[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Мистецький Форум » * Літературний форум "Гоголівської Академії" » Дискусії щодо майбутнього ГАКу » ALMANAH 2. перезавантаження. (тема зрозуміла з назви:))
ALMANAH 2. перезавантаження.
МалахайДата: Пн, 17-09-07, 23:00 | Повідомлення# 31
Богослов Халява
Група: Диякон
Повідомлень: 96
Репутація: 1
Статус: Offline
Вітаю всіх гаківців із презентацією і виходом у світ другого Діджірому!!! hands booze
Все було супер!!! hands
Мирославі, Зланічу, всім хто виступав respect
 
oleksaДата: Вт, 18-09-07, 19:24 | Повідомлення# 32
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 31
Репутація: 0
Статус: Offline
Всіх вітаю із презентацією альманаху tongue tongue tongue . І теж знаходжу його цікавим в плані дизайну. Зі змістом ще не розібрався, та думаю, що тут і без нас розберуться.
САма презентація була динамічною, теплою та просто гарною.
Уважуха модераторам пані Мирославі та пану Зланічу, а також тому симпатичному песику,зображення якого зявилося в альманасі.

Дуже жалію,що змушений був поїхати так рано і мало поспілкувався із хлопцями. booze


тим
 
ted_leshchackДата: Ср, 19-09-07, 00:47 | Повідомлення# 33
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 13
Репутація: 0
Статус: Offline
приєднуюсь до усіх респектів!! tongue файно було:)

у житті все не так, як насправді
 
MyroslavaДата: Ср, 19-09-07, 14:43 | Повідомлення# 34
Матушка
Група: Диякон
Повідомлень: 195
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня усім!

Дякую за співучасть у презентації booze

а зараз хотілося б почитати відгуки deal на тему "плюси і недоліки другого млинця". тобто альманаху. book
а також роздуми на тему "що нам тепер робити далі для того, щоб гак нарешті став творчою спільнотою" booze batman devil

 
СемінаристДата: Ср, 19-09-07, 19:19 | Повідомлення# 35
Група: Семінарист





Головна претензія в мене одна. До альманаху не потрапив вірш Тараса В'єнца "Від рукопису до книжки" :(
 
OlesДата: Ср, 19-09-07, 21:16 | Повідомлення# 36
Богослов Халява
Група: Диякон
Повідомлень: 109
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Myroslava)
"що нам тепер робити далі для того, щоб гак нарешті став творчою спільнотою"

нарешті став? blink
а якою ж спільнотою є ГАК тепер, поки він ще не став творчою спільнотою?

инакше кажучи, яке ваше визначення творчої спільноти?

 
viacekДата: Чт, 20-09-07, 00:16 | Повідомлення# 37
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
день добрий!

з обєктивних причин не був на перезавантаженні (гуляв на весіллє у колеги), але коли недавно поглянув на перелік авторів, то першим по списку узрів своє імя - оввва!))) - відкривати альманах - то велика честь для такого пройдисвіта як я)

але хотів би першим ділом поговорити, точніш запитати, інше - а саме - де мож надибати список не лише авторів, але й перелік самих творів, розміщених у другому діджіромі?
думаю, що це було б цікаво усім, в кого нема примірника, але хто хотів би через ГАК з ним ознайомитися

наперед вдячний

Повідомлення відредагував: viacek - Чт, 20-09-07, 01:07
 
MyroslavaДата: Чт, 20-09-07, 12:57 | Повідомлення# 38
Матушка
Група: Диякон
Повідомлень: 195
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Oles)
а якою ж спільнотою є ГАК тепер, поки він ще не став творчою спільнотою?

biggrin ну, сорі, Олесю, то мій перфекционізм, напевне biggrin , бо нмд, творчою звичайно, але щодо спільноти не знаю, бо особисто я ще відчувала якусь розгубленість учасніків дійства у ляльці, і власну розгубленість також. ніби все добре, а якогось спільного знаменника не вистачає. можливо, мого чіткого розуміння, для чого це робиться (ну, крім того, що зустрітись, що усім приємно), потрібно чи це ні.
можливо, то моя суб"єктивна думка.

Quote (viacek)
думаю, що це було б цікаво усім, в кого нема примірника, але хто хотів би через ГАК з ним ознайомитися

по-перше, якщо дасте адресу, я вам авторський обов"язково вишлю:)
по-друге, якщо робити перелік творів, то значення самого друкованого альманаху трохи втрачається:) а так - то ексклюзивна книжечка.

Quote (Семінарист)
Головна претензія в мене одна. До альманаху не потрапив вірш Тараса В'єнца "Від рукопису до книжки" sad

він, здається, з"явився трохи запізно, але у наступному числі він буде, обіцяю. biggrin
 
kokaДата: Чт, 20-09-07, 15:11 | Повідомлення# 39
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
Я тут зібрав і виклав з ГАКу - з тією метою, щоби все було в одному ( у хорошому сенсі цієї ідіоми ) місці .
=======

Звернення Редактора ГАКу п. Мирослави Сапко до українського народу :

Доброго дня!

Львівський форум закінчився, другий альманах побачив світ, друга серйозна гаківська перезентація відбулась...
Спочатку - подяки:)

Усім авторам, хто був на презентації, хто приїхав із інших міст і великий респект тим, хто прибув з-за кордону (а це Дана Рудик та Вікторія Йіхова).
Усім, хто читав, і особливо - Юрію Камаєву, якому, як першому виступаючому, було найважче:)
Татчину за чудові вірші, які довелося читати мені:)
Світлані, що вже допомагала нам із гаківськими читаннями, а цього разу виступала в ролі звукооператора.

Зланічу, з яким ми два тижні підбирали тексти, артефакти та музику, і який мужньо поєднав ув одній особі ролі модератора та поета.

Коці Черкаському за фото (які сподіваюсь, усі ми побачимо) та життєві поради:)

Та всім авторам альманаху і Гаку за те, що вони є!

Далі: саму презентацію я пам'ятаю погано, і об'єктивні висновки що її рівня, мети та значення, а також щодо рівня, мети та значення другого альманаху зробити не можу, що природньо, тому чекаю звітів, відгуків, роздумів на тему, питань, пропозицій, зауважень та світлин:)

Відсутні на презентації автори альманаху за авторським примірником можуть звертатись до редакції.

З повагою, Мирослава

=====

Мої враження з презентації 2.Альманаху

© Viktoria Jichova, 19-09-2007

Прибула під клуб "Лялька" о 16:55. Надворі біля театру вже стояли якісь молоді люди, у котрих я ще раз перепитала, де саме знаходиться той клуб. У мене не було перед цим жодної уяви, що це за клуб і що він собою представляє. Один із молодих хлопців, котрий мені відповідав, виявився Петриком П´яточкіним, що ж було для мене приємною несподіванкою. Це було моє третє знайомство з ГАКівцем, бо за день до презентації я встигла познайомитися з чудовими людьми : Володимиром Вакуленко та його дружиною Іриною Дементьєвою-Новіцькою (теж ГАКівська поетеса) та пізніш ще і з Баретом (Миколою Шпаковським). Ну от, коли я спустилася у клуб, мені відкрилася картина, з якої я відразу зрозуміла: це місце, де збирається львівська богема (таких клубів є теж багато в Празі) і де проводяться різні культурні акції. Зал уже був повним: за обличчями, котрі я запамятала з фотографій, впізнавала одне за одним рештy ГАКівських авторів. А сам зал був типовим для таких міроприємств: сцена з репродукторами, пляц для танців, столики та бар на протилежній стороні приміщення. І головне - загадкова напівтемрява, де можна лише відгадувати хто і де, за яким столиком сидить. Мені пощастило: відразу в першому ряді я напіткала свою улюблену поетесу Дану Рудик, що приїхала з Варшави і мала виступати на презентації. Ми познайомилися. Дана дуже приємна і мила людина. Пізніш познайомилася ще з Мирославою Сапко - це наш редактор ГАКу, котра разом з Андрієм Зланічом модерували цілу акцію. Мирослава одразу ж вручила мені примірник альманаху, заради котрого вся ця оказія і відбувалася. Відразу стало цікаво і я почала його розглядати. Там і справді є всі 43 вибрані автори зі своїми творами, коротенькою біографією, та що ще здивувало найбільш: в альманах були перенесені і уривки наших дискусій та коментарів, котрі ми так весело дописували на сайт. Загалом, щоб не бути водночас упередженою і необ´єктивною, можу сказати, що книжечка вийшла доволі цікава та дотепна (особливо мені сподобалися гуморні відгуки авторів на рецензії - класний то вийшов діалог). Так от, повернуся до самої події. Що сподобалося: виступ веселого та оригінального в ролі генерала неіснуючої армії Андрія Зланіча та неменш елегантної Мирослави, котра тільки і встигала міняти капелюшки на своїй чарівній голівці з зачіскою "каре" (що ж у стилі "Арт Деко" з 20-х років так пасувала до цілої імпрези). Музичний супровід був теж дуже вдалим: переважно лунали мелодії у кабаретному латинсько-американському стилі (танго) та блюзу. Ну, і плюс мелодії, котрі супроводжували самe читання творів - дібрано було все дуже вдало, особливо футбольні мотиви під поезію А. Зланіча та знов ж таки щось таке темпераментно мексиканське під поезію Д. Рудик. Виступали усі, хто був попередньо зголошений до участі в акції, лише от твори за Таню Мельник, що, нажаль, не змогла приїхати з Німеччини та Сергія Татчина (за котрим скоро вживеться прізвисько "Легендарний-Невловимий", наче фантом), котрий теж не прибув з Москви, читала Мирослава.
Дуже мені сподобалася імпровізація А. Зланіча (все ж таки, хочу зауважити, простежуються у нього неабиякі акторські здібності), читання Дани Рудик, Ані Хромової, nfnmk та Коки Черкаського, котрий задля візуалізації ефекту свого гуморного оповідання навіть вбрався у червону традиційну китайську сорочку (ой, не знаю як цей убір називається) .
Протягом виступів проходив жвавий обмін автографами, що ж трішки, нажаль, відволікало від уважного слухання зачитуваних творів. Але я дуже задоволена, що маю підписи таких чудових авторів та людей загалом, якими є Дана Рудик, Петрик Пяточкін, Кока Черкаський, Юрій Камаєв, Володимир Вакуленко, Іра Дементьєва-Новіцька, Барет (Микола Шпаковський), Ксенка (Галина Бокшань) та Любов Долик (з котрою, до речі було вкрай приємно познайомитися і отримати від неї в подарунок її нову збірочку поезій "І прирікаю тобі любов..." - дуже гарна та шляхетна поезія!) - більш, нажаль, підписів я не встигла зібрати. Самий зал був таки просторий, і тому, щоб зібрати всі підписи, треба би було бігати з одного кінця в другий, а це б ще більше заважало глядачам та слухачам. Вхід і справді був вільним, тому до залу почергово приходили різні люди - хто витримав до кінця акції, а хто - ні, що ж теж трішки заважало тому, що це справляло враження якогось прохідного дворику. Але не можу скаржитися - люди себе поводили чемно і культурно і тому ніякого галасу, чи ще якихось рушливих елементів я не зауважила. Ну, може, одне-єдине ще таке: видко, перед нашою акцією було ще якась акція, бо за столиком за моєю спиною сиділи середнього віку люди в доволі такому "веселішому" стані і котрі весь час, коли лунала музика, поривалися на паркет y танці, що ж більш виглядало кумедним, ніж неприємним. Ну, і щоб бути зовсім об´єктивною, скажу про себе, що я теж запричинила маленьке faux pas: під час представляння усіх авторів з альманаху, коли присутні в залі вставали з-за столиків після прочитання їхнього імені, я, щоб розгледіти чергового автора з протилежного кінця залу, якось нeзграбно повернулася, зачепила локтем і розбила на друзки свій келишок з червоним вином. Оце був момент: якраз серед тиші пролунав дзенькіт розбитого скла, а хтось вигукнув: "Це на щастя!". Мені було дуже соромно, на додаток ще й поранила гострим уламком долоню - тож і крові не бракувало. Ну, то таке -вже все загоїлося.:)

Шкода лишень, що самотня презентація тривала лише 2 години (з 17:00 до 19:00), бо відразу ж після неї почалася інша: щось у стилі сучасного феміністичного руху під назвою "Такі погані дівчата" та зi супроводом якогось молодіжного рокового гурту. Ну, я вже там не залишилася, оскільки ми ще з невеличким гуртом перемістилися у вже іншу ресторацію, де можна було ще деякий час весело побалакати та випити чогось тепленького за нашу зустріч.

Від себе додам: всім-всім (і організаторам, і учасникам) дуже дякую за чудовий вечір і за ваші чудові твори! :))

З повагою,Вікторіа Йіхова
=====

Digital Лялька
(Рецензія на твір: Мої враження з презентації 2.Альманаху , автор: Viktoria Jichova)

І я там був, каву пив, по писку текло - в рот не попадало...
Все було влаштовано досить непогано, але звісно є певні зауваження.
Музика іноді глушила авторів, таке на щастя було не часто, але інколи було.
Найбільше сподобались виступ nfnmk та Зланіча.
Я от тільки не зрозумів до чого там був прапор з фізіономією Че? А от генеральство Зланіча в неіснуючій армії, як думка мені сподобалась.
І стосовно самого альманаху, не знаю як іншим, але мені дуже не сподобалась палітурка. Не саме художнє оформлення, а її матеріальна структура, якщо простіше, то товщина - альманах не тримає форми, вартувало б її зробити товстішою чи й узагалі твердою (хоча це, мабуть, занадто).

Відгуки на цю рецензію

О, то був шалений вечір. Нові люди, нова атмосфера, нові знайомства, серед яких Зіпа, Ігорко Скрипник, майже Мудрий (себто я його знаю, а він мене ні), Мирослава Сапко-чудова жінка та безліч інших. Насправді шкода, що всі охочі не змогли зачитати хоча б по віршику, але сподіватимемось, що презентація третього альманаху буде більш масштабнішою. А загалом вечір пройшов у ненав'язливій, веселій, спокійній обстановці. Сподобався виступ Зланіча))
Asja Perfetska

Ігоре, не сумуйте, до третього Альманаху ще маємо купу часу і я щиро сподіваюся, що Ви ще встигнете надіслати на сайт багацько класних творів, котрі Вам дадуть шанс теж відзначитись.:))

З повагою,В. Йіхова

Ой, Теде, і я Вас щось там теж не встигла побачити. Як шкода!
Ну нічого, гадаю, що ще будуть нагоди!:))
З пов.В. Йіхова

Ой, Віко, то і Ви там були?? а я прогавив та й не зазнайомився:((
Т.Л.

А, тю, забув був зайти на сайт. Ви мене не знаєте, хоча я і гаківець, але творчо не дуже сильно відзначився. Зубрицький Ігор.

І хто-хто це теж в рукавичці був? І в кого це так по вусах текло, що і в рот не потрапило?:))
З пов.В. Йіхова
=======

Нарешті враження :)
(Рецензія на твір: Мої враження з презентації 2.Альманаху , автор: Viktoria Jichova)

© Анна Хромова

Дяка велика організаторам за презентацію - це було неабияке свято smile Як для мене, то все відбувалось настільки насичено, що я тіки зараз починаю потрошку розгібати враження:) Мирослава і Зланіч - однозначно молодці (і тексти класні говорили, і музика була чудово до всього добрана), учасники також усі варті голосних аплодисментів. Запам*ятались Мудрий і nfnmk (сподіваюсь, правиль написала smile Насправді ще раз переконалась: писане і озвучене - то дві великі різниці, ніби навіть окремі жанри.
Було дуже приємно познайомитись з усіма, з ким встигла. Уже потім дізналась, що багатьх прогавила. Дуже жаль. Лишається сподіватись наступних приводів smile

Відгуки на цю рецензію

один день то є так мало... sad забігла на 10 хв., купила альманах і в дорогу...
приводів треба більше :)
Ірина Заверуха

Я теж з нетерпінням чекатиму наступної зустрічі. Усе дуже сподобалося, але так і не встигла ні з ким нормально зазнайомитися (о 19 уже сідала на поїзд):(((

Ганна Осадко


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.

Повідомлення відредагував: koka - Чт, 20-09-07, 15:26
 
kokaДата: Чт, 20-09-07, 15:28 | Повідомлення# 40
Admin
Група: Чорнокнижник
Повідомлень: 472
Репутація: 5
Статус: Offline
(..... прррродовжжжження.....)
======

Інтерактивний звіт!!!!!!

© Петрик П*яточкін, 17-09-2007

А я то думав. До нету на другий день не добрався і фсьо, хтось вже напише про ГАКовську вилазку у Ляльку на презентейшен. Хіба на форумі полеміку розвели... Але ви знаєте в мене ГАК і форум ГАКовський якось не в'яжуться. Рецензії, ось де полеміка проходить... а форумом нашим я користуватись так і не навчився (хоча я вмію ними юзати, ви не думайте). Так от, хто мені скаже, шо сталось? Пра-авильно. Вийшов довгоочікуваний Альманах наш. digital Романтизм 2.0

А в мене все почалось з вокзалу в Тернополі, покупки білетів на плацкарт по студенському мені і моїм ще п'ятьом друзям... ні чотирьом... п'ятого я не знав.
На відміну від першої презентації я вже зі Львовом знався вже трохи краще. З вокзалу в центр, на ринкову площу (подивитись на отих дивовижних розмальованих левів), потім в тепле і затишне кафе кави попити, а ще потім стрельнуло в таку погодку на Високий збігати (там не те що парасолю здувало, а голову ледь не відірвало). Далі ми опинились біля сцени на площі з Шевченком і дивною скульптурою. Сиджу я з другом. Чекаєм. Ще годину десь до презентації. І от бачу знайома фігурка - підбігаю - точно Зіпа. Я йому кажу "Я - П'яточкін". Він так зацінив мою майже двометрову фігуру, типу "ого, як з садіку виріс!". Щось там перемовились кількома словами і Зіпа з другим рюкзаком книжок з форуму, власне, побрів десь далі. Потім вже здибались з ним на презентації.

Цього разу Альманах презентували гордо, вже з якоюсь програмою. Авторів просто мало виступило трохи... зате читали по кілька творів. Мій друг, який Львова не знає зовсім, таскався за мною з благаннями "тільки не покидай мене, я заблуджусь", теж попав на презентацію. Йому сподобався виступ Анни Хромової, мене ж приперло послухати "Читати Конгфуція" в виконанні Коки. Ну і Андрія Мудрого послухати було вельми цікаво.

Купив собі Альманах і гонив туди-сюду по Ляльці - автографи випрошував. Особливо приємно було отримати їх від Юлі Петрусенко-Левківської, Зіпи, Коки... і, взагалі, твір приємніше читати, коли бачиш автограф автора біля назви.

Після презентації знов додало натхнення. Шкода, що в неті я рідко зараз сиджу... Нічого, скоро щось напишу.

Ось і все. Ждьомс версії 3.0, нових авторів, творів, рецензії, вражень, друзів і спілкування)

Пишіть сюди в рецензії свої відгуки і враження. Я ж кажу, форум ГАКу мені не так до вподоби, як сам ГАК)

Щиро ваш,
Петя П'яточкін

======

Ги :)
(Рецензія на твір: Інтерактивний звіт!!!!, автор: Петрик П*яточкін)

© Зіпунов Михайло /ZIPA/, 18-09-2007

А я у п"ятницю на Високий Замок видряпався... Було тепліше аніж в суботу, але вітерець нічогенький такий...
Бідолашні поляки з екскурсії трохи з подивом розглядали хлопчика у футболці, з пляхою пива, що сидів собі на вершині та читав Альманах smile

Зіпа
Оповідки про Львів від Зіпи - тутачки http://zipa.livejournal.com/180644.html?view=715684#t715684

======

запала ганебна тиша бо
У всіх враження довго визрівали smile
© Анна Хромова, 19-09-2007


Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
 
КамЮДата: Чт, 20-09-07, 15:31 | Повідомлення# 41
Почесний Мак-арій
Група: Диякон
Повідомлень: 203
Репутація: 2
Статус: Offline
Коко, дайош фотозвіт!!!
 
MyroslavaДата: Чт, 20-09-07, 15:37 | Повідомлення# 42
Матушка
Група: Диякон
Повідомлень: 195
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (КамЮ)
Коко, дайош фотозвіт!!!

Приєднуюсь!!! Дайош!!!
snap

і ще чекаю на ваші враження відгуки (ну, коки, камЮ, антона та інших)

Повідомлення відредагував: Myroslava - Чт, 20-09-07, 15:43
 
AntonДата: Чт, 20-09-07, 18:03 | Повідомлення# 43
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 47
Репутація: 1
Статус: Offline
Відгук від Антона smile

Сподобалося.

Місце чудове, зрозуміло, з якого зразка робився "Купідон", і що він лише невдала пародія на ляльку. Покальчук мабуть поділяє цю думку, бо коли ми заходили він саме залишав "Ляльку" й тут галасливу компанію пияків, яка не зовсім розуміла, що відбувається, бо складалася переважно з літераторів старшого віку богемної зовнішності. (Хто не знає, це ті що багато п'ють).

Сама презентація теж сподобалася, відчувалося, що це аж ніяк не експромт smile Були деякі технічні накладки з гучністю музичного супроводу і світлом, Камаєва й Дану Рудик особисто мені було майже нечутно. Втішаюся тим, що і мед з дікалоном, і Фернандо Ботеро мені в принципі знайомі smile Ну тут, звичайно, від ораторського досвіду автора теж багато залежить, але автор себе з мікрофону не чує, це мав би підкручувати звукорежисер (налаштовувати гучність на кожного автора).

Але в порівнянні з тим збіговиськом в "Купідоні", де Мирослава була з крильцями (чи то фееєчка, чи то янгол :)) про всі ці накладки можна було б і не згадувати. Там в залі взагалі нічого чутно не було, залишалось лише спостерігати, але публіка і тоді не нудьгувала. Бо зібралося гарне товариство. А зараз то вже вобще smile За звук тверда четвірка, навряд чи в таких спринтерських умовах підготовки можна було налаштувати його краще.

Отож товариство. Потішило. Вибачаюся перед всіма, кого в тій напівтемряві не роздивився і не встиг потиснути руку й сказати, як я їхньою творчістю захоплююся. Особливо перед Ігорем Скрипником та Даною Рудик. Перед Ігорем за те, що не запросив його на "п'янку" прозаїків (в лапках тому, що деякі з нас непитущі взагалі). А перед Даною за те, що пізно зрозумів, хто це такий весь із себе кастильский з Кокою цілується.

Може було б краще представляти авторів не в кінці, а на початку цього неподобства? Або якісь бейджики наступного разу всім заготувати. Бо коли приходять ті шалені хлопці з гітарами й починають їх налаштовувати, спілкуватися про щось вже пізно. Добре хоч Владюшею Кочалабою встиг познайомитися до того, як прийшов той юний барабанщик. Якби не він, може б ми й продовжили тусуватися в "Ляльці" і знайомитися, але довелося тікати чимшвидше. І це правильно.

Дуже всім вдячний, особливо організаторам того дійства. Особисто мені було цікаво і весело.


Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
 
МалахайДата: Чт, 20-09-07, 19:29 | Повідомлення# 44
Богослов Халява
Група: Диякон
Повідомлень: 96
Репутація: 1
Статус: Offline
Тут ви можете почитати про мою поїздку в Львів biggrin
 
КамЮДата: Пт, 21-09-07, 00:14 | Повідомлення# 45
Почесний Мак-арій
Група: Диякон
Повідомлень: 203
Репутація: 2
Статус: Offline
Мої враження:

Насамперед про форум [Форум Видавців , цебто книжкову виставку -К.Ч.]. Організація була жахливою, страшенна тиснява, а вхід до приміщення нагадував кадри з фільму Езенштейна про штурм Зимового палацу. Щоб потрапити всередину довелося простояти хвилин сорок, sad . Виявилося, що мій візит до палацу Потоцьких майже зівпав у часі із приїздом Президента. Словом, збав нас Господи від їхніх хождєній у народ, бо навіть тоді цей народ їм страшенно заважає і загрожує їхній безпеці.

Вирвашись із цього стовпотворіння і придбавши повну сумку різних книг, я пішов до "Ляльки". Там проходила якась акція під супровід гурту ложкарів і балалаєчників, та мєстов не було, лише в бічному апендиксі, звідкиля ніц не було видно, то ж сутність того, що відбувалося на сцені , я не вловив.

Здається, Мирослава дещо переоцінила мої читальницькі таланти, хоч я чесно попередив - я не Лірник Сашко, smile . Сама акція мені сподобалася, модератори - Мирослава і Андрій Зланіч вели дуже органічно, некепсько підібрано музичний супровід. (щоправда, мені дістався фокстрот кінця тридцятих, та то я трохи коверзую, smile ) Із читців відмічу безсумнівний драматичний талант nfmnk та невимушеність і артистизм Зланіча. Мирослава гарно читала вірші Татчина. Взагалі, у громадськості вже виникають сумніви - а чи існує Татчин насправді чи це просто якиїсь незбагнений феномен мережі? Із прозаіків найбільше запамятався Кока, що читав свого "Конфуція" у автентичному китайському халаті під орієнтальні пентатонічні мелодії. Взагалі, враження чудові, величезна подяка організаторам. Читання вдалися.

Повідомлення відредагував: koka - Нд, 23-09-07, 15:49
 
Мистецький Форум » * Літературний форум "Гоголівської Академії" » Дискусії щодо майбутнього ГАКу » ALMANAH 2. перезавантаження. (тема зрозуміла з назви:))
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук: