[ГПКЧ ]
Головна » 2008 » Жовтень » 23

Сучасна економічна криза  є закономірністю, котру поки що не здатен осягнути мозок  пересічного маленького українця, французика, німчика і так далі. Зрештою, допитливого  читача можна відіслати до таких математичних понять, як гладкі функції, монотонні функції, точки виродження функцій першого і другого роду, а також нагадати про теорію Мальтуса, пророцтва Нострадамуса та прогнози баби Ванги.

 

Інакше кажучи, прогрес людства ( а точніше – не прогрес, а ґенеза) відбувається по спіралі, або ж по синусоїді. Злет-спад-злет-спад. Маленька амплітуда. Або ж так: зле-е-е-е-т ---- спаааааааад ---- зле-е-е-е-е-ееет----спааааааааааад. Трохи більша, як ви могли помітити, амплітуда.

 

Генеза людства- це така синусоїда в часі. Хвиля.  Усе в природі має хвильову природу. Пам”ятаєте: корпускулярно-хвильова природа світла? Отак і з ґенезою людства, разом з його глобальною економікою та всім грьобаним капіталізмом.

 

Парадокс  людського сприйняття полягає у тому, що люди оптимістично налаштовані на оці „злееееети” і категорично відкидають  можливість „спааааду”. З точки зору людини, котра  ніколи не бачила фотографії Землі з космосу, злет- це закономірність, а спад – це прикра несподіванка. У той час, коли другий закон термодинаміки каже, що  в нерегульованих ізольованих системах  дельта ес більше нуля, тобто ентропія ( хаос, безлад, спад економіки) зростає.  ... Читати далі »

Категорія: Блог по-українськи | Переглядів: 1712 | Додав: koka | Дата: 23-10-08 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (1)