[ГПКЧ ]
Головна » 2008 » Грудень » 06

Комусь "гра на підвищення", а комусь - неіграшкова смерть
Так , банки зараз "грають на підвищення" долара. Це у них така "гра". Всі банкіри ці механізми вивчають в університетах, але не завжди є можливість погратися не на іграшковій біржі, а в реалі ( згадалася книженція "Наслєднік із Калькутти"). А тут ось ціла держава Україна  під руку потрапила...

Дійсно, зараз українські банки грають на пониження гривні. Тобто методично сіють паніку серед простих українців. Справа в тому, що українські банки є українськими лише географічно, а юридично і ідеологічно вони є закордонними, майже всі крупні банки є або російськими, або австрійськими чи швейцарськими, або ж американськими. От що означає відсутність патріотизму: наші доморощені банкіри, напів- і чвертьпатріоти попродавали свої банки іноземцям - абсолютним непатріотам України. Котрі зараз і шаленіють. Поспішають, поки український люд не взявся за сокири, вила і за коси.

Через вбивання гривні закордонні американо-жидівські "інвестори" мають на меті звести населення України до рівня бомжів, захопити землі та нерухомість, і стати повними господарями нашої землі.

Уряд і Президент повинні ініціювати міжбанківське розслідування і виявити тих гравців на міжбанківському  валютному ринку, хто цілеспрямовано і методично вбиває гривню. Після чого їх потрібно щонайменше депортувати, а їхні банки -  негайно націоналізувати.
ДАЄШ  НАЦІОНАЛІЗАЦІЮ  БАНКІВ !!! - розповсюджуйте це гасло, щоб воно негайно і чимпошвидше дійшло до  Уряду і до Президента. Це - не прохання. Це- вимога. Інакше ми всі приречені  на вимирання, а нашу землю займуть інородці.

 

 
оригінал статті на сайті http://h.ua/story/155280/#725454
Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 1387 | Додав: koka | Дата: 06-12-08 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)