[ГПКЧ ]
Головна » 2014 » Травень » 17 » Портативні бомбосховища врятують вас і ваше здоров'я
11:35
Портативні бомбосховища врятують вас і ваше здоров'я

Нещодавно одна із американських компаній*,  котра спеціалізується на виготовленні портативних бомбосховищ, вийшла на ринок України. 

Ми зустрілися із представником цієї фірми  в Україні 36-річним  паном Миколою Кейджем у їхньому офісі на Подолі, у Києві.

- Пане Миколо, розкажіть нашим читачам про той асортимент товару, котрий ви представляєте на Українському ринку.

- Так, дякс. Отже, ми представляємо на українському ринку продукцію відомої фірми з США, котра спеціалізується на випуску портативних та індивідуальних бомбосховищ в категорії мас-маркету, а також ексклюзивних бомбосховищ преміум-класу сімейного типу.  Наше представництво володіє винятковими правами на продаж і поширення нашої продукції на теренах України і, маємо надію, Росії та Білорусі. Наші клієнти як із самих США, так і з інших країн, таких як Лівія, Ірак, Сербія, Чорногорія та  інші вже мали змогу оцінити  високу якість нашої продукції.

- Чому саме Україна?

- У зв'язку із політичною ситуацією в Україні, котра може у будь-який час перерости у військово-політичну ситуацію, ми вирішили, що наша продукція незабаром може стати в Україні дуже... дуже...як це українською? дуже needed, вострєбованою

- Розкажіть, будь ласка, нашим читачам, як користуватися вашою продукцією?

- О, користуватися нашою продукцією дуже просто. Ось візьмемо, для прикладу, індивідуальне бомбосховище типу іА1.  Воно розраховане на одну -дві людини. У запакованому вигляді виріб легко  може розміститися навіть у багажнику легкового автомобіля. Наприклад, ви є щасливим власником нашого іА1 і їдете у своєму автомобілі з Ужгорода у Донецьк. Раптом ви бачите, як із неба падають бомби. Ви зупиняєтеся, дістаєте із багажника складений  іА1, під'єднуєте його кабель до гнізда прикурювача - і за 5, максимум 7 хвилин роботи вмонтованого компресора ви отрумуєте чудове  1-2 місне портативне бомбосховище. До речі, воно обладнане також портативним біотуалетом, журнальним столиком і підставкою для ноутбука.

- Тобто, я так розумію, ваше портативне бомбосховище є надувним?

- Так, звісно, іА1 є портативним надувним бомбосховищем. Обладнане всередині також  портативним надувним біотуалетом,  надувним журнальним столиком і надувною підставкою для ноутбука. За індивідуальним замовленням можемо доукомплектувати виріб надувним ноутбуком, надувною дівчиною, надувним телевізором, тощо.

- Але скажіть, будь ласка, як надувне бомбосховище може вберегти людину від ядерного вибуху?

- О, ядерний вибух! Це прекрасно! Прекрасне запитання! Ядерний вибух має два аспекти: фізичний та  моральний. Фізично, звичайно, від ядерного вибуху врятуватися важко. Однак, з точки зору дотримання прав людини і свободи пересування, кожна людина має право відчувати себе захищеною навіть у момент  ядерного вибуху! До того ж, ніхто не дає ніяких гарантій навіть для відвідувачів стаціонарних підземних бомбосховищ! Чи знаєте ви, що кількість таких підземних бомбосховищ обмежена, і кількість місць у них також обмежена! Не кожна людина може собі дозволити  розкіш перебувати у стаціонарному підземному бомбосховищі під час ядерного вибуху! А портативне надувне бомбосховище може собі дозволити придбати практично кожен громадянин! До того ж, ми пропонуємо суттєві знижки на другий, третій  і наступні вироби. Також у нас є своя кредитна програма, ми пропонуємо  свою продукцію нашим покупцям у кредит під помірні відсотки.

- Але ж якщо ваше бомбосховище не рятує від ядерного вибуху, то хто ж його буде купувати, тим більше - у кредит?

- Так, дійсно, деякі наші недобросовісні конкуренти  поширюють про нас і нашу продукцію недобросовісну антирекламу.  Але ми пропонуємо нашу продукцію нашим покупцям під девізом "Краще щось, ніж нічого". До того ж, наші надувні бомбосховища - це "3 в 1"**.

- Тобто?

- Ну, зе фестлі, це, власне, саме бомбосховище, з цим все зрозуміло, чи не так? Далі, виріб може застосовуватися і як своєрідний "ноєвий ковчег" на випадок всесвітнього потопу, чи не так?

 

- Ну, припустимо.
 

- Наприкінці 2012 року наші вироби просувалися саме як надувні індивідуальні  "ноєві ковчеги". Бачиш, що на тебе насувається велетенська 40-метрова хвиля -бігенько виймає надувний ковчег із багажника, розгортаєш його,  підключаєш кабель до прикурювача, - і все, за 5-7 хвилин ти вже у відносній  безпеці.

- Даруйте, але якщо хвиля перекине цей надувний ковчег догори дригом або кине його на який-небудь гострий металевий предмет?

- Я вас розумію, але ви забули про наш девіз: "Краще щось, ніж нічого".

-Так, а де ж "три"?

 

- Оу, так-так, "три". До речі, ви помітили, що ваше "три" дуже близьке до нашого "three"?
 

- Так, ще  в школі.
 

- І це прекрасно, чи не так?
 

- Так, але...

- Це доводить те, що російська мова походить від американської, чи не так?

 

- Даруйте, ми не в Росії, а в Україні.
 

- Оу, тим більше, тим більше! Отже, намбер срі. Наш виріб - це "3 в 1", і ми рекомендуємо використовувати його під час щоденних поїздок на природу  у якості надувного кемпінгу. Уявляєте: ви приїхали на природу, розгорнули свій надувний кемпінг, смажите шашлики,  а тут раптом ядерна війна  чи всесвітній потоп! Що робити? Лихо! Біда!! Усі перелякані!!!  Усі намагаються кудись утекти, заховатися! Але з нашим надувним кемпінгом-ковчегом-бомбосховищем вам нема про що хвилюватися! Ви можете спокійно досмажити і з'їсти свій шашлик!!!! Розумієте, яка колосальна перевага?

- Так, звісно, з'їсти свій шашлик перед смертю - це дуже важливо.

- Вау, ви ще мислите не дуже демократично! Бат, ми не будемо говорити про політику, ми робимо чистий бізнес. Ми сподіваємося, що наш виріб іА1  сподобається багатьом  українцям, і до речі, якщо говорити про функціональність нашого виробу, то є ще одна незадокументована функція, про яку ми не дуже часто говоримо, однак вона є, і в цей момент виходу нашої продукції на український ринок  ми даємо перше  інтерв'ю, і ми хотіли б кілька слів приділити і цій незадокументованій функції. Вам це цікаво? 

- Так, чому ж ні?

 

- Так от, наш виріб, іА1,  має одну незадокументовану, але дуже чудову і корисну властивість, особливо в момент ядерної війни, коли, як ви кажете, іА1 не зможе врятувати свого власника від вибуху ядерної бомби. Вам це цікаво? Продовжувати?

- Продовжуйте.

- Так от, я ж і кажу, 
 іА1,  має одну незадокументовану, але дуже чудову і корисну властивість, таку, що в момент ядерного вибуху, коли вже власника напевне не є можливим врятувати від смерті, оболонка нашого надувного бомбосховища під дією високих температур стягується, зменшуючись у розмірах, і набуває вигляду стандартної труни. Ну, розумієте, як термоусадочна плівка.

- Як термоусадочна плівка?

- Так, як термоусадочна плівка. Ви ж знаєте, що таке термоусадочна плівка?

- Ну так, приблизно. І ви вважаєте, що це є корисною перевагою вашого виробу?

- Оу, ну звісно, що так!! А хіба ні??? Ви уявляєте собі, наскільки легше потім буде ідентифікувати та ховати останки? Адже  кожен наш виріб має індивідуальний номер, і за ним ми легко ідентифікуємо його власника.

- А якщо там перебував не власник, а хтось інший?

- Оу, це заборонено. Згідно ліцензійної угоди забороняється надавати притулок у індивідуальному портативному бомбосховищі третім особам. Таке у нас законодавство. 

- Так то у вас. А у нас дещо інші правила  і закони.

- Оу, у надутому вигляді  у робочому стані корисна внутрішня площа бомбосховища  вважається суверенною територією США. Так записано у нашій ліцензійні угоді. Так що всередині виробу діють закони США, зокрема закони штату Південна Кароліна.

- Добре. А що б ви хотіли побажати нашим читачам?

- Оу, ми дуже раді, що завдяки останнім подіям в Україні, завдяки демократичним перетворенням і завдяки політиці відкритих дверей  ми отримали змогу вийти на ринок України з нашої  унікальною та ексклюзивною продукцією іА1. Ми тепер вже знаємо, що Україна - це велика європейська країна, дуже велика. Я читав у "Дейлі ньюс міррор", що Україна навіть більша за Швейцарію, і це дуже цікаво! Грейтли!! І ми хочемо тут робити взаємовигідний бізнес, ми вам - наші бомбосховища, ви нам - якусь вашу продукцію, нема продукції - ми візьмем бартером, у вас дуже гарні українські дівчата у вишиванках, екселлент!  Зеафор, ми знаємо тепер, що Україна - велика країна, тут проживає дуже багато українців, і ми вважаємо, що вашим українцям потрібно дуже багато наших портативних бомбосховищ іА1, щоб кожен  власник іА1 міг почуватися захищеною, цивілізованою, європейською людиною. І ми підготували невеличкий серпрайз для ваших покупців:  Першим  десятьом саузендам  покупців, хто придбає наш виріб іА1, ми подаруємо - безкоштовно!- свисток для відлякування акул!  Так що поспішайте!! Кількість свистків обмежена!

 


* ми не маємо права публікувати назву цієї американської компанії. так як це буде вважатися прихованою рекламою.
** "три в одному"

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 989 | Додав: koka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]