[ГПКЧ ]
Головна » 2014 » Травень » 28 » Столицю України буде перенесено у Черкаси
14:51
Столицю України буде перенесено у Черкаси

Київ, 28 травня,2014.

Щойно ми отримали найсвіжішу  інформацю з кулуарів Верховної Ради України та Кабінету Міністрів. Як повідомляють конфіденційні джерела, столицю України все-таки збираються переносити подалі від Чорнобильської АЕС.

Після більш аніж переконливої  перемоги у першому турі президентських перегонів кандидата від концерну "РОШЕН" з'явилися додаткові підстави для такого кардинального рішення.

По-перше, наголошує конфіденційне джерело, ми мусимо все-таки убезпечити столицю України від можливих катаклізмів на колишній Чорнобильській АЕС. Тим більше, що ширяться неперевірені чутки про те, що буцімто хтось комусь пообіцяв виділити ділянку землі у тридцятикілометровій зоні для побудови полігону для захоронення  ядерних відходів із Європи та Америки. Звісно, це всього лиш чутки, але краще буде, коли столиця України відсунеться від Чорнобиля на зайві 186 кілометрів.

По-друге, таким чином столиця України стане ближчою до колиски козацької слави України - до Запоріжжя, опиниться майже поруч із козацькою столицею України часів Богдана Хмельницького - Чигирином, зрештою, Черкаси - це вже й так столиця Шевченкового Краю, таким чином, Президентові України стане ближчою дорога до Канева, а це за 10-15 років складе неабияку економію державного бюджету.

Що ж стосується Умані, то відстань від цього райцентру  до нової столиці буде практично такою ж, як і від старої. Крім того, розглядається питання, що у випадку перенесення столиці України до Черкас Умань стане містом республіканського значення.

Що ж стосується чуток, нібито столицю України переносять з Києва у Черкаси виключно через те, щоб втекти подалі від Євромайдану, то це брехня і неправда, - зазначило конфіденційне джерело.

Нагадаємо, у попередніх новинах ми повідомляли про те, що столицю України збираються переносити з Києва до Дніпропетровська.


UkraiNews

Категорія: UkraiNews | Переглядів: 1199 | Додав: koka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]