррррра !!!!! Вже ! Вийшла ! Моя !!!! Книжка !!!! Майже повне зібрання творів Тираж 2000 (дві) тисячі. Дивлюся на цю горукнижок - і думаю,куди їх і як ?
|
|
| |
corda | Дата: Ср, 27-12-06, 16:47 | Повідомлення# 6 |
Філозоф Хома Брут
Репутація: 1
| Прийміть мої щирі вітання, шановний Коко! Два примірники куплю я ( обов"язково з автографом ). Отже, Вам залишиться лише 1998 екземплярів...
Не вір, не бійся, не проси.
|
|
| |
tanya | Дата: Ср, 27-12-06, 18:30 | Повідомлення# 7 |
Муза
| гадаю, невеличку презентацію можна влаштувати на Перших гоголівських читаннях!!! і потім... прозу (наскільки знаю із власного досвіду) книгарні беруть охоче кілька примірників з автографом - будь ласочка приготуйте і для мене Ну ось, вважайте - процес пішов!
модератор всіх поетів
|
|
| |
Oles | Дата: Ср, 27-12-06, 19:59 | Повідомлення# 8 |
Богослов Халява
Репутація: 1
| Коко! Найщиріші поздоровлення!!! Оце так різдвяний подарунок! Дайош гоголівці! Знай наших!!!
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 28-12-06, 00:54 | Повідомлення# 9 |
Admin
| Quote (corda) | Прийміть мої щирі вітання, шановний Коко! Два примірники куплю я ( обов"язково з автографом ). Отже, Вам залишиться лише 1998 екземплярів... | Оце так-так.... Треба було видавати не 2000 шт, а 2009. Тоді б залишилося рівно 2007 примірників, і це було би глибоко символічно
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 28-12-06, 00:55 | Повідомлення# 10 |
Admin
| Quote (Oles) | Коко! Найщиріші поздоровлення!!! Оце так різдвяний подарунок! Дайош гоголівці! Знай наших!!! | Дякую. Висилаю завтра пакунок. Гарантую відсутність у ньому білого порошку
|
|
| |
КамЮ | Дата: Чт, 28-12-06, 01:00 | Повідомлення# 11 |
Почесний Мак-арій
| Quote (koka) | Дивлюся на цю горукнижок - і думаю,куди їх і як ? | Кока, щиро вітаю тебе!!! Я теж хочу дві автографовані книжечки. Коли виступаєш в зимовий похід?
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 28-12-06, 01:22 | Повідомлення# 12 |
Admin
| Quote (tanya) | гадаю, невеличку презентацію можна влаштувати на Перших гоголівських читаннях!!! і потім... прозу (наскільки знаю із власного досвіду) книгарні беруть охоче кілька примірників з автографом - будь ласочка приготуйте і для мене Ну ось, вважайте - процес пішов! | Та-а-а-а, коли ще ті перші Гоголівські читання будуть ... я до того часу , мабуть, встигну і другий тираж надрукувати :)
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 28-12-06, 01:26 | Повідомлення# 13 |
Admin
| Quote (КамЮ) | Кока, щиро вітаю тебе!!! Я теж хочу дві автографовані книжечки. | Ти хотів сказати - дві пачки ?? Збираємося їхати сім"єю у Трускавець чи у Східницю. Мабуть, 1го числа вирушимо. Аби Кременець був не так далеко від Тернополя, ми б заїхали . До речі, у мене в Тернополі мешкає мій стародавній друг, з ким я, швидше за все, буду бачитися. Міг би йому залишити трохи добра для тебе.
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 28-12-06, 01:27 | Повідомлення# 14 |
Admin
| скажу без зайвого пафосу - дякую усім вам, хто мене поздоровив і хто ще не встиг цього зробити, а також Гоголівській АКадемії ; без вас цієї книжки просто би не існувало НІКОЛИ.
|
|
| |
КамЮ | Дата: Чт, 28-12-06, 01:32 | Повідомлення# 15 |
Почесний Мак-арій
| Кока, в нас в конторі фраза "шеф в Болгарії" стала крилатою, . (це з "Премії")
Повідомлення відредагував: КамЮ - Чт, 28-12-06, 01:32 |
|
| |