Проза. Нові цікаві автори, нові цікаві твори
|
|
koka | Дата: Чт, 22-02-07, 20:12 | Повідомлення# 61 |
Admin
Група: Чорнокнижник
Репутація: 5
Статус: Offline
| Quote (Oles) | Друзі, Хто знає як кодувати гіперлінкове посилання в тексті твору на ГАКу? Спробував усі відомі мені тегі й нічого не вийшло. Дякую! Олесь Б | А ніяк. Місяців зо два назад вебмайстри цю функцію відімкнули, аби спамери не спамили.
Приймаю замовлення на написання серенад, гімнів і шлягерів.
|
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 22-02-07, 20:34 | Повідомлення# 62 |
Матушка
Група: Диякон
Репутація: 1
| Quote (Oles) | Друзі, Хто знає як кодувати гіперлінкове посилання в тексті твору на ГАКу? Спробував усі відомі мені тегі й нічого не вийшло. Дякую! Олесь Б | заборонили гіперлінки лише у рецензіях та відгуках. у творах це можна зробити (сподіваюсь в колонці редактора і прописую гіперпосилання таким чином <a href="http://gak.com.ua/competitions/6">Конкурс "ГЛОБАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯ"</a> ніби працює можливо, для творів треба робити так само. якщо ні - має знати антон санченко, бо він у мандариновому шляху гіперпосилання прописував
|
|
| |
Oles | Дата: Чт, 22-02-07, 21:38 | Повідомлення# 63 |
Богослов Халява
| Мирославо, Антоне! Щиро дякую. Усе чудово спрацювало! Просто я раніше ставив помилковий код. Щиро, Олесь Б
|
|
| |
КамЮ | Дата: Чт, 22-02-07, 22:47 | Повідомлення# 64 |
Почесний Мак-арій
Репутація: 2
| Повернуся до нашої теми, бо ж вона називається "не розмір має значення" і навіть не "особливості національного аштіемел - правопису", а зовсім інакше, Отож - "Хронологія кохання" Коки Черкаського зібрала аж 13 рецензій. Здається це абсолютний рекорд. Слава Коці на весь вік! :king:
Повідомлення відредагував: КамЮ - Чт, 22-02-07, 22:48 |
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 22-02-07, 22:49 | Повідомлення# 65 |
Матушка
| повертаючись до попередньої теми про мініатюри... які після дискусії на форумі почали писати на ГАКу її учасники... а чи не оголосити мені конкурс ПРОЗОВОЇ МІНІАТЮРИ (до 400 слів та смс-ки, афоризми, фрагменти, шматочки із логічно завершеною думкою, що складають цілісне естетичне враження) модератором призначити антона А?
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 22-02-07, 22:52 | Повідомлення# 66 |
Admin
| Quote (КамЮ) | Отож - "Хронологія кохання" Коки Черкаського зібрала аж 13 рецензій. Здається це абсолютний рекорд. Слава Коці на весь вік! | 1. Правило №1. Забороняєтся прославляти на весь вік осіб, котрі мають стосунок до модерування чи адміністрування сайту ГАК чи "Гоголівський форум". ( якщо дуже хочеться - можна легенько похвалити, але не дуже довго) 2. А "Аборт" Василя Федоріва ?? 3. О.Бережний одну рецензію продублював. Треба стерти.
|
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 22-02-07, 22:53 | Повідомлення# 67 |
Матушка
| Quote (КамЮ) | Отож - "Хронологія кохання" Коки Черкаського зібрала аж 13 рецензій. Здається це абсолютний рекорд | нєєє я пам"ятаю абсолютний рекорд - то був "аборт" василя федорова, надісланий на конкурс фантастичного оповідання - 24 рецензі! -ми зараз із кокою палалельно онлайт це згадали-
Повідомлення відредагував: Myroslava - Чт, 22-02-07, 22:54 |
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 22-02-07, 22:55 | Повідомлення# 68 |
Матушка
| Quote (koka) | О.Бережний одну рецензію продублював. Треба стерти. | зараз
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 22-02-07, 22:55 | Повідомлення# 69 |
Admin
| Quote (Myroslava) | а чи не оголосити мені конкурс ПРОЗОВОЇ МІНІАТЮРИ | конкурсів треба різних і побільше ; але щоб із призами ; і щоб призи були - не відкритка "Любий друже ! Повідомляємо тебе, що ти виборов гран-прі, а саме : цю відкритку !"
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 22-02-07, 22:56 | Повідомлення# 70 |
Admin
| Quote (Myroslava) | -ми зараз із кокою палалельно онлайт це згадали- | та звичайно ж ; я ж там сам написав чи то три, чи то чотири рецензії
|
|
| |
Myroslava | Дата: Чт, 22-02-07, 23:01 | Повідомлення# 71 |
Матушка
| Quote (koka) | щоб призи були - не відкритка "Любий друже ! Повідомляємо тебе, що ти виборов гран-прі, а саме : цю відкритку !" | а ми листівок ніби і не дарували:)))) призи зазавичай книжки - ми ж видавництво. даруємо продукти власної життєдіяльності а що би ви хотіли? будиночок біля моря?
|
|
| |
koka | Дата: Чт, 22-02-07, 23:22 | Повідомлення# 72 |
Admin
| Quote (Myroslava) | а що би ви хотіли? будиночок біля моря? | ой.... не завадив би ... а ще можна в Карпатах... а про що мрієте Ви ??
|
|
| |
КамЮ | Дата: Чт, 22-02-07, 23:43 | Повідомлення# 73 |
Почесний Мак-арій
Репутація: 2
| У мій допис вкралася прикра помилка. Фразу Слава Коці на весь вік! :king: слід читати: Слава Коці на весь рік! (взагалі це майже цитата із Мозенсового "Котика Кікі", )
|
|
| |
Oles | Дата: Чт, 22-02-07, 23:53 | Повідомлення# 74 |
Богослов Халява
| Цілком підтримую ідею конкурсу мініатюр! Згоден з думкою Коки щодо потреби в більшій кількости різних і різноманітних конурсів. Утім, згоден з Мирославою, що приз -книжка - це дуже добре і відповідно! Я сам колись обіцяв, з иншого приводу й на иншому форумі, добру пляшку Jack Daniels №7. Але тамтешні розумнки висміяли мене за те, що в мене плебейські смаки, бо я не захоплюся шотладнськими single malts. Отже якщо буде відповідна тема - залюбки зафундую свій особистий приз власних симпатій! Але можу й щось безалкогольне також. Наприклад, якусь книжку абощо... Добавлено (22-02-07, 23:53) --------------------------------------------- І безперечно - Слава Коці на весь рік!
Повідомлення відредагував: Oles - Чт, 22-02-07, 23:55 |
|
| |
koka | Дата: Пт, 23-02-07, 01:35 | Повідомлення# 75 |
Admin
| Quote (Oles) | І безперечно - Слава Коці на весь рік! | а Jack Daniels №7 слабо ??
|
|
| |