ALMANAH 2. перезавантаження.
|
|
oleksa | Дата: Чт, 10-05-07, 19:13 | Повідомлення# 16 |
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Репутація: 0
Статус: Offline
| Дуже сподобався той що з місяцем. (мабуть 6, з NEW", або 5 з ZERO), щось таке що пов.язано з гоголівщиною, казкою, романтикою ночі, але і загалом не кепсько. Ще варіант "3". Тепле, позитивне, доброзичливе, для гарного настрою. Інші менш теплі ( може залізо винне?), ніби більш офіційні, суворі, формальні. Хоча не всі. Це такі мої враження. Але в цілому кожен варіант гарний. Автору хочеться потиснути руку за роботу. Щиро, Тимошенко.
тим
|
|
| |
tatchin | Дата: Пт, 11-05-07, 13:08 | Повідомлення# 17 |
Ритор Тиберій Горобець
| дякую за дяку, друже з місяцем самому подобається, мабуть саму тему використаю для власних цілей Quote (oleksa) | Інші менш теплі ( може залізо винне?), ніби більш офіційні, суворі, формальні. | Залізо трохи прибереться. Але Мережа - вона сама не дуже тепла й дружня /звичайно ж, ГАК - виняток / А взагалі видає що при певному корегуванні /десь колір поміняти, десь якихось прибамбасиків добавити, а десь щось прибрати/ можна назбирати ще з на одне число Альманаху
|
|
| |
tanya | Дата: Пт, 11-05-07, 23:44 | Повідомлення# 18 |
Муза
Репутація: 2
| а мені також із місяцем сподобалось... Червоненький такий ще й із зірочками... Моїй скорпійонячій душі дужжжжже подобається
модератор всіх поетів
|
|
| |
КамЮ | Дата: Сб, 12-05-07, 00:21 | Повідомлення# 19 |
Почесний Мак-арій
| Нє, я підозрюю, що Татчин - то реінкарнація Шевченка,
|
|
| |
tatchin | Дата: Сб, 12-05-07, 23:32 | Повідомлення# 20 |
Ритор Тиберій Горобець
| Quote (tanya) | Моїй скорпійонячій душі дужжжжже подобається | і моїй скорпійонячій! і моїй!!! Quote (КамЮ) | реінкарнація Шевченка | я тільки за! оце було би круто! особливо зі збереженням всіх авторських прав! за всі часи видання Шевченка: купив би всім Гаківцям по хатинці, десь у тропічних широтах... для коротання вільного часу...
Повідомлення відредагував: tatchin - Сб, 12-05-07, 23:34 |
|
| |
tanya | Дата: Ср, 08-08-07, 11:51 | Повідомлення# 21 |
Муза
| Ну що... Оскільки усі так затято мовчать з приводу виходу у світ нашої спільної другої "дитини", тобто альманаху , давайте розпочинати діалог. Шановна редакція!!! Насамперед мої щирі вітання!!! Я не знаю всіх, хто стоїть за кадром цієї книжки, але імена трьох людей, що складали, набирали, корегували, та художньо оформляли "Digirom" мені відомі: Мирослава, Світлана, Сергій Татчин Ох... так хочеться пригорнути ту дитинку до серця і потримати у руках... Однак навіть візуально дивлячись на альманах, емоцій через край Велика ВАМ усім КОЛЕКТИВНА ПОДЯКА. Перелік акцій, що запланований на святкування (іменини-хрестини) книжки також приємно вражає. Що й казати - 2 роки - це досить солідний вік. Відразу кидається в очі, що від дрібного та невпевненого рачкування, дитина, випереджаючи перспективи росту, впевнено зайняла позицію на СТРАРТІ далеко не-дитячих марафонних дистанцій і готується до солідного та професійного марафону. ... Лишається тільки дочекатися команди прапорця на СТАРТІ і вперед!!!! До нових вершин та дитсанцій
модератор всіх поетів
Повідомлення відредагував: tanya - Ср, 08-08-07, 11:52 |
|
| |
corda | Дата: Ср, 08-08-07, 12:50 | Повідомлення# 22 |
Філозоф Хома Брут
Репутація: 1
| Вітаю шановну редакцію та усіх гаківчан з виходом у світ Альманаху-2! Видавцям і організаторам – величезне ДЯКУЮ за їх чудову ініціативу та підтримку пишучої братії! :flower: :flower:
Не вір, не бійся, не проси.
Повідомлення відредагував: corda - Ср, 08-08-07, 12:54 |
|
| |
КамЮ | Дата: Ср, 08-08-07, 16:33 | Повідомлення# 23 |
Почесний Мак-арій
| Респект і уважуха редакції і отцям-засновникам Академії за другу версію Діджірома. На око другий Діджіром наче має бути товстіший?
|
|
| |
Myroslava | Дата: Ср, 08-08-07, 17:30 | Повідомлення# 24 |
Матушка
| Quote (КамЮ) На око другий Діджіром наче має бути товстіший? він такий самий - 320 сторінок, але більший за форматом і не поспішайте - він власне ще в друці, але до вересня точно буде
|
|
| |
|
Myroslava | Дата: Ср, 08-08-07, 17:40 | Повідомлення# 26 |
Матушка
| за обкладинку - респект Татчину за тексти - авторам
|
|
| |
zlanich | Дата: Ср, 08-08-07, 18:32 | Повідомлення# 27 |
Початкуючий Граматик
| Вітаю всіх! Приємно бачити нову обкладинку, кажу цілком щиро, оскільки був і залишаюся ідеологом жовтого у справі дизайну і червоного сухого у справі святкувань Наразі пропоную шановним авторам серйозно сприйняти цифри 11 та 15.
|
|
| |
Малахай | Дата: Нд, 12-08-07, 12:04 | Повідомлення# 28 |
Богослов Халява
| Вітаю всіх авторів!!! Щиро дякую редакції!!! Добавлено (12-08-07, 12:04) --------------------------------------------- На СУМНО з'явилася стаття Лєри Лауди про Діджіром-2 «Digital Романтизм: ver.2.0»: виходить друге число альманаху «Гоголівської академії»
Повідомлення відредагував: Малахай - Нд, 12-08-07, 12:05 |
|
| |
КамЮ | Дата: Пн, 17-09-07, 14:00 | Повідомлення# 29 |
Почесний Мак-арій
| Респект за анонс Діджірома-2 Лєрі Лауді, нашому давньому симпатику. Неабияк заінтригувало ексклюзивне інтерв'ю з нашими критиками - М.Гоголем та Невідомим поетом Рабіновичем. Добавлено (17-09-07, 14:00) --------------------------------------------- Мав приємність погортати Діджіром ver 2.0. Технічне виконання значно досконаліше першого - чудовий дизайн обкладинки від Татчина ( ) , цікава верстка (верстальнику теж ), якісний папір. Взагалі, справлє приємне враження солідності і відсутнє відчуття партизанської самвидавівщини (у першому трохи було). Про наповнення не буду розводитися, позаяк є особою заангажованою і не можу претендувати на виважену обєктивність, :). Однак, попри плітки, що бродили мережею, наклад альманаху лишився тим самим - 500 прим. На цьому дякую редакції і отцям-засновикам за з'яву цієї приємної книжечки.
Повідомлення відредагував: КамЮ - Пн, 17-09-07, 14:12 |
|
| |
Oles | Дата: Пн, 17-09-07, 22:07 | Повідомлення# 30 |
Богослов Халява
| Радісно приєднуюся до всіх поздоровлень і віншувань! Зокрема визнаю і власну схильність до дизайнерської ідеології, яку зазначив Зланіч, і так чудово втілив Татчин! Обкладинка приваблює і рулить - як на мій смак, вона така смачна, що її просто хочеться з'їсти КамЮ - друже, не переймайся невеликою кількістю накладу, адже цей ольмонаг не був і не може бути масовим читвом - як будь-який ольмонаг, за визначенням. Його мета і покликання - створити інтерес і зацікавленість серед "зацікавлених осіб", що нмсд, він чудово здійснює: запалює іскру, з якої розжеврюватиметься окремішний дискурс. Уяви це як стовбур дерева, від якого тягнуться навсібіч 400 гілок, гілочок, галузин, пагілля... Чекатиму з нетерпнінням на паперовий примірничок
|
|
| |