[ГПКЧ ]
Головна » 2012 » Березень » 04
Кока Черкаський. «Транс». МР3 Аудіокнига. – 5 годин.

Транс – це змінений стан свідомості людини, при якому можна отримати відпочинок у два рази більший, ніж під час сну. Тобто, входячи у стан трансу, ми захищаємо свій організм від зовнішнього негативного світу, фокусуємось на чомусь приємному і отримуємо безліч позитивних емоцій. Таким чином відбувається зцілення людського організму і навіть закінчений песиміст після перебування у стані трансу починає думати, що життя не таке вже й кепське.


Чому я згадала про транс медичний? Елементарно. Тому що наш давній знайомий Кока Черкаський знову намагається вилікувати цей божевільний світ, ввівши усіх своїх читачів у стан чергового трансу та піддавши сеансу сміхотерапії. Правда, цього разу усі шанувальники творчості Коки можуть розслабитися, сісти у зручне крісло, заплющити очі (словом, зробити усе, що роблять на прийомі у психіатра) і увімкнути CD-програвач. Кока Черкаський видав аудіокнигу з однойменною назвою «Транс». Усе решта – справа техніки і Вашого вільного часу, адже приємний оксамитовий голос актора Кирила Булкіна буде вводити Вас у стан приємних спогадів і переживань протягом п’яти годин.


За цей час Ви зможете пережити разом з героями оповідань багато приємних і не дуже моментів, нареготатися від душі, незалежно від статі, і набратися життєвого досвіду, навіть якщо Вам його не бракує.


Чого вартий один з найкумедніших персонажів низки оповідань пан Арнольд Капельмейстер. Тут вже сміятися не пересміятися. Бувають же й у реальному житті такі підкаблучники. Уявіть тільки Арнольд – письменник, написав гостро-соціального памфлета і його навіть надрукували. На радощах він аж спітнів і, витираючи піт з чола, виявив у себе на голові…що б Ви думали? Роги! І від чого вони виросли у писаки – ще потрібно розібратися…


Або така історія: поїхав Арнольд Капельмейстер на море відпочити. І в кафе за столик до нього підсіло прегарне молоде створіння жіночої статі, певної професії, звісно, як це водиться на морях. І що Ви думаєте наш герой зробив? А нічого, почав рахувати гроші, які на неї витратить та що за ті гроші можна кориснішого за кохання купити..


Далі ще цікавіше. Книга набирає обертів і здається, що фантастичним пригодам героїв оповідань Коки Черкаського просто таки немає пояснення з боку здорового глузду (звичайно, в гарному розумінні).


Як, наприклад, історія про воду, яку герої дістають по блату, щоб ніхто не знав і не бачив, а у повсякденному житті п’ють лише джуси та слабоалкогольні напої.


Або про звичайну школярку, яку у ш ... Читати далі »

Категорія: Щоденник Гаківця | Переглядів: 968 | Додав: koka | Дата: 04-03-12 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)