[ГПКЧ ]
Головна » 2011 » Червень » 03
Кока Черкаський готує до видання збірку власних поезій. Це буде його перша поетична збірка, раніше  вже вийшло кілька збірок прози та  аудіокнига.

Робоча назва збірки - "Несправжня поезія".
Походження цієї назви Кока пояснює так:

- Якось на одному черкаському слемі   одна місцева відома поетка, членкиня Спілки письменників України, прослухавши виступ Коки Черкаського, дорікнула: " У вас якась така поезія....  несправжня".



На іншому  виступі  Коки Ч. у Києві  кілька років назад до організаторів   підбігла жіночка постбальзаківського віку і висловила своє незадоволення наступним чином:

- Мы  думали, вы - молодые поэты, а вы здесь о бананах стишки читаете!

Як зізнався Кока Ч., ідея  видати  збірку поезій вже давно йому  муляла у підсвідомості. Він навіт був  придумав назву збірки - "Майн Кайф". Але перевіряючи оригінальність цієї назви, він  виявив, що в інтернетрях вже ховається твір з подібною назвою. Тому кілька років поспіль  йшов пошук нової назви майбутньої збірки. Також за цей час  Кока Ч.  створив і нові  поетичні  шедеври, що гідним чином прикрасять збірку, наприклад Кока Ч. першим у світовій літературі опоетизував таке поширене  явище, як  "кабздець".

Вихід нової збірки намічено на серпень 2011 року, а презентації  відбудуться у Львові, Тирасполі, Баден-Бадені та у Маріуполі.
Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 843 | Додав: koka | Дата: 03-06-11 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)