[ГПКЧ ]
Головна » 2009 » Грудень » 03

Як нам реорганізувати систему влади в Україні?

Ніяких революцій. Ніяких цілком нових конституцій. Треба йти еволюційним шляхом і поступово вдосконалювати те, що маємо. Потрошки, крок за кроком.

У нас є чудова Конституція. Правда, трохи недосконала. То давайте цю Конституцію вдосконалимо.

Наприклад, вибирати Президента ми вже навчилися, все вірно. Тепер треба навчитися скидати Президента. Сформулювати умови, за яких Президента просто знімають з посади, як нашкодившого кота, за яких саджають у тюрму на 15 років, а за яких розстрілюють. Ну так, щоб було просто і очевидно. Наприклад, річна інфляція 10% - йди геть, 20% - сідай на 20 років за грати, 30% - до стінки. І все. Інфляція менша за 5% - отримуй премію, путівку на всю сім"ю в санаторій у Трускавець.


На час президенства та депутатства сім"ї посадовців стають заложниками у народа. Ну, тобто наприклад сім"я Президента (Депутата) живе окремо від Президента (Депутата), під охороною народної міліції. Побачення - раз в тиждень, у неділю, з 12.00 до 18.00. Щось Президент (Депутат) робить не те - на перший раз скорочують побачення вдвічі, на другий раз позбавляють чергового побачення. І ви побачите, у нас все відразу в державі налагодиться.

Дітки Президента (Депутата)  ходять у звичайну школу з українською ... Читати далі »

Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 1173 | Додав: koka | Дата: 03-12-09 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)