Гаківські конкурси - блєск !!!
|
|
Anton | Дата: Ср, 20-12-06, 17:50 | Повідомлення# 46 |
Ритор Тиберій Горобець
Група: Диякон
Репутація: 1
Статус: Offline
| Quote (Oles) | Повір мені, я вже з"їв на тому 100 пудів солі! | Вірю. Якщо якийсь часопис ще не публікував Бережного, то він або не часопис, або не український. Тобі вже час писати "10 порад початківцю з публікування в часописах"
Джентельменові не личать емоції, які не можна виразити стандартними смайлами :)
|
|
| |
koka | Дата: Ср, 20-12-06, 21:44 | Повідомлення# 47 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
| Quote (Anton) | Quote (Oles) Повір мені, я вже з"їв на тому 100 пудів солі! Вірю. Якщо якийсь часопис ще не публікував Бережного, то він або не часопис, або не український. Тобі вже час писати "10 порад початківцю з публікування в часописах" | ГИ !!!!
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
|
|
| |
Oles | Дата: Ср, 20-12-06, 21:56 | Повідомлення# 48 |
Богослов Халява
| Жарти жартами, але певний know-how у цій справі я вже накопичив. Утім, є ще ціла категорія українських часописів, з якими у мене "не склалося". Натомість, є чимало і таких, з редакціями яких спілкуватися дуже приємно
|
|
| |
КамЮ | Дата: Ср, 20-12-06, 22:26 | Повідомлення# 49 |
Почесний Мак-арій
Репутація: 2
| Quote (Anton) | "10 порад початківцю з публікування в часописах" | Дайош десять порад в маси! . Олесю, тут недавно шановний ЛФ тихенько на весь інет обмовився про твою майбутню книжку. Це збірка чи роман? (якщо ж, звісно, це не страшна таємниця, )
|
|
| |
Oles | Дата: Ср, 20-12-06, 23:13 | Повідомлення# 50 |
Богослов Халява
| Це, звісно, страшна таємниця! Але роман ще пишеться і невідомо коли напишеться. Тож це поки... (вгадай з першого разу) ... А поради залюбки дам. Не знаю чи набреться 10 і чи ліпше відкритим текстом в Мережі, чи особисто милом. Подумаю і скажу.
|
|
| |
vyacheslav | Дата: Нд, 31-12-06, 18:40 | Повідомлення# 51 |
Початкуючий Граматик
Група: Бурсак
Репутація: 0
| Всіх з Новим 2007 роком ! А справа не в назві конкурсу ,а в підході до своєї участі в ньому. На найсерйознішу тему можна створити хохму і навпаки. Чесно кажучи,не чекав такої реакції на свій твір,задуманий ,як стьоб, але настрій повернув по іншому. Для п.Мирослави ; м. Тернопіль вул. Князя Острожського 1 кв. 12. Семенку Андрію.
Вячеслав
|
|
| |
КамЮ | Дата: Ср, 17-01-07, 09:53 | Повідомлення# 52 |
Почесний Мак-арій
| Щиро вітаю переможців конкурсу, Вас пане Вячеславе і Юлію Петрусенко-Левківську. Загалом, результат вийшов набагато кращим за мої очікування. Добавлено (17-01-07, 09:53) --------------------------------------------- Сайт Акадамії з кожним днем усе кращає і наповнюється. Пані Мирослава створює такий собі зал слави гаківських конкурсів. Конкурси. Вже готовий розділ про конкурс фантастичного оповідання. . Ось тільки хотілося, щоб були лінки не лише на авторів, а й на твори-переможці.
|
|
| |
Myroslava | Дата: Пн, 22-01-07, 16:15 | Повідомлення# 53 |
Матушка
| 1. НОВИЙ КОНКУРС!!!! http://gak.com.ua/competitions/6 (зараз вже у відповідній рубриці) 2. ВІТАЮ КамЮ З ПУБЛІКАЦІЄЮ :respect: 3. КОКА, я хочу вашу книжку :yes:
Повідомлення відредагував: Myroslava - Пн, 22-01-07, 16:16 |
|
| |
koka | Дата: Пн, 22-01-07, 16:28 | Повідомлення# 54 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
| Quote (Myroslava) | 3. КОКА, я хочу вашу книжку | Давайте адресу
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
|
|
| |
Малахай | Дата: Пт, 26-01-07, 16:59 | Повідомлення# 55 |
Група: Семінарист
| Дякую всім хто залишає рецензії на твори нових авторів. Це дуже допомагає в подальшому.
|
|
| |
svetakedyk | Дата: Нд, 18-02-07, 21:30 | Повідомлення# 56 |
Ритор Тиберій Горобець
| А старим авторам, що робити без рецензій? На пенсію виходити?
Sveta
|
|
| |
Малахай | Дата: Нд, 18-02-07, 21:42 | Повідомлення# 57 |
Богослов Халява
| Quote (svetakedyk) | А старим авторам, що робити без рецензій? На пенсію виходити? | Навіщо??? Вам творити і творити, а нам вчитися і вчитися! І питати у вас порад. Навіщо ж тоді академія?
|
|
| |
zipa | Дата: Пт, 02-03-07, 12:19 | Повідомлення# 58 |
Філозоф Хома Брут
Репутація: 0
| Стосовно конкурсів, які час від часу проводяться на Гаку. А чому б не запровадити перевірену часом систему проведення мережевих конкурсів? Тобто, координатору надсилаються твори від авторів, які бажають взяти участь у конкурсі. Координатор викладає надіслані твори на сайті без зазначення авторства. Усі автори, які надіслали твори, мають в обов"язковому порядку ознайомитись із іншими конкурсними роботами і проголосувати, надіславши координатору конкурса свій топ (5-6 творів із проставленими балами). Також голосувати маються право й інші автори, зареєстровані на Гаку, ну наприклад, за тиждень-два до початку конкурсу. Координатор підраховує отримані бали і визначає переможця. Ось, наприклад, правила одного з конкурсів в яких я брав участь - http://fantregata.com/index.php?page=1 На їх основі можна було б розробити правила з урахуванням Гаківської специфіки.
Талант не проп'єш. Особливо якщо його немає...
|
|
| |
Oles | Дата: Сб, 03-03-07, 00:54 | Повідомлення# 59 |
Богослов Халява
| ЗА!
|
|
| |
tanya | Дата: Пн, 12-03-07, 19:09 | Повідомлення# 60 |
Муза
| Вітаю переможців конкурсу "Глобальне потепління"!!!! З теплом вас, любі мої!!!
модератор всіх поетів
|
|
| |