[ГПКЧ ]
Головна » 2009 » Листопад » 18 » Як нам реорганізувати Рабкрін?
01:51
Як нам реорганізувати Рабкрін?

Як нам реорганізувати Рабкрін?

У нас є усе. Але це все не наше. Як нам повернути втрачене і покращити наше життя?

Ніяких революцій. Ніяких нових конституцій. Треба йти еволюційним шляхом і поступово вдосконалювати те, що маємо. Потрошки, крок за кроком.

У нас є чудова Конституція. Правда, трохи недосконала. То давайте цю Конституцію вдосконалимо.
Наприклад, вибирати Президента ми вже навчилися, все вірно. Тепер треба навчитися скидати Президента. Сформулювати умови, за яких Президента просто знімають з посади, як нашкодившого кота, за яких саджають у тюрму на 15 років, а за яких розстрілюють. Ну так, щоб було просто і очевидно. Наприклад, річна інфляція 10% - йди геть, 20% - сідай на 20 років за грати, 30% - до стінки. І все. Інфляція менша за 5% - отримуй премію, путівку на всю сім"ю в санаторій у Трускавець.

На час президенства та депутатства сім"ї посадовців стають заложниками у народа. Ну, тобто наприклад сім"я Президента (Депутата) живе окремо від Президента (Депутата), під охороною народної міліції. Побачення - раз в тиждень, у неділю, з 12.00 до 18.00. Щось Президент (Депутат) робить не те - на перший раз скорочують побачення вдвічі, на другий раз позбавляють чергового побачення. І ви побачите, у нас все відразу в державі налагодиться.

Дітки Президента (Депутата)  ходять у звичайну школу з українською мовою викладання. Вишиванки тільки вітаються! Разом із ними ходять до школи дітки всіх депутатів. Тому неважно, скільки тих депутатів, 450 чи якась інша кількість. Я скажу так, що навіть чим більше, тим краще. Депутати повинні платити податок зі свого депутатства. Тому чим більша кількість депутатів - тим більше грошей буде надходити у держбюджет.

Виїзні засідання Парламенту та робота на дільницях. Щосуботи депутати та Президент виїжджають на свої дільниці на природу, на суботник на свіжому повітрі. Весною та восени - садять дерева, влаштовують сади, парки та алеї (саджанці купляють за власний кошт). Влітку - прополюють буряки, підгортають картоплю, борються з амброзією та колорадським жуком. Щоб не надто відривалися від народу.

Депутатська недоторканість має набути нового змісту. Звичайній нормальній людині має бути впадло торкнутися депутата. Інакше, якщо людина торкнеться депутата - вона повинна сама стати депутатом. Торкнешся Президента - сам стаєш президентом ( це не стосується Дружини Президента).

 

Потрібно розробити дієву систему покарань  за погане виконання своїх обов"язків для тих, хто наймається до нас працювати депутатом чи президентом.

Наприклад,  імператор НАПОЛЕОН програв російську кампанію, Ватерлоо - і був зісланий на острів Святої Єлени, де і безславно помер.

А кого з теперішніх президентів, чи спікерів, чи прем"єрів український народ може зіслати на якийсь острів?
"НУ НЕ ПОЛУЧИЛОСЬ!"- ось ціна помилкам високопосадовців. "ХОТІВ, ЯК ЛУЧЧЕ, АЛЕ МЕНІ ВСЮ ДОРОГУ ЗАВАЖАЛИ!"

Тому справа не в Конституції, точніше, не в тій частині, де йдеться про прихід до влади. А справа у тій частині, котрої немає в нашій Конституції. Мова мусить іти про відповідальність влади. Влада мусить відповідати за свою діяльність чи бездіяльність. Представники влади повинні відповідати за свої помилки і злочини власним ЖИТТЯМ і ЖИТТЯМ своїх рідних, дітей, честю своєї родини, тощо.

Якщо ти бачиш, що в тебе НЕ ПОЛУЧАЄТЬСЯ - не чекай аж п'ять років. Партбілєт на стол - і гуляйВася! Дай дорогу іншому, в кого получиться. А просрав п'ять років - у тюрму, на хліб і воду! Дітям - волчі білети, заклеймити позором і ганьбою, щоб до владного корита і на кілометр не підходили більш ніколи.

"Не получатися" може місяць, другий, третій. Більше трьох місяців не получається - це вже тенденція, однако.

Тому немає значення, яка в Україні  система виборів - однопартійна, багатопартійна, пропорційна, мажоритарна, змішана, тощо. Немає значення розподіл влади між прем"єром та Президентом. Ставите особисті амбіції вище інтересів народу, нації, не вмієте домовлятися між собою - ЗА ГРАТИ, там навчитеся. Рік бездарно проправили, не треба чекати ще чотири роки - толку не буде.

Про зарплати. Не знаю як у інших країнах, але в Україні платити чиновникам зарплату - це нечувана розкіш! Якщо вони викидають сотні мільйонів і мільярди, щоб обратися до Верховної Ради чи в Президенти - то, значить, це в них такий бізнес. А з бізнесу треба платити податки!

Якщо у нас в Україні все поставлено з ніг на голову, якщо не ТБ платить гонорари музикантам, а музиканти платять гонорари ТБ, то чому у політиці має бути інакше?? Нехай Президент платить в казну президентський податок, річний розмір котрого нехай дорівнює хоча б сумі витрат на проведення власної президентської кампанії. Так само й депутати. Платити їм 30000 гривень у місяць - це не те, що безглуздо, це велика дурість і розкіш! Це вони мають сплачувати депутатський податок до казни держави, щонайменше 50000 грн в місяць з мандату! А інакше - чого вони туди так рвуться? Це ж їхній бізнес, точніше - один з бізнесів....

 

Годівля депутатів та президента.

Депутатів та президента слід годувати, виходячи з місячного прожиткового мінімуму громадян та з асортименту  харчів у  звичайному магазині. Заборонити  клеркам харчуватися  якимись  особливими продуктами. Нехай їдять, як і всі громадяни, соєву ковбасу, "ніжки Буша", наколоті антибіотиками, генномодифіковану кукурудзу, зелений горошок, виготовлений у січні місяці. Нехай їдять невипечений хліб з презервативами, п'ють хлоровану воду та палену донецьку горілку.

Відпочинок  депутатів та президента.

Відпочинок  вищевказаних  клерків відбувається шляхом перегляду  вибраних моментів пленарних засідань  Верховної Ради, прес-конференцій Президента та ( на вибір)  серіалів "Ранетки", "Кадети", "5 хвилин до метро" чи "Рабиня Ізаура". У середу та четвер - сеанс одночасної гри в доміно чи шашки-шахмати. Ніякого гольфу, тенісу чи  крокету! Раз на місяць - екскурсія на Байкове кладбище, білоцерківський парк  "Олександрія" чи до греблі Київського моря у Вишгороді з  демонстрацією художнього фільму "2012". Раз на квартал - подорож за кордон: Росія ( Сибір, Колима, Владімірскій Централ), Румунія (паломництво до могили  Чаушеску), тощо. Для любителей полювання  будуть влаштовуватися спеціальні  тренування, де замість диких кабанів  будуть фігурувати їхні домашні улюбленці-  песики та інша елітна  худоба. Для любителів автораллі  будуть влаштовуватися  гонки  п'яних водіїв під девізом "А ну-ка убєгі!", де любителі автораллі будуть відігравати роль пішоходів.

Боротьба з педофілією.

Усі педофіли з метою перевиховання будуть направлятися на примусові роботи у ті навчальні заклади, котрі відвідують діти депутатів та президента.

Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 1206 | Додав: koka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]