[ГПКЧ ]
Головна » 2009 » Листопад » 18

Як нам реорганізувати Рабкрін?

У нас є усе. Але це все не наше. Як нам повернути втрачене і покращити наше життя?

Ніяких революцій. Ніяких нових конституцій. Треба йти еволюційним шляхом і поступово вдосконалювати те, що маємо. Потрошки, крок за кроком.

У нас є чудова Конституція. Правда, трохи недосконала. То давайте цю Конституцію вдосконалимо.
Наприклад, вибирати Президента ми вже навчилися, все вірно. Тепер треба навчитися скидати Президента. Сформулювати умови, за яких Президента просто знімають з посади, як нашкодившого кота, за яких саджають у тюрму на 15 років, а за яких розстрілюють. Ну так, щоб було просто і очевидно. Наприклад, річна інфляція 10% - йди геть, 20% - сідай на 20 років за грати, 30% - до стінки. І все. Інфляція менша за 5% - отримуй премію, путівку на всю сім"ю в санаторій у Трускавець.

На час президенства та депутатства сім"ї посадовців стають заложниками у народа. Ну, тобто наприклад сім"я Президента (Депутата) живе окремо від Президента (Депутата), під охороною народної міліції. Побачення - раз в тиждень, у неділю, з 12.00 до 18.00. Щось Президент (Депутат) робить не те - на перший раз скорочують побачення вдвічі, на другий раз позбавляють чергового побачення. І ви побачите, у нас все відразу в державі налагодиться.

Дітки Президента (Депутата)  ходять у звичайну школу з українською мовою викладання. Вишиванки тільки вітаються! Разом із ними ходять до школи дітки всіх депутатів. Тому неважно, скільки тих депутатів, 450 чи якась інша кількість. Я скажу так, що навіть чим більше, тим краще. Депутати повинні платити податок зі свого депутатства. Тому чим більша кількість депутатів - тим більше грошей буде надходити у держбюджет.

Виїзні засідання Парламенту та робота на дільницях. Щосуботи депутати та Президент виїжджають на свої дільниці на природу, на суботник на свіжому повітрі. Весною та восени - садять дерева, влаштовують сади, парки та алеї (саджанці купляють за власний кошт). Влітку - прополюють буряки, підгортають картоплю, борються з амброзією та колорадським жуком. Щоб не надто відривалися від народу.

Депутатська недоторканість має набути нового змісту. Звичайній нормальній людині має бути впадло торкнутися депутата. Інакше, якщо людина торкнеться депутата - вона повинна сама стати депутатом. Торкнешся Президента - сам стаєш президентом ( це не стосується Дружини Президента).

 

Потрібно розробити дієву систему покарань  за погане виконання своїх обов"язків для тих, хто наймається до нас працювати депутатом чи президентом.

... Читати далі »

Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 1214 | Додав: koka | Дата: 18-11-09 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)