[ГПКЧ ]
Головна » 2014 » Травень » 28 » Президентські вибори в Україні можуть бути визнані недійсними
17:58
Президентські вибори в Україні можуть бути визнані недійсними

 

UkraiNews:м. Київ, 29 травня, 2014 р.

Як нам щойно стало відомо з поінформованих джерел, президентські вибори в Україні, що відбулися минулими вихідними, можуть бути визнані недійсними.


 

Наш кореспондент зустрівся з одним із кандидатів у Президенти, котрий побажав не афішувати своє ім'я,  і котрий щойно повернувся з США, де відбувалися консультації з  нагоди результатів перегонів. 

Отже, подаємо інтерв'ю  у дещо скороченому вигляді:

UkraiNews: Отже...
- Так, це правда. Я щойно звідти. І дійсно, ці сфальсифіковані вибори можуть бути визнані недійсними.

UkraiNews: Тобто як це?

- Дуже просто. Вибори були сфальсифікованими. Кандидат, котрий вважає, що виграв ці вибори, займався забороненими речами, а фактично - масовим підкупом виборців.

UkraiNews: Наприклад?
- А які вам приклади потрібні? Хіба ви самі не знаєте? Вибори будуть визнані недійсними через масові підкупи виборців, і мабуть таке рішення винесе Печерський суд найближчими днями чи навіть годинами, а якщо ні, якщо навіть і Печерський суд виявиться підкупленим ним - то ми знайдемо такий суд, котрий винесе таке рішення, котре справедливе! Тому що за справедливість треба боротися, і я роблю це по мірі моїх скромних сил і навіть більше!

UkraiNews: Але скажіть, коли, ким і як були зафіксовані випадки масового підкупу виборців?

- А що, оті всі їхні обіцянки покращити життя виборців - хіба це не підкуп? Яка різниця, що людині дають взамін голосу: кілограм гречки, як у Києві,  двісті гривень, як у Черкасах, чи обіцянку, що жити стане краще, як по всій Україні?

UkraiNews: Тобто, ви вважаєте, що обіцяти краще життя виборцям після перемоги на виборах не можна?

- Так, і це не лише моя думка, але й думка моїх колег, з котрими у мене були зустрічі там, в США.


UkraiNews: А яких саме колег ви маєте на увазі?

- Ну як "яких колег"?? Президента США, звісно ж. Не Форда ж якого-небудь, і не Даймлєра з Кранцлєром. Які у мене можуть бути інші колеги у США, крім шановного Барака О.? 

UkraiNews: Тобто Барак О. теж вважає, що вибори в Україні сфальсифіковано?
 

- Це вже повинно бути зрозумілим кожному!


UkraiNews: Даруйте, а чим же тоді виборці  повинні керуватися, коли визначаються із кандидатурами в Президенти?

- Шановні виборці! Не можна вестися на обіцянки кандидатів!! Ми всі можемо такого наобіцяти, що.. Коротше кажучи, виборці повинні дивитися на минулі здобутки кандидатів, хто що зробив, хто чого досягнув і так далі. А обіцянками справи не робляться!

UkraiNews: Ну от ви, наприклад, чим могли б сподобатися виборцеві, щоб він за вас проголосував?

 

- А дуже просто.Я останні три роки чим займалася? Я була кинутою злочинним режимом - самі знаєте чиїм - у каземати! А поки я сиділа у казематах на баланді, вони тим часом каталися на мерседесах, лінкольнах та обжиралися своїми київськими тортами і тузіками! Я їм покажу їхні тузіки! Вони у мене за масовий  підкуп виборців самі сядуть на баланду! І про це вже фактично із нашими американськими колегами домовлено! Залишилася невеличка формальність: рішення Печерського суду.  І все. Повторні вибори, я гадаю, будуть призначені вже на цю осінь. Так що можете розслабитися і їхати на Мальдіви відпочивати: ніякої  інавгурації шостого червня не буде.

UkraiNews: Ви стовідсотково переконані, що Печерський чи якийсь інший суд винесе таке рішення?

- Звісно, ми з колегами переконані. Тому що лише сухий, черствий, корумпований суддя  може не розуміти, яке  насправді справедливе рішення слід виносити. А з корумпованими суддями у нас розмова буде коротка. На кожного корумпованого суддю у нас знайдеться управа, у кожного корумпованого судді будуть заблоковані усі закордонні рахунки  і буде арештоване усе рухоме і нерухоме закордонне майно.

UkraiNews: А чому ви вважаєте, що у всіх суддів є майно і гроші за кордоном? А що, коли у якогось судді немає за кордоном ані грошей, ані нерухомості?

- Якщо у судді немає за кордоном ані грошей, ані нерухомості, але цей суддя хоче, щоб це - гроші  і нерухомість за кордоном - у нього з'явилося, - то цей суддя просто зобов'язаний приймати чесні, справедливі рішення. Особливо рішення щодо такого масового підкупу виборців, як ми це мали змогу спостерігати на останніх президентських виборах в Україні. 

 

UkraiNews- канал завтрашніх новин України.

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 1313 | Додав: koka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]