[ГПКЧ ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Мистецький Форум » * Літературний форум "Гоголівської Академії" » Дискусії щодо майбутнього ГАКу » ALMANAH 2. перезавантаження. (тема зрозуміла з назви:))
ALMANAH 2. перезавантаження.
MyroslavaДата: Пн, 26-03-07, 16:26 | Повідомлення# 1
Матушка
Група: Диякон
Повідомлень: 195
Репутація: 1
Статус: Offline
Все, що стосується майбутнього видання: питання, пропозиції, сумніви, побажання...
 
oksanaДата: Сб, 07-04-07, 01:59 | Повідомлення# 2
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Пропозиція:
Я сьогодні весь день була в роздумі щодо авторів поезії та їх кандидатства до альманаху і от що я думаю, що було б гарно залишити всіх! Розумію, що (певно це так, це лише мої припущення)кількість сторінок альманаху не дозволяє помістити більше, ніж це можливо, але всі ці автори пишуть до сторінок ГАКу уже достатньо довго і є, безперечно, талановитими. А отже, моя пропозиція-ідея така: залишити "фундамент чи кістяк" - кістяком чи фундаментом (але ж який кістяк чи фундамент без розгалужень чи підфундаментів?), а на всіх, хто відноситься до авторів "наступної частини - другої" виділити хоч по півсторінки (тобто автор(фото чи інформація) та його вірш чи то два), замість сторінки-двох. Вважаю, що це буде стимулом для авторів, для їх самовдосконалення та розвитку, адже всі пишуть вже достатньо довго і заслуговують на увагу. Це ж поезія, тому тут можна дати волю своїй уяві і зробити щось схоже на "кістяк та його розгаледження" не зважаючи на кількість сторінок альманаху.
Як ви гадаєте, Мирославо, Таню та всі-всі?
 
zlanichДата: Сб, 07-04-07, 12:03 | Повідомлення# 3
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Можна? Мерсібоку.
Знаєте, друзі, література дуже нечесна штука. Певно близько трьох сотень зареєстрованих користувачів були неабияк здивовані, коли побачили, що в такій цікавій штучкє, якою є "кістяк", не знайшлося місця для їхнього милозвучного ніку чи прізвища. Впевнений, що то так і є, адже й досі дивуюся, що дотепер точаться дискусії відносно найбільш технічно продуманого рейтингу "радимо прочитати". Припускаю, що комусь це дійсно настільки важливо.
Як же зробити, аби все було чесно... Як зробити, аби все було...

Сформовані Мирославою дві групи авторів просто змушують мене кинути на поле футбольного м’яча і вигукнути впєрйод!
ГАК за здоровий спосіб життя! В багнюку історії порожню балаканину поетів за смердючою цигаркою та вульгарною кавою! Всі на стадіон!
Назви команд в процесі пошуку, припутимо "Грайливі Апельсинові Корки" або "Граємо Анонімно Кокотюху" :)))

Оргмоменти. Мирославі вчити матчасть свистка да жовто-червоних карток. Татчину розробити дизайн футбольної форми. Невідомого поета Рабіновича запрошую стати тренером команди, до складу якої я увійшов під нумером 8. Оглядаючи склад, особисто я зостався дуже задоволений. Потенціял є. Може, навіть, кубок УЄФА, якщо павєзьот. Є, звичайно, вікові гравці, що можуть підсісти у другому таймі, але тоді молодь візьме ініціативу на себе. Дрім тім, бійомать! Надійний голкіпер С.Татчин (нумер 1), якого давно вже перетягнули до себе найкращі клуби Московії. Залізобетонний захист: Круглов, Бокшань, Петрусенко-Левківська, Рудик. Креативна середня лінія: Осадко, Максим*як, Зланіч, Хромова. Перспективна пара форвардів: Шпаковський, Дементьєва. Звертає на себе увагу наявність у складі нашої команди польських легіонерів, що має надати родзинки в атакувальних діях.
Огляд збірної ГАКу (варіант 2) у наступних ефірах.

Мальчікі та дєвочкі, яких не запросили до збірної, не вішайти бутси на цвях! Наш марафон триває щонайменше ціле життя. Всі на стадіон!!!
Люблю. Цілую.
АЗ з Алкмаару.

Повідомлення відредагував: zlanich - Сб, 07-04-07, 15:48
 
СемінаристДата: Сб, 07-04-07, 12:24 | Повідомлення# 4
Група: Семінарист





На увагу заслуговують усі автори без вийнятку. Питання в тому на яку саме увагу. Є свої місцеві авторитети. Але вони заслужили це своєю працею.
Та мені здається, що література взагальному, така "штука" котру кожен розуміє по своєму. І кожен знаходить і бачить лише те, що спроможний віднайти.
Веду до того, що кожен вірш по-своєму достойний бути на сторінках тої, чи іншої книги.
А коли більше ніж триста авторів. То вибирати зовсім не легко. Тим більше вибирається з тих чи інших вподобань(у кожного свої смаки).
Не мені судити, хто буде надрукований. Бо авторів можна поділити на певні розділи, підрозділи, напрямки, особливості...
І представити кожного автора важко (паперовий мініваріант ГАКу)
Але я знаю, що кожен на це заслуговує...

Та й зрештою. Якщо боротися за імідж сайту. То може "повикидати непотрібних". Тоді легше буде вибирати, бо потраплять усі і нікому не буде обідно, ніхто не буде комплексувати з-за того, що його творчість не достойна. Хоча з другого боку, непотрібні через критику і працю стають потрібними. То хто ж тоді кращий, чи найкращий....? Може слід придумати номінації, наприклад: "накращий поет", найкращий прозаїк", "найуспішніший" , "найганебніший", "найдотепніший", "найсмішніший"..........
Най, най, най.....
Тоді кожен по-своєму стане авторитетом.
І взагалі будь яке порівняння є відносним.

Це була Світлана Кедик
Вибачаюсь якщо сказала, щось не так

 
MyroslavaДата: Сб, 07-04-07, 14:23 | Повідомлення# 5
Матушка
Група: Диякон
Повідомлень: 195
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (zlanich)
Сформовані Мирославою дві групи авторів

Сформовані Танею Мельник...
і зовсім не остаточні...
Quote (oksana)
залишити "фундамент чи кістяк" - кістяком чи фундаментом (але ж який кістяк чи фундамент без розгалужень чи підфундаментів?), а на всіх, хто відноситься до авторів "наступної частини - другої" виділити хоч по півсторінки

думаю, приблизно так і буде. тільки склад авторів ще далеко не остаточний
Quote (Семінарист)
І представити кожного автора важко

більше того - неможливо
smile smile smile
 
zlanichДата: Сб, 07-04-07, 15:39 | Повідомлення# 6
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (Myroslava)
Сформовані Танею Мельник...

Ну, Мирославо, самі відмовилися від такого гарного лаврового віночка.
Є підозри, що презентація альманаху на футбольному полі вас не влаштовує?
Дарма... Дружба перемогла б у будь-якому випадку. Скатали б ефектний дагаварнячок 5:5 із незабитими пенальті та вилученнями. Народу б сподобалося, а головне на свіжому повітрячку так добре дихається. Потім розвели б багаття на футбольному полі, просто неба картопельки б напекли. Ех :)))

Оке.
Так розумію, коаліцію гакового єдинства Мирославою ще не сформовано. З огляду на політичну ситуацію в країні, пані Мирослава, непогано було б скласти партійний список ГАКу :)))) Шанси на перемогу дуже великі. Янукович з Ющенком народу вже приїлися, а на Тимошенко у нас свій імєєтся. Ще лучшій :)))
Ви, звичайно, маєте свою компетентну думку, але №1 можна віддати Тані Мельник з огляду на її неабияку скромність, зокрема зверніть увагу, що у футбольні команди себе вона не включила.
№2... Якщо можна... Дуже прошу... Кокотюха має бути №2! Він був би і першим, але Таня буде сприйматися народом краще із візуального боку.
№3... продати Ахмєтову за мільярд долларів. І не дивіться на мене так. Добре. Визнаю. Да. Це так. Я - політична повія. Ну і що? Бггггг :))))
№4... М. Гоголь. Тіко так. Дядько суворий. Наведе порядок у державі.
№5... Микола Якович... Нє-нє... Це у мене щось блимає в голові... №5... віддати... Кому... О! Добродій... Бачите у чаті? Чемний такий дядько, двічі "дякую, пані" написав, ще й втретє подякував, та й до того також ввічливо себе поводив. Зараз таких майже не випускають, а у Верховній Раді взагалі не має. Добродій - №5.

Оргмоменти. Мирославі терміново вчити Закон України "Про вибори". Татчину розробити дизайн поліграфічної продукції. Невідомого поета Рабіновича запрошую стати меценатом команди, до складу якої я із задоволення увійшов би під нумером 8 ;))))))
АЗ

 
tanyaДата: Пн, 09-04-07, 15:21 | Повідомлення# 7
Муза
Група: Диякон
Повідомлень: 240
Репутація: 2
Статус: Offline
мабуть варто пояснити свій поділ авторів на цілком умовні (підкреслюю) "десятки" (які Андрій уже класифікував як 2 футбольні команди biggrin і в деякому сенсі мій хід думок зрозумів вірно).

Я не розмежовувала авторів на "кращих" та "гірших", а подала їх у різній ваговій катогорії. Знову ж таки - самий об*єктивіний відбір має позначки суб*єктивізму. Тому сприймайте дану інформацію, як об*єктивно-суб*єктивний погляд Тетяни Мельник на формування альманаху.

Насправді мій список складався із тридцяти авторів. Але прохання було зробити список з 10-15... Отже - як бачите самі, я перебрала повноваження, розбиваючи авторів на ті 2 десятки (бо загалом вийшло 22). Надіюсь, редакція за той вчинок гніву на мене не тримає smile

І знову ж таки: уважно читайте інформацію, що подає Мирослава: даний список - то лише у деякій мірі соціологічне опитування, просто думка одного із авторів ГАКу (у даному випадку Тетяни Мельник). Тобто у жодному випадку не є рішенням самого ГАКу То ж сперечайтесь, робіть свої корективи, не погоджуйтесь!!!


модератор всіх поетів

Повідомлення відредагував: tanya - Пн, 09-04-07, 20:15
 
ViktoriaДата: Пн, 09-04-07, 21:50 | Повідомлення# 8
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 25
Репутація: 1
Статус: Offline
Доброго дня, чи вечора усім форумчанам! smile

Можна і мені слівце вставити? Ось лише тепер зауважила, що йде активне обговорення стосовно Альманаху-2. Признаюся чесно, коли я побачила своє ім´я серед вибраних імен авторів, твори котрих, ймовірно, презентуватимуться у новому виданні, була дуже приємно вражена. Справді не очікувала, що і мене номінуватимуть. Але, повертаючися до теми обговорення, хочу сказати ось що: я погоджуюся з пропозицією Оксани Лущевської. Тобто, щоб до альманаху ввійшли усі запропоновані автори. І ще мені здалося, що цьогоріч на сторінках Альманаху-2 ряснітимуть цілком нові імена, тобто ті, котрі не презентувалися минулого року. Чи це правда?

 
MyroslavaДата: Пн, 09-04-07, 23:43 | Повідомлення# 9
Матушка
Група: Диякон
Повідомлень: 195
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Viktoria)
ряснітимуть цілком нові імена, тобто ті, котрі не презентувалися минулого року. Чи це правда?

ні, не зовсім - будуть і старі вірні автори. biggrin
 
zipaДата: Вт, 10-04-07, 11:53 | Повідомлення# 10
Філозоф Хома Брут
Група: Диякон
Повідомлень: 71
Репутація: 0
Статус: Offline
Принципових заперечень щодо пропонованого Тетяною списку немає smile

П.С.
Партійний список ГАКу не вийде sad
Бо назва ця у політичному контексті "забита" за Громадським Активом Києва sad


Талант не проп'єш.
Особливо якщо його немає...
 
zlanichДата: Ср, 11-04-07, 12:53 | Повідомлення# 11
Початкуючий Граматик
Група: Диякон
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (zipa)
Партійний список ГАКу не вийде

Не вийде? Як не вийде? Рінат Леонідович буде дуже засмученим, він оце якраз мільярд доларів рожевою стрічкою оздоблював.

 
tatchinДата: Вт, 08-05-07, 22:18 | Повідомлення# 12
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 55
Репутація: 0
Статус: Offline
З’явилось деяке оновлення старої версії дизайну у вигляді !NEW!, на базі якої буде конструюватись новий дизайн. Якщо в кого є які пропозиції стосовно різних там мульок, прибамбасиків і фішок – милости просимо. Тільки !цур! не вигадувати якісь захмарні штуки: на все може й не вистачити часу, сил чи вміння biggrin
Тільки добре було б обгрунтувати свою думку чи побажання.

http://painter.hotmail.ru/

Забув додати: символом мережі є плата мережевої карти, який ( символ тобто) видався дещо довліючим, тому буде частково прибраний. Коротше - заліза буде менше.

Повідомлення відредагував: tatchin - Вт, 08-05-07, 22:26
 
cordaДата: Ср, 09-05-07, 00:31 | Повідомлення# 13
Філозоф Хома Брут
Група: Диякон
Повідомлень: 76
Репутація: 1
Статус: Offline
Сергію, те, що на даний момент найбільше подобається особисто мені - це варіант "NEW" - nr ZERO - poster 1, poster 3a, poster 4.
Зрештою, подобаються майже всі, але чомусь моя бабська логіка вибирає саме оті вищевказані. respect


Не вір, не бійся, не проси.
 
МалахайДата: Ср, 09-05-07, 14:34 | Повідомлення# 14
Богослов Халява
Група: Диякон
Повідомлень: 96
Репутація: 1
Статус: Offline
Мені із ZERO сподобалися 1, 3, 3а та й 5 непогане ("Ніч, яка місячна, зоряна, ясная..."). biggrin
 
tatchinДата: Ср, 09-05-07, 18:08 | Повідомлення# 15
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Повідомлень: 55
Репутація: 0
Статус: Offline
Приблизно зрозуміло. Тільки чомусь всі вибирають зі сторінки ZERO, тоді коли там тільки постери, тобто плакати. А самі теми /більш розгорнуто: обкладинка, сторінки "до" і "після"/- під кніпочками 1 - 6. Хоча, це приблизно те саме.
Тобто, я так розумію, вибір поки падає на теми 1, 3, 3а, 4, 5. wacko
А випереджають всіх - 1 і 3. smile


Повідомлення відредагував: tatchin - Ср, 09-05-07, 18:29
 
Мистецький Форум » * Літературний форум "Гоголівської Академії" » Дискусії щодо майбутнього ГАКу » ALMANAH 2. перезавантаження. (тема зрозуміла з назви:))
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук: