[ГПКЧ ]
Головна » 2011 » Червень » 3 » Кока Черкаський готує до видання збірку власних поезій
01:33
Кока Черкаський готує до видання збірку власних поезій
Кока Черкаський готує до видання збірку власних поезій. Це буде його перша поетична збірка, раніше  вже вийшло кілька збірок прози та  аудіокнига.

Робоча назва збірки - "Несправжня поезія".
Походження цієї назви Кока пояснює так:

- Якось на одному черкаському слемі   одна місцева відома поетка, членкиня Спілки письменників України, прослухавши виступ Коки Черкаського, дорікнула: " У вас якась така поезія....  несправжня".



На іншому  виступі  Коки Ч. у Києві  кілька років назад до організаторів   підбігла жіночка постбальзаківського віку і висловила своє незадоволення наступним чином:

- Мы  думали, вы - молодые поэты, а вы здесь о бананах стишки читаете!

Як зізнався Кока Ч., ідея  видати  збірку поезій вже давно йому  муляла у підсвідомості. Він навіт був  придумав назву збірки - "Майн Кайф". Але перевіряючи оригінальність цієї назви, він  виявив, що в інтернетрях вже ховається твір з подібною назвою. Тому кілька років поспіль  йшов пошук нової назви майбутньої збірки. Також за цей час  Кока Ч.  створив і нові  поетичні  шедеври, що гідним чином прикрасять збірку, наприклад Кока Ч. першим у світовій літературі опоетизував таке поширене  явище, як  "кабздець".

Вихід нової збірки намічено на серпень 2011 року, а презентації  відбудуться у Львові, Тирасполі, Баден-Бадені та у Маріуполі.
Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 851 | Додав: koka | Теги: несправжня поезія, Кока, кабздець, збірка, Кока Черкаський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]