Альманах DigiРом
|
|
КамЮ | Дата: Ср, 27-12-06, 09:09 | Повідомлення# 91 |
Почесний Мак-арій
Група: Диякон
Репутація: 2
Статус: Offline
| Олесю, кляцни по картинці із зображенням альманаху, .
|
|
| |
Oles | Дата: Ср, 27-12-06, 20:07 | Повідомлення# 92 |
Богослов Халява
Репутація: 1
| Юрію, я тупіший, ніж ти думаєш. Спробував клацати тут http://www.painter.hotmail.ru/ але ж там усе, що бачив раніше. Будь ласка дай гіперлінк. Дякую, О Добавлено (27-12-06, 20:07) --------------------------------------------- О, здається знайшов. Клацнув на зображенні ольмонагу на ГАКу й потрапив, здається, туди куди треба. Там унизу є картинка з пурпуповою обкладинокю. Це воно?
|
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 04-01-07, 16:59 | Повідомлення# 93 |
Матушка
| На Sumno.com рецензія на альманах-1 http://www.sumno.com/index.p....temid=1
|
|
| |
Anton | Дата: Чт, 04-01-07, 18:16 | Повідомлення# 94 |
Ритор Тиберій Горобець
| Чесно проголосував за нас
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
КамЮ | Дата: Чт, 04-01-07, 20:42 | Повідомлення# 95 |
Почесний Мак-арій
Репутація: 2
| Автірці рецензії, Лєрі Лауді, респект за об'єктивну і доброзичливу критику. Читав інші рецензії цієї авторки - повірте, зубки вона має дуже гострі,
|
|
| |
Myroslava | Дата: Сб, 03-02-07, 21:53 | Повідомлення# 96 |
Матушка
| альманах є на артвертепі: http://www.artvertep.dp.ua/shop/books/209/4174.html замало інформації, але є прізвища всіх авторів. такееееее
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пт, 09-02-07, 14:51 | Повідомлення# 97 |
Матушка
| 13 лютого на радіо ера (не ф.м., а те, що на 1 каналі в радіоточці, здається) в програмі "книжкова ера" обіцяли щось про нас сказати. хто почує - перекажіть.
|
|
| |
koka | Дата: Сб, 10-02-07, 22:37 | Повідомлення# 98 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
| Quote (Myroslava) | 13 лютого на радіо ера (не ф.м., а те, що на 1 каналі в радіоточці, здається) в програмі "книжкова ера" обіцяли щось про нас сказати. хто почує - перекажіть. | В котрій хоч годині ????? може, 17:33 Огляд інтернет видань (ФМ) ???
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
Повідомлення відредагував: koka - Сб, 10-02-07, 22:40 |
|
| |
Myroslava | Дата: Пн, 12-02-07, 17:42 | Повідомлення# 99 |
Матушка
| Quote (koka) | В котрій хоч годині ????? | о 12-10, перший канал радіо з радіоточки, програма "книжкова ера"
Повідомлення відредагував: koka - Пн, 12-02-07, 19:15 |
|
| |
Малахай | Дата: Вт, 13-02-07, 19:06 | Повідомлення# 100 |
Богослов Халява
| І що сказали?!
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пт, 16-02-07, 14:38 | Повідомлення# 101 |
Матушка
| Quote (Малахай) | І що сказали?! | сама не знаю, бо цього радіо не маю. тому и питала. До речі, вчора мені сказали, що в якомусь позаминулому числі "кореспондента" була окрема рецензія на альманах. сьогодні обіцяли принести це число. такий сюрприз. щось люблять вони нас. що приємно. і у газети "друг читача" у минулому номері теж була реца. до речі, про другий альмананх - то серйозно. тому мобілізуйтесь, любі друзі, мобілізуйтесь.
|
|
| |
koka | Дата: Пт, 16-02-07, 21:28 | Повідомлення# 102 |
Admin
| Quote (Myroslava) | і у газети "друг читача" у минулому номері теж була реца. | О, так. Я отримав "друга" і прочитав цю рецензію. Хоча... з огляду на те, хто are головним редактором цієї газети, дивно, що рецензія в "ДЧ" з"явилася лише зараз. До речі, пані Мирославо, а що потрібно зробити, аби в "ДЧ" з"явилася рецензія на "ТРАНС" ??? Я так розумію, що першу частину цього, що потрібно зробити, я вже зробив. Точніше - дві перші частини, перша з котрих - це написав і видав книжку власним коштом. Що далі ?? Сьогодні уклав угоду з книжковим супермаркетом "Орфей", відтепер "Транс" можна буде придбати у всіх "КС". Ура !!
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пт, 16-02-07, 23:56 | Повідомлення# 103 |
Матушка
| Корреспондент №3, 3 лютого 2007 - реца на альманах. Від Ростеслава Невмержицьокого. Не знаю особисто, але дуже вдячна. Реца дуууууже душевна! Цитую (російською): "Олесь Бережный, Юрий Камаев, Иван Городиский - вот неполный список талантливых людей, получивших возможность проявить себя, а, может, осчастлививших сборник своим присутствием. В их прозведениях чувствуется уважение к языку - так много здесь замечательных, редких, красивых слов и выражений, а также любовь к жизни и творчеству". (тут я плакаль ) а далі: "...рецензии. В основном беззлобные, позволяющие окунутся в ДОБРУЮ атмосферу сетевой литературы" (тут я ридаль . Згадуючи і.с. незлим тихим... тобто, знову ж таки, скільки людей, стільки і поглядів.
Повідомлення відредагував: Myroslava - Пт, 16-02-07, 23:57 |
|
| |
Myroslava | Дата: Сб, 17-02-07, 00:00 | Повідомлення# 104 |
Матушка
| Quote (koka) | Хоча... з огляду на те, хто are головним редактором цієї газети, дивно, що рецензія в "ДЧ" з"явилася лише зараз. | то стратегія і тактика :) шоб підтримувати увагу Quote (koka) | а що потрібно зробити, аби в "ДЧ" з"явилася рецензія на "ТРАНС" | спробую допомогти, але не гарантую. До речі, коко, а чому ви відмовились від коректури :( там же все добре зі змістом, тільки вона невичитана зовсім.
Повідомлення відредагував: Myroslava - Сб, 17-02-07, 00:00 |
|
| |
koka | Дата: Сб, 17-02-07, 00:23 | Повідомлення# 105 |
Admin
| Quote (Myroslava) | спробую допомогти, але не гарантую. До речі, коко, а чому ви відмовились від коректури там же все добре зі змістом, тільки вона невичитана зовсім. | я вичитував, ми відразу правили на компі, потім просто , як виявилося, вичитаний файл кудись дівся, а треба було вже здавати до друку, бо воно мене вже удручало.... ми бігом за годину найбільш вопіющіє неточності і помилки виправили... ну і от....
|
|
| |