[ГПКЧ ]
Головна » 2014 » Травень » 17

Нещодавно одна із американських компаній*,  котра спеціалізується на виготовленні портативних бомбосховищ, вийшла на ринок України. 

Ми зустрілися із представником цієї фірми  в Україні 36-річним  паном Миколою Кейджем у їхньому офісі на Подолі, у Києві.

- Пане Миколо, розкажіть нашим читачам про той асортимент товару, котрий ви представляєте на Українському ринку.

- Так, дякс. Отже, ми представляємо на українському ринку продукцію відомої фірми з США, котра спеціалізується на випуску портативних та індивідуальних бомбосховищ в категорії мас-маркету, а також ексклюзивних бомбосховищ преміум-класу сімейного типу.  Наше представництво володіє винятковими правами на продаж і поширення нашої продукції на теренах України і, маємо надію, Росії та Білорусі. Наші клієнти як із самих США, так і з інших країн, таких як Лівія, Ірак, Сербія, Чорногорія та  інші вже мали змогу оцінити  високу якість нашої продукції.

- Чому саме Україна?

- У зв'язку із політичною ситуацією в Україні, котра може у будь-який час перерости у військово-політичну ситуацію, ми вирішили, що наша продукція незабаром може стати в Україні дуже... дуже...як це українською? дуже needed, вострєбованою

- Розкажіть, будь ласка, нашим читачам, як користуватися вашою продукцією?

- О, користуватися нашою продукцією дуже просто. Ось візьмемо, для прикладу, індивідуальне бомбосховище типу іА1.  Воно розраховане на одну -дві людини. У запакованому вигляді виріб легко  може розміститися навіть у багажнику легкового автомобіля. Наприклад, ви є щасливим власником нашого іА1 і їдете у своєму автомобілі з Ужгорода у Донецьк. Раптом ви бачите, як із неба падають бомби. Ви зупиняєтеся, дістаєте із багажника складений  іА1, під'єднуєте його кабель до гнізда прикурювача - і за 5, максимум 7 хвилин роботи вмонтованого компресора ви отрумуєте чудове  1-2 місне портативне бомбосховище. До речі, воно обладнане також портативним біотуалетом, журнальним столиком і підставкою для ноутбука.

- Тобто, я так розумію, ваше портативне бомбосховище є надувним?

- Так, звісно, іА1 є портативним надувним бомбосховищем. Обладнане всередині також  портативним надувним біотуалетом,  надувним журнальним столиком і надувною підставкою для ноутбука. За індивідуальним замовленням можемо доукомплектувати виріб надувним ноутбуком, надувною дівчиною, надувним телевізором, тощо.

- Але скажіть, будь ласка, як надувне бомбосховище може вберегти людину від ядерного вибуху?

- О, ядерний вибух! Це прекрасно! Прекрасне запитання! Ядерний вибух має два аспекти: фізичний та  моральний. Фізично, звичайно, від ядерного вибуху врятуватися важко. Однак, з точки зор ... Читати далі »

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 988 | Додав: koka | Дата: 17-05-14 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)