[ГПКЧ ]
Головна » UkraiNews

Як нам стало відомо з конфіденційних джерел, нова українська влада збирається зробити доступ у соціальні мережі платним. Зроблено це буде відразу після президентських виборів 25 травня 2014 року, незалежно від того, переможе у виборчій гонитві Петро Порошенко чи  якийсь інший кандидат. 

Нова  українська влада планує зробити платним доступ у такі соціальні мережі, як Вконтакте, Одноклассники, Фейсбук, Твіттер, Інстаграм та інші. Уряд виходить з того, що все більше громадян проводять свій особистий та робочий  час у соціальних мережах, проте держава від цього не отримує жодного зиску. А бюджет сьогодні, як відомо, порожній, і джерел надходжень до бюджету з кожним днем стає все менше та менше. З іншого боку, громадяни проводять у інтернеті загалом та у соцмережах зокрема все більшу частку свого часу, а час, як відомо, це гроші, котрих так не вистачає у держбюджеті для виплати заробітних плат нашим вчителям, лікарям та іншим знедоленим верствам населення.

Тому на черговому засіданні Кабміну ухвалене рішення про запровадження плати за доступ до соціальних мереж. Виконання цього рішення покладене на Міністерство Доходів та Зборів України, у якому буде створено новий структурний підрозділ - Департамент інтернету та соціальних мереж.

Згідно цього рішення, громадяни, котрі вже зареєстровані у соціальних мережах чи збираються це зробити, повинні стати на облік у місцевому органі МДіЗ, отримати персональний номер та сплатити одноразовий реєстраційний збір. У подальшому  планується запровадити щомісячну або щоквартальну абонентську плату.

Громадяни, котрі мають у соціальних мережах кілька акаунтів, будуть сплачувати реєстраційний збір за кожен акаунт окремо.

У рішенні Кабміну наголошується, що окремі категорії населення будуть звільнені від сплати одноразового збору та абонентських платежів, у першу чергу - це лікарі, вчителі, пенсіонери, ветерани першої та Другої світових воєн, учасники бойових дій в Афганістані та Південному Сході України, а також  інші представники верств знедолених громадян.

Головуючий на засіданні Кабміну перший заступник прем'єр-міністра України з гуманітарних питань підкреслив, що таким чином Україна зможе наповнити свій бюджет  та подолати фінансову кризу, зумовлену злочинними діями попередників і терористів та сепаратистів на Південному Сході України. А це дасть змогу своєчасно виплачувати пенсії пенсіонерам, а також зарплати вчителям, лікарям та іншим категоріям держслужбовців.

Що ж стосується величини  фіксованого збору та  абонплати, то, за словами  першого заступника прем'єр-міністра України з гуманітарних питань це будуть невеликі суми, у межах від 30 до 300 гривень, у залежності від  середньомісячного доходу на членів родини.

Ми віримо,- наголосив  перший заступник прем'єр-міністра України з гумані ... Читати далі »

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 1644 | Додав: koka | Дата: 20-05-14 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Як нам стало відомо з конфіденційних джерел, столицю України збираються переносити із Києва у Дніпропетровськ. Вже підготовлено навіть  проект постанови Верховної Ради України  про внесення змін до Конституції України в розрізі статті 20.

Зміни до конституції будуть внесені відразу після виборів мера Києва та президента України 2014 року.

Серед причин перенесення столиці з Києва до Дніпропетровська  називається "знищення столичної інфраструктури внаслідок дій сепаратистів та екстремістів", пошкодження урядових будівель та архітектурної цілісності Майдану Незалежності, близькість Чорнобильської АЕС та Межигір'я, поганий стан греблі Київської ГЕС, перевантаженість столичних (колишніх столичних) вулиць транспортом, тощо. 

Окремим рядком прописане те, що внаслідок територіальної віддаленості Києва від географічного центру України стала можливою  втрата Криму. Наголошується, що перенесення столиці відбувається для недопущення подібних прикрих інцидентів у майбутньому, - вказують наші конфіденційні джерела.

"Столицею України є місто Дніпропетровськ" - говориться у проекті постанови.

Внесення згаданих змін до Конституції України вже підтримали ряд депутатів та банкірів Січеславщини.



 

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 1696 | Додав: koka | Дата: 19-05-14 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)

Нещодавно одна із американських компаній*,  котра спеціалізується на виготовленні портативних бомбосховищ, вийшла на ринок України. 

Ми зустрілися із представником цієї фірми  в Україні 36-річним  паном Миколою Кейджем у їхньому офісі на Подолі, у Києві.

- Пане Миколо, розкажіть нашим читачам про той асортимент товару, котрий ви представляєте на Українському ринку.

- Так, дякс. Отже, ми представляємо на українському ринку продукцію відомої фірми з США, котра спеціалізується на випуску портативних та індивідуальних бомбосховищ в категорії мас-маркету, а також ексклюзивних бомбосховищ преміум-класу сімейного типу.  Наше представництво володіє винятковими правами на продаж і поширення нашої продукції на теренах України і, маємо надію, Росії та Білорусі. Наші клієнти як із самих США, так і з інших країн, таких як Лівія, Ірак, Сербія, Чорногорія та  інші вже мали змогу оцінити  високу якість нашої продукції.

- Чому саме Україна?

- У зв'язку із політичною ситуацією в Україні, котра може у будь-який час перерости у військово-політичну ситуацію, ми вирішили, що наша продукція незабаром може стати в Україні дуже... дуже...як це українською? дуже needed, вострєбованою

- Розкажіть, будь ласка, нашим читачам, як користуватися вашою продукцією?

- О, користуватися нашою продукцією дуже просто. Ось візьмемо, для прикладу, індивідуальне бомбосховище типу іА1.  Воно розраховане на одну -дві людини. У запакованому вигляді виріб легко  може розміститися навіть у багажнику легкового автомобіля. Наприклад, ви є щасливим власником нашого іА1 і їдете у своєму автомобілі з Ужгорода у Донецьк. Раптом ви бачите, як із неба падають бомби. Ви зупиняєтеся, дістаєте із багажника складений  іА1, під'єднуєте його кабель до гнізда прикурювача - і за 5, максимум 7 хвилин роботи вмонтованого компресора ви отрумуєте чудове  1-2 місне портативне бомбосховище. До речі, воно обладнане також портативним біотуалетом, журнальним столиком і підставкою для ноутбука.

- Тобто, я так розумію, ваше портативне бомбосховище є надувним?

- Так, звісно, іА1 є портативним надувним бомбосховищем. Обладнане всередині також  портативним надувним біотуалетом,  надувним журнальним столиком і надувною підставкою для ноутбука. За індивідуальним замовленням можемо доукомплектувати виріб надувним ноутбуком, надувною дівчиною, надувним телевізором, тощо.

- Але скажіть, будь ласка, як надувне бомбосховище може вберегти людину від ядерного вибуху?

- О, ядерний вибух! Це прекрасно! Прекрасне запитання! Ядерний вибух має два аспекти: фізичний та  моральний. Фізично, звичайно, від ядерного вибуху врятуватися важко. Однак, з точки зор ... Читати далі »

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 991 | Додав: koka | Дата: 17-05-14 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

« 1 2