Перші гоголівські читання
|
|
Myroslava | Дата: Вт, 12-12-06, 17:31 | Повідомлення# 1 |
Матушка
Група: Диякон
Репутація: 1
Статус: Offline
| Любі друзі! Є ідея зібратись і провести Перші гоголівські читання. Орієнтовне місто дії - Київ. Місце проведення шукаю я (тут перше питання до обговорення: нам потрібна приватність чи публічність? я за приватність, а ви?). Добиратися власним коштом. Орієнтовний час дії - кінець січня (теж до обговорення, я за суботу чи неділю). Необхідна кількість авторів для того, щоб все це відбулось - 15 людей. Програма дій - розробляється. Вносьте власні пропозиції. Пропоную всім записуватись нв цьому форумі (розумію, що дуже зарано і планувати важко, але спробуйте) вже зараз і вносити власні пропозиції - це дасть змогу швидше визначити час. Вперед!!!
|
|
| |
Myroslava | Дата: Вт, 12-12-06, 17:38 | Повідомлення# 2 |
Матушка
|
|
|
| |
koka | Дата: Вт, 12-12-06, 20:52 | Повідомлення# 3 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
| можна розглянути пропозицію - у когось із киян на дачі ( я відразу відпадаю, бо у мене в Києві дачі нема) ; можна у якомусь київському непримітному гинделику ; на жаль, хоч зараз гинделиків набагато більше, аніж, скажімо у 1982 році, коли я любив посидіти в одному підвальчику на Подолі, зі входом у вигляді перекинутого догори черевом човника, але ж 15 місць у тих гинделиках не знайти ; водночас є , наприклад, бітловське кафе "Каверн Клаб" на Пушкінській ( чи ще є ? бо там був конфлікт) - там самі стіни сприяють творчій атмосфері ; ТАКОЖ НЕПОГАНО БУЛО Б провести зустріч у якому-небудь стриптиз-барі Про Останню Барикаду я взагалі мовчу, але в Києві , здається, її вже нема, а в Харків їхати далеко. Чи ні ? Давайте 10 варіантів, я зроблю опитування.
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
|
|
| |
koka | Дата: Вт, 12-12-06, 22:35 | Повідомлення# 4 |
Admin
| Але я собі уявляю, наскільки цей Форум допоможе зібрати народ ! Найперше - обмін інформацією в реальному часі через ЧАТ !!!! Потім - можливість масових розсилок ! Це дуже економить час ! ТОму прохання до тих, хто потенційно готовий брати участь у таких збіговиськах, залишайте у профайлі свої реквізити : мило, веб, № моб.
|
|
| |
koka | Дата: Вт, 12-12-06, 23:32 | Повідомлення# 5 |
Admin
| До речі, я вже почав наводити місточки з "Останньою Барикадою" http://www.barikada.com.ua/forum/viewtopic.php?p=79#79
|
|
| |
КамЮ | Дата: Ср, 13-12-06, 23:28 | Повідомлення# 6 |
Почесний Мак-арій
Репутація: 2
| Чудова ідея.
|
|
| |
Myroslava | Дата: Сб, 16-12-06, 22:53 | Повідомлення# 7 |
Матушка
| Пане Коко, там мені пишуть, що сюди, в цю колонку, ніхто відповіді написати не може, бо статус забоороняє. може, зняти заборону?
|
|
| |
koka | Дата: Нд, 17-12-06, 19:54 | Повідомлення# 8 |
Admin
| Quote (Myroslava) | Пане Коко, там мені пишуть, що сюди, в цю колонку, ніхто відповіді написати не може, бо статус забоороняє. може, зняти заборону? | зараз подивлюся.... ну так ритор Тіберій Горобець - пан КамЮ зміг же написати... чому ж інші ритори не можуть ??
|
|
| |
Myroslava | Дата: Нд, 17-12-06, 20:07 | Повідомлення# 9 |
Матушка
| щодо місця дії - поки що у вигляді пропозицій: 1. є приміщення видавництва, яке нам із радістю пропонують і усіляко сприяють. + велика кількість місця і відносна свобода дій - незручне географічне розташування (куренівка, територія бувшого заводу) 2. є галерея, в які я підпрацьовую. + зручне географічне розташування (вул. Артема), відносна свобода дій. - невелика площа.
|
|
| |
koka | Дата: Нд, 17-12-06, 20:48 | Повідомлення# 10 |
Admin
| Quote (Myroslava) | - невелика площа. | ківко ? Quote (Myroslava) | - незручне географічне розташування (куренівка, територія бувшого заводу) | воно пристосоване ? а точнішу адресу мона ?
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пн, 18-12-06, 11:29 | Повідомлення# 11 |
Матушка
| там загалом метрів 60, але декілька кімнат, а сама зала невелика, десь приблизно 5х5 метрів. ну людей 20, я думаю, туди влізе легко. Quote (koka) | воно пристосоване ? а точнішу адресу мона ? | да, пристосоване, бо це наше видавництво. адреса - київ, фрунзе 160-щ, прямо біля куренівського ринку. там в принципі добре.
|
|
| |
Anton | Дата: Пн, 18-12-06, 12:34 | Повідомлення# 12 |
Ритор Тиберій Горобець
| Ну то давайте у видавництві Ще ніколи не пиячив у жодному видавництві, треба надолужити. Магазин поруч з вами продуктовий є?
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пн, 18-12-06, 17:33 | Повідомлення# 13 |
Матушка
| Quote (Anton) | Магазин поруч з вами продуктовий є? | Є. декілька. і один майже легендарний гендель за назвою "пінгвін" . так що якщо що, то буде куди піти. правда, зараз він на ремонті, але на кінець січня він може закінчитись. тобто, поки я умовно записую Антона Санченка, Коку, Камаєва і там ще зголошувася Зланіч. Вже чотири є. для кворуму залишилось 11. Щодо часу - як вам 20 або 21 січня? це субота - неділя. Якщо ні, пропонуйте свої дати.
|
|
| |
koka | Дата: Пн, 18-12-06, 18:44 | Повідомлення# 14 |
Admin
| Quote (Myroslava) | Щодо часу - як вам 20 або 21 січня? це субота - неділя. | Ой , ні. Я буду святкувати в Москві день Леніна
|
|
| |
koka | Дата: Пн, 18-12-06, 18:47 | Повідомлення# 15 |
Admin
| Quote (Myroslava) | да, пристосоване, бо це наше видавництво. | а-а-а-а, ну якщо це ваше видавництво, то понятно
|
|
| |